Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Απαντούν όσοι τολμούν...κι όσοι αντέχουν.....

Ξεκίνησε από Anonymous, Αυγούστου 26, 2005, 02:22:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Είμαστε άλλοτε αυστηροί κριτές, άλλες πάλι στεκόμαστε αδιάφοροι, πολλές φορές τολμάμε να παραδεχτούμε τι μας πληγώνει από κάποια στοιχεία του χαρακτήρα, ατόμων που ζουν γύρω μας..

Εμείς όμως τι ελάττωμα έχουμε;

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το σοβαρότερο ελάττωμά σας; Τι είναι αυτό που συνήθως οι φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, συνάδελφοι ή γνωστοί, σας τονίζουν ότι είναι από ενοχλητικό έως καταστροφικό;

Τι νομίζετε εσείς ότι μπορεί κάποιες στιγμές να σας καταστρέψει μια σχέση, να εξοργίσει πρόσωπα, να διώξει αγαπημένους από κοντά σας;

Τολμάτε να το παραδεχτείτε;

PoiSoN_GiRL

Οχι μονο το παραδεχομαι .. αλλα το φωναζω κιολας !
Εκεινο που ενοχλει περισσοτερο τους φιλους - γνωστους - σχεση κλπ ειναι η τασεις εξαφανισης που εχω κατα καιρους .. Απομονωνομαι συχνα και επιθυμω την ησυχια μου και την μοναξια μου .. κατι που οι γυρω μου δυσκολευονται να κατανοησουν και στην προσπαθεια τους να βοηθησουν (νομιζουν οτι βοηθουν με αυτο τον τροπο) γινονται επιμονοι (καλοπροεραιτα παντα) να με συναντησουν , να μου μιλησουν κλπ κλπ .. Ειναι κατι που εξοργιζει εμενα την στιγμη που θελω να ειμαι ΜΟΝΗ ΜΟΥ αλλα πολυ περισσοτερο εξοργιζει τους γυρω μου γιατι νομιζουν οτι τους αποφευγω .. Δεν ειναι ομως ετσι σε καμια περιπτωση .. απλως εχω τις ωρες μου - τις μερες μου - τις ιδιοτροπιες μου - τα φεγγαρια μου κλπ κλπ ...

tristana

Τα θέλετε αλφαβητικά ή;;; χεχχχε
Το κυριότερο είναι η ανυπομονησία και η φούρια που με δέρνει.

freak

καπως παρομοια θα απαντησω κ εγω με την αποπανω......τα θελετε αλφαβητικα? κυριως η ανυπομονησια μου κ η παντελης ελειψη αισθησης του χρονου (με αποτελεσμα το να μην ειμαι ποτε στην ωρα μου).

συντροφικα.

Ballader

H anypomonisia, h fouria, to aghos kai ola auta agapimenh mou tris...

You want the world and you want it NOW..!

Oso gia mena, eutyhws o theos (?) me proikise me polla harismata kai dyskolevomai na vrw ena elattwma mou. Tha borousa na pw (oxi epeidh eimai brosta diladi...) oti eimai shedon teleios anthrwpas.

Mouts mouts!

tristana

Δεν θα... γιατί... Θου Κύριε... νο κόμεντ, λοιπόν!

chriastina

μουλαρώνω στα όχι μου....αν πω όχι δύσκολα μου το αλλάζεις ,ακόμα κι αν μέσα μου πλέον λέω ναι
όταν θυμώσω (σπάνια) βλέπω κόκκινο πανί μπροστά μου και γίνομαι καταστροφική
οργανώνω τα πάντα...ακόμα και τα ντουλάπια των φίλων μου (θέλουν-δεν θέλουν)
ρωτάω πολλά "γιατί?".......εγώ και η παλιά διαφήμιση του ΝΟΥΝΟΥ ένα πράγμα
όταν θέλω να γίνει κάτι,θέλω να γίνει με τον δικό μου τρόπο...και μόνον
είμαι αναβλητική μέχρι αηδίας.......
οι αλλαγές με τρομάζουν....
δεν λέω συγνώμη....
δεν αντέχω την καθυστέριση στα ραντεβού.....
(αυτά στα γρήγορα,αν το καλοσκεφτώ θα βρω πολλά ακόμα)

Apostolos

Πολλά πολλά είναι αυτά που θα οδηγούσαν στη καταστροφή μιας σχέσης.
Το μέγαλο μου άγχος,  η ανυπομονησία, το ότι δεν μπορώ να ανεχτώ την αργοπορεία σε ραντεβού, το ότι δεν μπορώ την αδιαφορία και τα μισόλογα.
Σφάλματα που μπορούν με καταστρέψουν όπως μου τονίζουν οι υπόλοιποι;
Εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους και τα δείνω όλα πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα να μη μου μένει τίποτα όταν αποδειχτεί πως δεν τα άξιζαν.

Anonymous

Χμμμμμμ....αυτό που θεωρούν πολλοί ελάττωμα σε μένα είναι το ότι θέλω να κλείνομαι στον εαυτό μου και στις σκέψεις μου.
Κανείς όμως ποτέ δεν έχει σκεφτεί γιατί έχω την ανάγκη αυτή και γιατί όταν μου συμβαίνει δεν θέλω να δίνω εξηγήσεις σε κανέναν.
Αντιθέτως με πιέζουν (καλοπροαίρετα) αλλά αυτό δεν βοηθάει.
Δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια γιατί μου συμβαίνει αυτό γιατί κανείς δεν θα καταλάβει.
Αυτός που θα το καταφέρει θα πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή μαζί μου γιατί μόνο τότε θα καταλάβει τον πραγματικό λόγο που θέλω να είμαι έτσι.

Δεν κατηγορώ κανέναν απλά περιμένω να βρεθεί αυτός. ]

spellbound

Ελλατωματα¨? :shock:

Που το καταλαβες βρε γαυρινουλα πως μονο απ αυτα εχω???
Τελικα μπας και το γραφω στο κουτελο μου???

Τρις, ειδες εσυ τιποτα στο κουτελο μου περαν τον κερατων που βγηκαν μονα τους??? Ε???

Argiro

Η δυσκολία να εκφράζω αυτό που αισθάνομαι είναι αυτό που διώχνει τους άλλους στις προσωπικές μου σχέσεις. Στις κοινωνικές, αυτοί που δεν με ξέρουν νομίζουν θέλω να είμαι το επίκεντρο της προσοχής, ενώ δεν ίσχύει κάτι τέτοιο. Αν έχουν υπομονή και αντέξουν μια ωρίτσα, καταλαβαίνουν το λάθος τους και γίνονται οι καλύτεροι φίλοι μου.

tristana

Σπέλμπαουντ, δεν είδα τίποτα. Ούτε καν κέρατα.  :lol:

spellbound

Να δεις που τελικα το νεο μου μεηκ απ τα καλυπτει ολα.....

tristana

'Η αυτό ή η μπούργκα που σε ανάγκασα να βάζεις, πειρασμέ! ΧΕΧΕ (Στα πόσα μπαχαλέιρος μας πετούν όξω;;;)

Anonymous

1825 Επισκέπτες, 1 Χρήστης