Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 547
  • Total: 548
  • Leon

κανελα βαζεται....

Ξεκίνησε από Sotis, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 12:29:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

εγω..στο  νιμου...εχει αλι  γευσει.. :wink:  :oops:  :oops:  :wink:

papi

ωραιο αυτο το νιμου αν βαλεις και φραουλιτσα...ετσι δεν ειναι Λευτερη :?:  :oops:

Sotis

Παράθεση από: "papi"ωραιο αυτο το νιμου αν βαλεις και φραουλιτσα...ετσι δεν ειναι Λευτερη :?:  :oops:
ναι  ναι  βασιλη  ετσι  ειναι  και  η  φραουλιτσα   παει τελια.. :wink:  :oops:  :oops:

papi

febre

Kala pou einai kai o febre na sas leei kanena oraio themataki

Besame besame mucho como se fuera esta noche la ultima ves...

Sotis

κανελα  χμ...που τη βαζουν...τελικα.. :roll:  :roll:

primenumbers

εγώ ως πιτσιρικάς ξέρω οτι κανέλλα και άλλα μυρωδικά βάζουν όσοι δεν πλένονται τακτικά. λολ
Πλάκα κάνω καλό είναι μερικές φορές να βάζεις διάφορα για να μην κόψει το αυγολέμονο χχαχαχα!!!!!!!!!  :wink:

papi

τελικα σοτι ωραια η κανελα αλλα θελει σαντιγη και φραουλα ή κερασακι...

Sotis

τελικα  μαλλον..εκτος  απο την κανελα  και  της  φραουλες...και  σαντιγη....θελουν  και  χειροπεδες...ωχ   ο  μαυρος  τη  τραβαω...παει ξεφυγαμε..εδω  μεσα... :oops:  :oops:  :oops:  :oops: και.....τι  αλλο  να  πω.. :oops:  :sonstige:  :sonstige:

Sotis

κανελα  ποτε  βαλατε  τελευταια  φορα  στον  καφε  σας...???? :wink:  :wink: και  στο  ρυζογαλο..σας,,, :wink:

Sotis

κανελα  βαζεται  τελικα  δε  μου  ειπατε????? :wink:  :wink:

mourmouritsas

barby

[size=24][/size]ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ?

Sotis

ΚΑΝΕΛΑ  ΚΑΙ  ΓΑΡΥΦΑΛΟ  ΣΤΗΣ  ΠΑΡΓΑΣ  ΤΟΝ  ΑΝΥΦΩΡΟ   ΒΑΖΕΤΑΙ..ΤΕΛΙΚΑ....? :?:  :?:  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:

voliwtisa

547 Επισκέπτες, 1 Χρήστης