Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Το chat forum του παπιου!Εδω στα εξοχας ειναι ωραια!χαχαχα

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 29, 2005, 11:51:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Δεν θέλω αηδίες! Το μίσος είναι σπατάλη και μπούμερανγκ και όλοι εδώ μέσα είναι και οικονόμοι και κιμπάρηδες λέμε.
Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε με όλους, ούτε να τους συμπαθούμε όλους, αλλά όχι και να μισούμε!

Και πού είσαι; Για πλησίασε... Μεταξύ μας εδώ δεν σε μίσησα εγώ
για την κατακρεούργηση της ορθογραφίας (γνωστό φρικιό της λεξιλαγνείας μουά) οπότε δεν ισχύει αυτό που λες, παραπονιάρικο παπί.
(Βεβαίως, θα ήσουν πιο νόστιμος με ένα πορτοκάλι στο στόμα, αλλά δεν γίνεται να τα έχει όλα κανείς! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!)

riaghul

τι βλεπω??

λαγνεια??..(εδω που τα λεμε ολοι μας κατι λαγνο θα'χουμε :wink: )
ΤΡΙΣ...εσυ το εχεις με τις λεξεις  :lol:
κι ενα παπακι παραπονιαρικο..... :roll:  γιατι?
ποιος μπορει να μισησει ενα παπακι...??
ειναι μκρο, χαριτωμενο περπατα και στα νερα του κολυμπα..
Κι επειτα πως να μισησεις κατι που στο κατω κατω θα σου προσφερει
με ενα ΧΡΑΠ..καποια γαστρονομικη χαρα??

(μην σκεφτεις εμενα ομως..πανω απο 30 χρονια εχω να φαω κρεατικο :wink:  :P  )

καλημερα :)

papi

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΣΟΥΝ!θελει ομως τεχνη για να με ψησετε!εμ τι με περασατε?Ειμαι ενα σουπερ παπι διαφορετικο απο τα αλλα :oops:  :lol:

Πχ αυτη η Αργυρω με κυνηγαει να με φαει.....ευτυχως τις ξεφυγα!!!Αργυρουλααααααααααααα πιασεεεεεεεεεεε μεεεεεεεεεεεεεε :lol: Αμπε μπα μπλομ...αμπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ μπλιμ μπλομ!Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κουκου :P  :P  :P  :P

Αλλα και να με πιασετε πως θα θελατε να με φατε?Ιδου η απορια!Με το πορτοκαλι?με μηλο?αλα κινεζικα?αλα ελληνικα? :?:  :!: (σας βαζω στην μπριζα να δειτε πως θα με ψησετε!αν και δυσκολο!!Για να δουμε τι θα δουμε!!)χιχιχιχιχι :P  :P  :P

bousoulitsas

Που ειναι αυτοσ ο καφες??? Αμαν πια ουτε στο τερρα πετρα τοση καθυστερηση θα παω αλου παπιε...

papi

εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Παρακαλω ο καφες σας!

Το μονο που η θέα εχει ρεπο σημερα...οποτε χωρις θέα :viking:

bousoulitsas

Πωπω ωραιοτατος ο καφες παπιε γιας τα χερια σου χαχαχαχα.

Υ.Γ.Που τις βρισκεις τοσες φοτογραφιες???

papi

Δεν ειναι το θεμα βρε να βρω τις φωτογραφιες,αλλα σερβερ για να τις βαλω

selene

Το έχει βγει Pina Colada σε πάστα, πρώτη φορά το βλέπω!!! Θα πρέπει να είναι πεντανόστιμη!!! Ο αγαπημένος μου συνδυασμός ανανάς κ καρύδα!! Μμμμμμμμμμμ!!! Χαίρομαι που σερβίρετε κ γλυκά!! Ένας λόγος παραπάνω να έρχομαι πιο συχνά στο μαγαζί σας!! Είμαι γλυκατζού... ]

Argiro

selene

Αχ κακόμοιρο παπάκι, τι τραβάς κ εσύ;! Να σε ψήσουν θέλουν μωρέ;; Αντρουπή τους!!!

selene

Παράθεση από: "papi"Δεν ειναι το θεμα βρε να βρω τις φωτογραφιες,αλλα σερβερ για να τις βαλω

Βρε παπί από ποια σελίδα τα κατεβάζεις όλα αυτά, τις εικόνες κ τα κινούμενα, κ τι κανεις ώστε να συνεχίζουν να κινιούνται;;!! Δεν ξέρω πως να τα κάνω;;;!!! ΗΕLP!!!!!!!!!!!!!!!!

papi

Γιαννα μου σου εστειλα τις οδηγιες.Πιστευω να καταλαβες.

Φιλακια

Argiro

ΠαράθεσηΤο papi είπε:

Πχ αυτη η Αργυρω με κυνηγαει να με φαει.....ευτυχως τις ξεφυγα!!!

Μέγα λάθος... Δεν τρώω καθόλου κρέας, άρα δεν τρώω παπιά. Οπότε, δεν κινδυνεύεις...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

papi

ουφ παλι την γλυτωσα...χιχιχιχιχιχι :twisted:

bousoulitsas

Παράθεση από: "papi"Γιαννα μου σου εστειλα τις οδηγιες.Πιστευω να καταλαβες.

Φιλακια
Kαι εγω θελω ρε φιλε πως ομως???

549 Επισκέπτες, 2 Χρήστες