Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

diavaste kai pite mou sas parakalw

Ξεκίνησε από darkking, Αυγούστου 26, 2005, 09:44:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

darkking

18:10 μμ 26/8/2005

stis fetines diakopes mou sthn polwnia gnwrisa mia kopela th lia.thn rwteftika apo thn prwth matia kai ine sigouro oti kai afth me erwtefthke.exi thn pio diaperastikh matia kai to pio glyko xamogelo pou exw di.otan me koita h kardia mou fterougizi.prwth fora eniwsa thn kardia mou na fterougizi.edw kai 2 vradia den mporw na thn vgalw apo to myalo mou.den mporw na minw monos spiti giati tha trelathw.perase se mia sxolh athina.

ths exw stilh 2 mhnymata alla den ixa kamia adapokrish.distyxws den xerw ti na kanw.kai gw o afelhs pou nomiza oti ths aresa.malln ths aresa alla egw ferthika anohta giati ths edixa ta sinesthimata mou.distyxws gia allh mia fora den mporesa na kratithw kai na mhn anoixtw se mia kopelaexw kolisi sta matia ths kai sto xamogelo ths den mporw na mhn ths skeftomai.tha hthela na me koitaxi estw gia akomh mia fora.

den xerw afth th stigmh pernoun polla trela apo to myalo mou.kai to kako ine oti feromai egwistika afth ti stigmh.afto pou eprepe na apozhtw den ine na ime mazi ths alla na ine kala kai eftixismenh opu kai na ine.isws tha eprepe na papsw na thn diekdikw.isws.....

afto ine grameno se mia stigmh adinamias opou to sinesthima xexilizi kai mia poly lepth gramh se xwrizi apo thn trela.

ine kati gia na thimaste apo emena

giwrgos.

Anonymous

Γιώργο είναι γεγονός πως βρίσκεσαι σε μία κατάσταση πολύ δύσκολη (για σένα.)
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κάνεις υπομονή. Το ότι δεν απάντησε στα μηνύματά σου δε σημαίνει πως δεν της άρεσες ή ότι σε αποφεύγει. Ίσως να της συνέβη κάτι.
Αν πάλι βλέπεις πως δεν γίνεται τίποτα...άστο να φύγει και πήγαινε για άλλα.
Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται που λένε και καλό για σένα είναι να ξεχάσεις και να σεβαστείς αυτή της την απόφαση.
Ο εγωισμός είναι κακός συμβουλάτορας καλέ μου, απέφευγε τον. ]

darkking

tnx re c arxise na ftiaxni h diathesh mou

Anonymous

Το εύχομαι!
Να είσαι καλά! ]

Anonymous

Παράθεση από: "darkking"kai ine sigouro oti kai afth me erwtefthke.

μα καλά είσαι σίγουρος ότι είναι ερωτευμένη μαζί σου και δεν σου απαντάει ούτε σε ένα μήνυμα?

Παράθεση από: "darkking"ths exw stilh 2 mhnymata alla den ixa kamia adapokrish.distyxws den xerw ti na kanw.kai gw o afelhs pou nomiza oti ths aresa.

και πρόλαβες και γύρισες από Πολωνια και λες και τον πόνο σου και είσαι έτοιμος να πάρεις τα βουνά να κανεις και καμια τρελα

για ψάξου τι καταλαβαίνεις εσύ από τα μηνύματα των άλλων

άποψη μου και συχώρα με....
αλλα κουφό βρε αδερφέ όπως το περιγράφεις

και φυσικά καλώς ήρθες και έγραψες τον πόνο σου

Argiro

Εγώ θέλω να προσθέσω πως πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου τη σκέψη πως δεν πρέπει να δείχνεις τα συναισθήματά σου. Πρέπει πάντα να είσαι ο εαυτός σου, να δείχνεις αυτό που αισθάνεσαι και αυτό που πραγματικά είσαι και σε όποιον αρέσει. Αν αρχίσεις να καταπιέζεις τον εαυτό σου, στο τέλος δεν θα είσαι ευτυχισμένος και ούτε πρόκειται να βρεις την κατάλληλη για σένα κοπέλα, γιατί θα σε προσπεράσει επειδή δεν θα ξέρει ποιος πραγματικά είσαι αφού θα κρύβεσαι από φόβο μην πληγωθείς. Έτσι θα αρέσεις σε λάθος κοπέλες, που θα αναζητούν αυτό που παριστάνεις και όχι αυτό που είσαι, και η ζωή σου θα είναι γεμάτη από λάθος σχέσεις.

tristana

Ο Κωστής έγραψε "Μα καλά είναι ερωτευμένη μαζί σου και δεν σου απαντάει ούτε σε ένα μήνυμα;"

Και αν είναι ανορθόγραφη και ντρέπεται;; 'Οχι, να τα λαμβάνουμε όλα υπόψη μας.

