Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 421
  • Total: 421

Γουστάρω... πολύ, όμως!

Ξεκίνησε από tristana, Αυγούστου 29, 2005, 08:10:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

purple

Παράθεση από: "tristana"Γουστάρω που εξακολουθώ να γλεντάω με τα μικρά και ασήμαντα.

an eksakoloutheis na goustareis e tote mono ashmanta den einai...

heinrich

Athinoula

δεν γουσταρω που ειμαι χαλια..και δεν προκειται να γινω καλα συνδομα... :evil:

riaghul

......που πλησιάζουν Χριστουγεννιάτικες διακοπες :D

tristana

Γουστάρω τα Χριστούγεννα!!!!!! Χωρίς διακοπές μουά, αλλά δεν βαρύνεσθε.
Με την γαλοπούλα στο στόμα και βουρ στον σταθμό θα είμεθα πάλι
-όλες εμείς-

Γουστάρω που με αγαπούν τρελά! (Το αξίζω, αλλά ένεκα η σεμνότης δεν θα το πω χεχεχεχεεχεχεχεχεχεχεχεχε)

riaghul

γουστάρω που βρήκα μια μέρα να παίξω λιγουλάκι :lol:

kuria

γουσταρω που βρηκες μια μερα να χαζολογηθεις μαζι μου λιγουλακι...   :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

γουσταρω τον κουλουρα που ειναι οξω απ την Αγροτικη γιατι ξυνει το σουσαμι απ τα κουλουρια..

saliara

Παράθεση από: "Rakendytos"γουσταρω τον κουλουρα που ειναι οξω απ την Αγροτικη γιατι ξυνει το σουσαμι απ τα κουλουρια..

Γουστάρεις τον κουλουρά που ξύνει το σουσάμι απ'τα κουλούρια,η τον κουλουρά επειδή ξύνει το σουσάμι απ'τα κουλούρια?? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Γουστάρω τα πειράγματα λέμεεεε

Rakendytos

σπορε μη με δουλευειες γιατι θα φας τον νταλβα με τα κουλουρια στο κεφαλι.. :twisted:

kuria

γουσταρω μονο τα κουλουρια που ειναι ξεροψημενα, με μπολικο σουσαμι και εχουν διαμετρο 1 cm περιπου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Παράθεση από: "Rakendytos"σπορε μη με δουλευειες γιατι θα φας τον νταλβα με τα κουλουρια στο κεφαλι.. :twisted:

Γουστάρω όταν θυμώνεις γιατί πάλι γλυκόλογα θα πείς.. :P  :P  :P

tristana

Γουστάρω το υπέροχο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που έχω να κάνω.

Επίσης, σας γουστάρω όλους! (Κώδικα, λύσιαξε τώρα. Και σένα σε γουστάρω! Παλαιόθεν. Από τότε που ήμουν μόλις 106 ετών!)

Rakendytos

γουσταρω πολυ ενα φιλμ που ειδα χτες στον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ στη λεωφορο Συγγρου με τιτλο "Στα κερατα του ταυρου"

Θεμα η πορεια του Θαναση Παπακωνσταντινου με τους Λαικεδελικα.. τον Μπαμπη Παπαδοπουλο.. τον Γιαννη Αγγελακα.. και την Μαρθα Φριντζιλα..

και τους γουσταρω πολυ!!!  :bowdown:

saliara

Παράθεση από: "Rakendytos"Θαναση Παπακωνσταντινου τον Μπαμπη Παπαδοπουλο.. τον Γιαννη Αγγελακα.. και την Μαρθα Φριντζιλα..

και τους γουσταρω πολυ!!!  :bowdown:

Ευτυχώς που έβαλες και μια γυναίκα γιατί μία με αυτόν που πουλάει τα κουλούρια χωρίς σουσάμι...μία τώρα αυτό...αρχίζω και ανησυχώ για'σένα  :24:  :hug2:

421 Επισκέπτες, 0 Χρήστες