Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 747
  • Total: 747

Κατηγορω....

Ξεκίνησε από spellbound, Αυγούστου 24, 2005, 12:34:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Οχι βαρυγδουπο σαν το γνωστο...

Αλλα εξισου σημαντικο για μενα.

Ολους τους ψυχακηδες που ριχνουν φόλες στα ζωα μας και ζωα ειδικοτερα, μονο και μονο επειδη καποια βιδα τους εχει λασκαρει και προσπαθουν βγαλουν τη κακια τους σε ακακα πλασματα, οντες εξαιρετικα κομπλεξικοι και ανικανοι να επιβιωσουν ΙΚΑΝΑ αναμεσα στα πλασματα του Θεου.

Ολους αυτους που δεν εχουν καρδια και ψυχη μεσα τους, ποσο μονον λογικη για να σκεφτουν οτι τα ζωακια δεν φταινε σε τιποτα κ ειδικα οταν δεν τους εχουν αγγιξει καν, παρα μονο κουνανε την ουριτσα τους οταν τα πλησιασεις. Αλλα φυσικα που να το σκεφτουνε αυτο οι ανεγκεφαλοι εγκληματιες.

Χθες το πρωι μου τηλεφωνησαν οτι καποιος ερριξε δηλητηριο στο σκυλο μου τον αγαπημενο.
Ηρθα με ελικοπτερο αρον αρον για να δω μπας και τη γλυτωσει.
Το ζωντανο, παλεψε φιλοτιμα, με φρικτους ποντους και ξεψυχησε στα ποδια μου σημερα τα ξημερωματα  ξερνωντας αιμα.
Δυομιση χρονων ηταν, κυριολεκτικα παιδι μου μιας και η κορη μου πλεον ζει μονη της.

Ζουσε σε περιφραγμενο χωρο στο κηπο μου, δε φωναζε ανευ αιτιας παρα μονο οταν καποιος ασχετος εμπαινε στο χωρο του.... Αυτο αραγε τους πειραξε? Το οτι υπηρχε καποιος που προειδοποιουσε "προσοχη, ξενος στην δικαιοδοσια σου"?  ενδεχομενα "ξενος στη περιουσια σου"?

Ντροπη, ντροπη ντροπη σε ολους αυτους τους ελεεινους και ποταπους που κανουν τον 'καμποσο' βλαπτοντας ο,τι δεν μπορει να αμυνθει.

Και λαθος φρικτο δικο μου που δεν εξακολουθησα τις επαναληψεις για την αποφυγη της φολας στον Αρβυ.

Και βεβαια, κυκεωνας ολακερος τα ξημερωματα για να βρω που στην ευχη μπορω να θαψω αξιοπρεπως το σκυλι - παιδι μου (δεν εννοω "καβαλλημενα" πραγματα) γιατι σαφεστατα δεν υπηρχε περιπτωση να το βαλω σε μια σακκουλα και να το πεταξω στα σκουπιδια.
Τελικα,  οντως υπαρχει κοιμητηριο ζωων , δεν το γνωριζα.

Λυπαμαι που σας τη χαλαω, αλλα παιδια δεν εχω λογια να εκφρασω τα συναισθηματα μου..... δεν εχω αλλα λογια.

φιλικα
σπελλ

Eley8eros

Αγαπητή μου τα συλληπητήρια μου....

Δυστυχώς ναι υπάρχουν ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ......

jasper

λυπάμαι και πονάω για την απώλεια της "ψυχούλας" σου...

οργίζομαι και τρελαίνομαι στη σκέψη οτι υπάρχουν "άνθρωποι" τόσο κακόψυχοι... τόσο ασύλληπτα σκληροί...

εύχομαι να τους βρει η τιμωρία που τους αξίζει  :evil:  :evil:  :evil:

έχω κι εγώ ένα σκυλάκι (μόλις 10 μηνών) και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πολύ θα άλλαζε την ζωή μου (κάποτε κορόιδευα... τώρα τρέμω στην ιδέα μη μου πάθει κακό)

ειλικρινά λυπάμαι σπελ  :(

Anonymous

Σπελλ μου,
λυπάμαι πολύ  ]

