Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 580
  • Total: 581
  • Leon

κανελα βαζεται....

Ξεκίνησε από Sotis, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 12:29:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

εχω την εντυπωση δε παιρνω και ορκο οτι ο καββαδιας λεει μαλαρια και οχι μαλαγρα

Sotis

κανελα  με   αχνι  βαζεται...εγω βαζω.... :wink:

papi

α ρε σοτι με την ταινια σε εκανα σταρ λεμε! H KANELA TOU SOTI! :lol:  :lol:

Sotis

παντα κανελα  και...σαντιγυ..... :wink:

Enia

Παράθεση από: "apol"εχω την εντυπωση δε παιρνω και ορκο οτι ο καββαδιας λεει μαλαρια και οχι μαλαγρα

χμμ.... μάλλον πολύ καλά τα λες, αλλά και πάλι, σε ποιο άσμα είναι που λέει για τη μαλάρια? έχω κολλήσει και θέλω να το βρωωω...!

(κανελίτσα ταιριάζει στη μαλάγρα?)  :shock:

papi

μηπως λετε για τα μουλαρια? :P  :twisted:

Sotis

λε  απο  ποτε  βαζουν  και τα  μουλαρια  κανελα......λε  τα  μαθενεις   καμια  φορα.....στο  ιντερνετ....χιχιχιχιχιχιχιχι και   πως  τι βαζουν  γμτ.... :sonstige:  :sonstige:

Sotis

κανελα στη  μπουγατσα κανελα  στον καφε  κανελα   στα  γλυκα.........και  κανελα....με    σεχ.....κανετε..... :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:

olive

..Τι μανια με την καννελα ειναι αυτη Soti...???? :roll:  :roll:  :roll:

minoraki

:D  :D  :D  :bounce:  :bounce:  :bounce: αχαααααααααααααααααα....εγω βρηκα που μπαινει η κανελλα εκτος απο το ριζογαλο, την μπουγατσα & το καπουτσινο.....στη σουπα σοκολατα που εγραψε το παπακι μας την συνταγη της....για κοιτα βρε που δεν το ξεραμε τοσο καιρο και παιδευομαστε...που μπαινει η κανελλα και που μπαινει η κανελλα..... :roll:  :roll:  :roll:

papi

boing :bounce: boing :bounce: boing :bounce: boing :bounce:

caramela

κανελα......χμ......σοτι..... :P

Sotis

τελικα  τι κανετε  βαζεται    κανελα  τελικα...στο  σεξσουτσινο..εσεις.. :wink:  :wink:  :wink:

minoraki

τελικα εφυγε το 2005.....ηλθε το 2006 και εμεις ακομα θα μεινουμε με την απορια που μπαινει η κανελα.....

cuba

580 Επισκέπτες, 1 Χρήστης