Και επί της ουσίας (της ποιας;)... κράτησε την ανάμνηση των ματιών της,
του χαμόγελου και ό,τι άλλου θέλεις τέλος πάντων και επειδή στα είκοσι
(τι ενεθυμήθην η παιδόγρια τώρα) ερωτευόμαστε παθιασμένα και γρήγορα
και εξίσου γρήγορα μας περνάει, εμπρός άνοιξε βήμα (όπως είδα μετά τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις του γνωστού σεξοψυχολογοανατομουμέντιουμ Κωστή, ο οποίος είχε και αλάνθαστη μέθοδο για να ξέρεις αν μία γυναίκα κάνει φέικ στον οργασμό "ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΚΙΣΤΕΙ" είχε πει ο διαβόητος  γυναικογνώστης να τα θυμόμαστε αυτά, αισθάνεσαι ήδη καλύτερα. Και ας σου αφιερώσουμε
το ολ τάιμ κλάσικ ΕΙΣΑΙ ΝΙΝΙ ΑΚΟΜΑ... (δις)

spellbound

Εγω παλι ουσα πιο πρακτικη (ενιοτε)

βρε γιωργη, εισαι σιγουρος οτι στελνεις τα σμσ στο σωστο νουμερο????

και πριν πεταχτουν οι σουρτουκες και μου την πουν, εγω εστελνα επι μια εβδομαδα μηνυμα σε καποιον συνονοματο του καλου μου (του τοτε), Τριστανα σουσσσσσσσσσσσσσσσ εσυ :twisted:

δεν το διπλοτσεκαρεις βρε καμαρι μου μην στενοχωριεσαι ανευ λογου???

Αυτα!
και καλως μας ηρθες!!!!

tristana

Σουσασα!!!!!!!! ΕΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕ! Α, ρε Θρασύβουλα τι σού'μελλε να πάθεις!

spellbound

Και Θρασυβουλας και μερακλης!!! :?

Αυτος τα ουζα εγω το ουζι !!!

Σταδιαλα μαρη πρωινιατικα !!! Ουστττττ :evil:  :evil:

(και σμουτςςςς)

:D   :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

tristana

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΕΧΕ! ΣΜΟΥΑΤΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ!
ΟΥΖΙ ΚΑΙ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ; (Στα πόσα μπαχαλέιρος τρώμε πόδι;;; ΧΕΧΕΧΧΕ!)

spellbound

Στα εφτα λεει η γαυρινα, μαρη εσυ τα μετρας?? εγω εχασα το μπουσουλα... :roll:  :roll:  :roll:

εμ... τουλαχιστον να μας διασπειρει με κανεναν διμετρο .....

PoiSoN_GiRL

εφτα δικα σας ή εφτα μαζι με τα δικα μου ?
εγω θα προσπαθισω να ειμαι μια κιουρια σημερις και θα μεινω στο θεμα (με τρωνε τα δαχτυλακια μου αλλα κρατιεμαι ... λολ)

Λοιπον φιλε Γιωργο καλως ηρθες καταρχην !
Κατα δευτερον θα συμφωνησω με τον Κωστα . Πιστευω εχει απολυτο δικιο και το πιο σοφο θα ηταν εσυ ο ιδιος να καθισεις να σκεφτεις αν οντως ισχυει κατι τετοιο (αν οντως ειναι θεμα ερωτα) γιατι πολλες φορες το μυαλο μας παιζει διαφορα παιχνιδια ...
Εγω ευχομαι να κανω λαθος και να πανε ολα οπως τα θελεις με την κοπελα, αλλα καλου κακου ψαξου και για κατι αλλο !!
Εισαι πολυ μικρος ακομη για να απελπιστεις για μια κοπελα και μαλιστα οταν την γνωριζεις δυο μερες ... γνωμη μου ...
Η ζωη ειναι ωραια !!  :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL".....

Η ζωη ειναι ωραια !!  :wink:

αυτό το είπαμε ότι είναι ωραία η Ζωή

αλλα τα έχει με άλλον gmt

tristana

Κωσρή, και μετά ζητάς τη βοήθεια "έμπειρων κορασίδων" (σαν ροζ αγγελία κατιτίς χεχεχχε).

'Οπως κατάλαβες, ερωτοχτυπημένο μας αγόρι, εδώ οι καλές εμπεριστατωμένες απαντήσεις είναι όλες -μα όλες- και επιστημονικές και καρατσεκαρισμένες. Σου λέει ο διαθέτων το κληρονομικό χάρισμα...
τα έχει με άλλη. Κάτι ξέρει!!!

Και ένα πετάρισμα προς την Μωβ... ε, χωρίς εμένα σοβαρεύεις. Καλά να πάθεις! (Προς τα πού η έξοδος, περικαλώ; Κάηκα!)

556 Επισκέπτες, 2 Χρήστες