PoiSoN_GiRL

Κατερινουλα λυπαμαι πολυ .. μα παρα πολυ ..
Δυστυχως οι ανθρωποι κουβαλανε τοση κακια μεσα τους .. και μαλιστα ανεξηγητη ..
Ποτε μου δεν καταλαβα πως ενας ανθρωπος θα μπορουσε να σκοτωσει ενα ζωακι ή να το κακοποιησει με τον οποιονδηποτε τροπο.
Η ιδια μαλιστα κουβαλαω μια φοβια οταν οδηγω μην τυχον και χτυπησω καποιο ζωακι αθελα μου , με αποτελεσμα πολλες φορες να εχω προκαλεσει ατυχηματα μονο και μονο γιατι σταματω στη μεση του δρομου να περασει καποια γατα ή σκυλος ..
Εχω κι εγω ενα σκυλακι που λατρευω και οπως ειπε η jasper τρεμω στην ιδεα να παθει το παραμικρο ..
Η οργη μου ειναι μεγαλη οταν ακουω τετοια περιστατικα.
Δεν τους καταλαβαινω τους ανθρωπους αυτους .. ή μαλλον λαθος χαρακτηρισμος .. ''απανθρωπους'' εννοουσα ..
Κριμα και ντροπη που δεν σεβονται τα ζωακια αλλα ουτε και τον ιδιο τους τον εαυτο..
Κριμα που δεν εχουν συνειδηση , ευαισθησια και τυψεις.
Ντροπη που βγαζουν τις ψυχανεμισμενες τους διαθεσεις σε οτι πιο ανισχυρο βρουν ..

Λυπαμαι και παλι Κατερινα .. δεν εχω να πω τιποτα αλλο ..

Enia

Κρίμα κι άδικο...
Είμαι αμίληκτη στο ότι είναι φόνος. Είναι η αφαίρεση μιας ζωής. Κι αυτοί που το τολμούν εγκληματίες.

Link260

Κρίμα πολύ κρίμα!
Διστυχώς στο κόσμο υπάρχει πολύ κακιά και πολλές φορές τη πληρώνουν τα καημένα τα ζωάκια.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δει κάποιους να χτυπάνε ένα ζώο για πλάκα.

eye_

spellbound

Και βεβαια, αυτο που επακολουθησε..

Παιρνω στην αστυνομια να πω το περιστατικο (ξερω, ξερω, εχουν και καλυτερα πραγματα να κανουν,,,, καφεδες, καμακια κλπ συναφη)
Μονο που δεν με εβρισαν. Τεσπα, τους θεζω και αυριο πρωι θα παω να κανω τη μηνυση κατ αγνωστου.

Και επειδη τα πηρα, θα κανω εφεξης μηνυση κατ αγνωστων (γνωστων αγνωστων) και για τις ελλειπεις σηματοδοτησεις, τα χαλια των οδοστροματων, και οτι πλεον μου καθεται στο ματι ως στραβο.

Αντε, γιατι αρκετα την καναμε γαργαρα ως τωρα και καποτε πρεπει να ξυπνησουμε (εστω και εγω, για αρχη καλη ειμαι)

....

tristana

'Ετσι. Τα υπόλοιπα σου τα είπα κατ'ιδίαν. Φιλώ σε.

Argiro

Δυστυχώς, κυκλοφοράει μεγάλη σκληρότητα και αναισθησία γύρω μας. Εμείς έχουμε στη γειτονιά μας έναν πρώην δάσκαλο που σκοτώνει όλες τις γάτες τις περιοχής. Κανείς όμως δεν του έχει πει ποτέ τίποτα, βέβαια αυτός θα το αρνηθεί. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα περιστατικά. Οι Έλληνες, δυστυχώς, έχουν την αντίληψη πως τα ζώα δεν έχουν ψυχή. Με αυτή τη λογική παίρνουν στα παιδιά τους ζωάκια που είναι μικρά, μετά τα παιδιά τα βαριούνται και στη συνέχεια τα παρατάνε στο δρόμο και προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα αδέσποτα, όπου πάρα πολλοί τα βασανίζουν και κάποιοι κάποια στιγμή τα σκοτώνουν. Νομίζω πως αν δεν ευαισθητοποιηθούν πολύ περισσότεροι απ' ό,τι ήδη υπάρχουν, η κατάσταση θα εξακολουθεί να είναι η ίδια και δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει. Όσο για το κράτος, πλήρης αδιαφορία περί του θέματος...

PoiSoN_GiRL

ποιο κρατος Αργυρουλα μου ? Μιλαμε για εκεινο το κρατος που εξαφανισε ολα τα αδεσποτα περυσι τετοια εποχη περιπου εν οψη των Ολυμπιακων αγωνων ?? Ε τοτε αυτο το κρατος εμενα προσωπικα δεν με αντιπροσωπευει .. προτιμω την αναρχια ..
και κατι ακομη .. οι περισσοτερες οργανωσεις προστασιας ζωων το μονο που κανουν ειναι να αδιαφορουν ..
αυτο το αναφερω απο προσωπικη εμπειρια οταν περυσι εψαχνα μανιωδως καποιον να παραλαβει 6 κουταβακια που καποιος ασυνειδητος πεταξε στον δρομο εξω απο το σπιτι μου και η απαντηση ηταν : ''Να τα πατε σε ενα κτηνιατρο να τους γινει ευθανασια , συγνωμη αλλα εμεις δεν μπορουμε να αναλαβουμε ουτε και ειναι δικη μας αρμοδιοτητα''

Ποιανου αρμοδιοτητα ειναι λοιπον ?
Δικη μου και δικη σου και μερικων ακομη ανθρωπων που τα πονανε τα καημενα τα ζωακια .. Απο μονοι μας οτι κανουμε .. κανεις δεν προκειται να ενδιαφερθει δυστυχως ..

