Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 228
  • Total: 229
  • Leon

Τι θα λέγατε στους/ις Πρώην σχέσεις σας;

Ξεκίνησε από gavrina, Αυγούστου 26, 2005, 02:12:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "Bijoux"
Παράθεση από: "ASSOS"Ότι σαν πόρνη ήταν τέλεια σαν ανθρωπος ήταν τσούλα.

με το μπαρντόν άσσε
και εσύ που τα έμπλεξες μαζί της
τι ήσουν;
θα συμφωνησω και εγω με την μπιζουδενια ασσε! πολυ θυμο φανερωνουν τα λογια σου  :x  :x

See_Me

Θα χρησιμοποιήσω μια φράση φίλης μου, που ναι μεν παραφρασμένη...ταιριάζει]Οι Παλιές Αγάπες Πάνε....ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ[/b] :!:  :lol:  :twisted:

Όλες οι παλιές "αγάπες" να πάνε εκεί, να μην ξαναγυρίσουν, να μη με ξαναενοχλήσουν, να θάψουμε ο ένας τον άλλον...

και ό,τι ήταν να πούμε μεταξύ μας, το είπαμε με τις πράξεις μας...κάναμε τον ηχηρότερο διάλογο....

αυτόν της σιωπής :!:

Σιχτίρ :evil:  :evil:

kap

Οι Παλιές Αγάπες Πάνε....ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχα
μπου χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλό, καλό
χαχαχαχαχαχαχαχααχα

και συμφωνώ φυσικά.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όλες ήταν καλά παιδιά αλλά.......................... ή κάθε μία είχε ένα σοβαρό αλλά

apol

πολλες κακιες πεφτουν............ας το δουμε το θεμα πιο μεγαλοψυχα  και με μια ταση αυτοκριτικης.................

Evitaki

εγω πρπιν φυγω ειπα μια κουβεντα
ακομα κ οταν παντρευτεις εμενα δεν προκειται να με βγαλεις ποτε απο το μυαλο σου
τοτε γελασε
τωρα κλαιει
ας προσεχε
ολα εδω πληρωνονται

selene

1. Θα ήθελα να είσαι καλά όπως κ αν πέρασα μαζί σου!! Είτε καλά, είτε άσχημα!!! Στην αρχή, βέβαια σε ήθελα νεκρό, ήμουν νευριασμένη!!! Τώρα μια χαρούλα!!
  2. Κάποια στιγμή θα πληρώσεις (όπως πλήρωσα κ εγώ) για ότι μαμακία έκανες εις βάρος μου κ για τα μεγάλα λόγια (ψέματα) που λεγες, αλλά μην ανησυχείς 'το πάθημα μου γινε μάθημα!'  ]

fmas

Ένα χρόνο μετά σε σκέφτομαι μεν αλλά καλά να περνάς εκεί που είσαι..... Μου λείπεις μεν και δεν σε έχω ξεχάσει αλλά η ζωή συνεχίζεται......

apol

πως ειμαι καλα
περναω μια χαρα
θελω να της πειτε  ψεμματα
       πλακα κανω ε.......................

avra

Eγώ παιδιά για να είμαι ειλικρινής, αν με πλήγωσε κάποιος δεν του το συνχωρώ. Ναι είμαι μεγάλη ψυχή!.... αλλά δεν συνχωρώ κάποιον όταν πληγώνει συνειδητά και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δίνεις ευκαιρίες,  ε.... τότε όχι..... μακριά και αγαπημένοι.......
Πάμε για το επόμενο λάθος!!!!

giorgos k

Παράθεση από: "gavrina"Αν κάποιος σας ζητούσε να αφιερώνατε λίγα λόγια στους συντρόφους/ισες, που πέρασαν απο τη ζωή σας ποια λόγια θα τους αφιερώνατε?
ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥς ΘΑ ΕΛΕΓΑ "ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ" ΣΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΜΙΣΟΥΣ    " ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ" :!:

fullstop

ego leo na phgainoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

Deykalion

Να είναι πάντα καλά και να προσέχουν.

Και οι καλύτερες μου ευχές πάντα μαζί τους.

Nikos28

''Μετά την απομάκρυνση απ' το ταμείο... ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!''  :twisted:

jcdenton

Οι προηγούμενες σχέσεις μου είναι, καλώς ή κακώς, κομμάτια της ψυχής μου. Δεν μετανοιώνω γι'αυτές, γιατί ήταν συνειδητές επιλογές μου. Γι' αυτό τους εύχομαι να είναι καλά και να βρουν τον δρόμο τους, όποιος κι αν είναι αυτός.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Jezebell

Με καποιους μιλαω και τους τα λεω ακομα διοτι περασαμε καλα και τελειωσαμε υγειως με 1 δεν με αφορα καν τι κανει και μαλλον δεν θα ελεγα ουτε γεια και με καποιον αλλον στο μελλον σκοπευω να ειμαι διπλα του σε οτι θελει μακαρι και κολλητη του.
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

228 Επισκέπτες, 1 Χρήστης