Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 333
  • Total: 333

Γουστάρω... πολύ, όμως!

Ξεκίνησε από tristana, Αυγούστου 29, 2005, 08:10:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

κι εγώ με κατσίκια τελευταία  :oops:  "απάγκιασα σε μαντρί" που λέει κι ο φίλος μου ο Αντρέας :lol:

saliara

Που αύριο θα πάω στα φοιτητικά μου μέρη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρεμία, αναμνήσεις, καλή παρέα!!!!

saliara

Να παίζω με ανυπόμονους οδηγούς...

Θα περάσεις όταν θέλω ΕΓΩ!!! :mryellow:

pixie

Πολύ σωστή! ;-)

Εγώ τώρα... απολαμβάνω να παίζω κόντρες με το αντίθετο [το ισχυρό :razz: ]φύλο... γενικά και άνευ εξαιρέσεων... :oops:  :mryellow:

saliara

Κόντρα στη κόντρα... :wink:

... Να χαζεύω τα αστέρια... Ή μήπως είναι λαμπάκια?? Ή μήπως εξωγήινοι?? Αυτά στον ουρανό τέλος πάντων!!

KostasD33

Ναι ειδικά μακριά από τα φώτα της πόλης που τα κρύβουν....

katinaki

να φύγω απ' το νησί κι απ' το βουνό που είμαι τώρα και να 'ρθω στην πόλη

KostasD33

saliara

Ε ναι... Μιλάμε από Ανάβυσσο και μετά... :wink:

Τι να κάνεις παιδί μου στη πόλη?? Είσαι καλά?? Αλίμονο σε μας...

katinaki

ναι αλλά βαρέθηκααααα  :roll:

saliara

Ενώ εδώ έχει πολλά εδιαφέροντα... Δε λέω, σίγουρα τον χειμώνα σε νησί όπου και να΄σαι είναι κάπως.

Το πιο ωραίο αν μπορείς να το συνδυάσεις ξέρεις ποιο είναι?? Τον χειμώνα Αθήνα, καλοκαίρι στο νησί!! :wink:

KostasD33

Προσωπικά θα προτιμούσα χειμώνα νησί (ή γενικά επαρχία) και καλοκαίρι Αθήνα (που έχει μια επαρχιώτικη ηρεμία) ...
Αν και πιο πολύ απ όλα θα προτιμούσα σε μικρή πόλη με την ιστορία της και τον καθημερινό πολιτισμό της... πχ Ναύπλιο

katinaki

[quote user="KostasD33" post="374048"]Προσωπικά θα προτιμούσα χειμώνα νησί (ή γενικά επαρχία) και καλοκαίρι Αθήνα (που έχει μια επαρχιώτικη ηρεμία) ...
Αν και πιο πολύ απ όλα θα προτιμούσα σε μικρή πόλη με την ιστορία της και τον καθημερινό πολιτισμό της... πχ Ναύπλιο[/quote]

συμφωνώ! ο χειμώνας έχει άλλη χάρη εδώ  :cool:

saliara

Αναλόγως σε τι νησί χειμώνα... Εγώ αγριεύομαι. Για μείνε σε νησί που οι προμήθειες έρχονται μία φορά τη βδομάδα ΑΝ έχει καλό καιρό και απο νοσοκομείο ο ...ΑΥΤΟΣ βοηθός!!

Εγώ πάλι θα διάλεγα Λευκάδα ή Κύθηρα..Χειμώνα καλοκαίρι η ζωή εκεί είναι ωραία...

black_velvet

Ενώ στη Ρόδο; δεν είναι νομίζεις;  :mryellow:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

333 Επισκέπτες, 0 Χρήστες