Ντροπη ..

spellbound

Ακριβως την ιδια απαντηση πηρα και εγω.
Δεν δεχομαστε πεθαμενα ζωα για ενταφιασμο ( ρε παιδια, εσεις, θα πεταγατε το φιλο σας στα σκουπιδια???)
Φιλοι των ζωων και τριχες κατσαρες.

Μονο ιδιωτικες εταιρειες βρηκα. παλι καλα που εχουν δωσει στοιχεια στις "πληροφοριες του ΟΤΕ.

Αφου καποια στιγμη σκεφτηκα οτι ακομα και στα στρατοπεδα συγκεντρωσης των Ναζι εθαβαν τους Εβραιους ομαδικα. ....

Μα ενα σκυλακι????  Τετοιο ψαξιμο???? Δεν αστειευομαι, η κορη μου εκανε τουλαχιστον δυο ωρες να βγαλει ακρη. οχι εγω, εγω ημουν διπλα στον Αρβυ και του μιλουσα και ας ηταν φευγατος.

Τυψεις, τυψεις τυψεις. αν δεν τον ειχα αφησει πισω?????? Καταρες καταρες καταρες........  απειροελαχιστα τα ξενοδοχεια/καταλυμματα που δεχονται τετραποδα.

Και γιατι να μην δεχονται ζωα στα @@ξενοδοχεια τους??  Σκεφτομαι κατι δεν παει καλα... δεν μπορεις να απαγορευεις σε καποιον να φερει το αγαπημενο του πλασμα μαζι του για διακοπες.

Η πολιτεια τι κανει???ααααααααααα   ναι ξεχασα , ηθελε να φορολογησει τους ιδιοκτητες κατοικιδιων...

.................................................

PoiSoN_GiRL

Ενας απο τους σοβαρους λογους που οι γονεις μου εχουν σταματησει να πηγαινουν διακοπες (ισως και ο μοναδικος) ειναι το οτι τα περισσοτερα ξενοδοχεια οπως λες δεν δεχονται ζωακια ..
αν αρχισω να αναφερω περιπτωσεις αδιαφοριας προς τα ζωακια θα ξημερωθω εδω και θα προτιμουσα να μην το συνεχισω γιατι το κεφαλαιο ''ζωακια'' ειναι κατι που με κανει αρκετα ευαισθητη και δεν το αντεχει η ψυχολογια μου ..
Παντως δεν υπαρχει ενδιαφερον απο κανεναν .. δυστυχως ..
Κριμα γιατι λεγομαστε ανθρωποι και υποστηριζουμε πως εχουμε νοημοσυνη και ειμαστε το τελειοτερο ον του πλανητη Γη .. ναι ειμαστε τα τελειοτερα οντα ως προς την καταστροφη ! κανεις αλλος δεν μπορει να προκαλεσει τετοιες καταστροφες και πονο οσο ο ανθρωπος .. κριμα .. κριμα και παλι κριμα ..

kathreftis

:x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x
lipame  para  poli  kai  exontas  kalif8i  osa  eixa  na  pw  apo  tous  prolalisantes

to  mono  pou  8a  pw  einai  ta  8erma  mou  silipitiria  spellbound
agapw  poli  ta  zwa  kai  idietera  ta  skilia  kai  o  monos  logos  pou  
den  exw  einai  oti  zw  se  diamerisma  kai  den  8elw  na  exw  kapio  
filakismeno  mono  kai  mono  gia  na  lew  oti  exw  skilo  molis  paw    
se  monokatikia  ( elpizw  grigora  bare8ika  na  psaxnw )  apo  ta  prota  
pou  exw  na  kanw  einai  na  parw  skilo . safos  kai  exoun  ta  idia  
kai  perisotera  dikeomata  apo  emmas  giati   an  mi  ti  allo  den  
blapsan  kanenan  en  anti8esi  me  tous  an8ropous  pou  den  afinoun  
tipota  xoris  na  to  dilitiriasoun .

oso  gia  to  kratos  pou  kapoioi  milisan  8a  sas  pw  ena  stori  xwris  
poles  leptomeries  gia  na  min  sas  kourasw   opos  poli  kala  gnorizete
 ( osoi  to  gnorizete )  eimai  odigos  stin  sigkinonia    e.8e.l   stis