Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 329
  • Total: 330
  • Leon

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ...

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:53:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

Παράθεση από: "giorgos k"
Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Prigkipissa"ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ(ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..)ΛΟΙΠΟΝ..ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ Η ΤΙΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΣ Η ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ?
η γυναικα πρεπει να εχει΄΄΄χερουλια !!! καθρεφτες!!παγκο για ποτο!!μαλι μαυρο ματ να μην σε χτυπαει ο ηλιος,εξατμηση καινουργια αθορυβη!!και να παιρνει και φτιαξιματα για νεες επιδοσεις!!τι λεω ρε??? για γυναικες μιλαμε??ΣΟΡΙ!! ΤΕΡΜΑ  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..........ΜΜ............ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 230χιλ την ωρα!!!!

αν μου πεις και τι επιταχυνση θελεις, τοτε θα σου πω με σιγουρια αν ειμαι η γυναικα των ονειρων σου...
ΕΛΑ  ΠΟΥ ΘΕς ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙς ΟΛΑ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!   0-9 στα 100 καλα ειναι???

χμ μεσα στις προδιαγραφες ειμαι... ποτε θα παμε για καφεδακι;      :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Labrokratis

Βασικά, για μένα υπάρχουν μόνο ξανθιές, μακρυμάλλες, αδύνατες, ποιο ψηλές από εμένα γυναίκες, τουλάχιστον 10 χρονια μικρότερες....

Οι υπόλοιπες, ειναι για τους κοινούς θνητούς

gbyzf1000

Παράθεση από: "Prigkipissa"ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ(ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..)ΛΟΙΠΟΝ..ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ Η ΤΙΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΣ Η ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ?
η γυναικα πρεπει να εχει΄΄΄χερουλια !!! καθρεφτες!!παγκο για ποτο!!μαλι μαυρο ματ να μην σε χτυπαει ο ηλιος,εξατμηση καινουργια αθορυβη!!και να παιρνει και φτιαξιματα για νεες επιδοσεις!!τι λεω ρε??? για γυναικες μιλαμε??ΣΟΡΙ!! ΤΕΡΜΑ  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..........ΜΜ............ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 230χιλ την ωρα!!!!

αν μου πεις και τι επιταχυνση θελεις, τοτε θα σου πω με σιγουρια αν ειμαι η γυναικα των ονειρων σου...
ΕΛΑ  ΠΟΥ ΘΕς ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙς ΟΛΑ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!   0-9 στα 100 καλα ειναι???

χμ μεσα στις προδιαγραφες ειμαι... ποτε θα παμε για καφεδακι;      ]

Βρε καλάααα κάνω εγώ και μένω με το 1000....

0-200 σε 5sec....και αw έχει κίνηση ΕΤΣΙ????

Και άν θέλω πιο γρήγορη και με να αντέχει και βάρος πάω στην ΜΠΟΥΣΑ με τουρμπο!!

Evitaki

για γυναικες δεν λεγατε η μου φαινεται????
ααααααααα υπαρχουν κ οι κοκκινομαλλες......τι εμεις στην απεξω????? :P  :P  :P  :P

apol

τις δυσκολες, τις σνομπ ,τις κακες,αυτες που τους απορριπτουν,τα κολοπαιδα δηλ.......................................

paidi-gia-spiti

melaxrinh adynati alla kyriws poly konti....exw adynamia stis kontoules

Argiro

ΠαράθεσηΟι άντρες προτιμούν τις...

...χαζές

:twisted: :twisted: :twisted:

olive

Συμφωνω Αργυρώ, ...τις χαζες....... να μην εχει πιο κατω...!!!

Argiro

Δεν βλέπεις τι γίνεται; Μόνο για τα σωματικά προσόντα ενδιαφέρονται. Αν η ψηλή ξανθιά με μακριά πόδια και αγγελικά χαρακτηριστικά προκύψει βούρλο... ε, δεν έχει και τόση σημασία... μάλλον καλύτερα θα είναι. Αν είναι και μουγκή, πιο καλά ακόμη...

olive

..... σωστα.... τους φτανει ,μια..bibo...!!! αρκει να μην σκεφτεται...!!! :roll:

Labrokratis

Έμένα μου φτάνει απλά μια Barbie. Θα ειμαι ο Ken Ken της.

minoraki

Παράθεση από: "Αργυρώ"
ΠαράθεσηΟι άντρες προτιμούν τις...

...χαζές

:twisted: :twisted: :twisted:
σωστοτατη αργυρουλα....ενας φιλος καποτε ειχε πει οτι η επομενη γυναικα που του αρεσε, εκτος απο την γυναικα του, ηταν η νιτσα μαρουδα :shock:  :shock: (αυτη η ξανθια που στο "δεσποινις διευθυντης" ετρεχε πισω απο τον αλεξανδρακη και τον ελεγε "αλεκουκο μου"   :wink: )!! οπως υποστηριζε ο φιλος μας αυτος δεν ηθελε πια αλλη γυναικα που να ειναι εξυπνη....να εχει γνωμη επι παντος του επιστητου....να καταλαβαινει με την πρωτη ορισμενα πραγματα....
 :arrow: ηθικον διδαγμα....μας βλεπω στα αζητητα  :twisted:  :twisted:

Argiro

Μάλλον εκείνοι είναι στα δικά μας αζήτητα...

fmas

Εμένα μου γεννήθηκε η απορία αν πιστεύεται ότι όλοι οι άντρες είναι έτσι.......

Evitaki

Παράθεση από: "fmas"Εμένα μου γεννήθηκε η απορία αν πιστεύεται ότι όλοι οι άντρες είναι έτσι.......

οχι ολοι δυστηχως ομως οι περισσοτεροι
δυσκολα βρισκεις αντρα να θελει διπλα του γυναικα κ οχι γλαστρα

329 Επισκέπτες, 1 Χρήστης