Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 600
  • Total: 601
  • Leon

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoRta_FaiRytALe

Τον ακατανόμαστο...

barby

[size=24][/size]ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ

fistiki

το πόσο χαίρομαι οτι δεν γωνρίζω κάποια άτομα !!!! ΓΙΟΥ ΧΟΥ!!!! :lol:  :D  :D

heinrich

σκέφτομαι αν θα χαίρεται το ίδιο αν τους γνωρίσει

Sophia

Σκέφτομαι τι ώρα άραγε θα σχολάσω πάλι σήμερα.....!

barby

[size=24][/size]ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ........ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

Enia

γιατί η από πάνω κάθεται και ασχολείται με κάποιον που είναι παρελθόν...  :roll: ΞΕΚΟΛΛΑ!

barby

Enia

Barby, δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να σε κρίνω. Από όσα βλέπω εδώ βγάζω συμπεράσματα. Λες ότι είσαι αλλού και έχεις ξεκολλήσει, κι όμως συνέχεια ασχολείσαι μαζί του και πετάς μπηχτές. Μην αρχίσω να μετράω θέματα και δημοσιεύσεις... Είναι πασιφανές. Προφανώς σε απασχολεί.
Αν απλώς το 'παρελθόν' ασχολιόταν μαζί σου κι εσένα σε άφηνε αδιάφορη, δεν θα έγραφες τόσα, ούτε θα απαντούσες, έμμεσα ή άμμεσα.
Δε μου πέφτει λόγος, θεώρησα καλό όμως να στο πω.
Είναι κρίμα να αφήνεις το δηλητήριο να κυλάει στη ζωή σου... ʼσε τα παλιά και προχώρα. "FORGIVE AND FORGET..."

fistiki

Γιατί ξύπνησα ΤΟΣΟ πρωί τώρα που δεν έχω τίποτα να κάνωωωω :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

orxidea

... ότι οι αποστάσεις δεν μετρώνται πάντα με χιλιόμετρα. Τα χιλιόμετρα και όλα τα άλλα μέτρα που έχει επινοήσει ο άνθρωπος για να μπορεί να συνεννοείται και να βρίσκεται μέσα στο χώρο με τους συνανθρώπους του, δεν μπορούν να αποδώσουν με ακρίβεια τις εσωτερικές αποστάσεις, αυτές που θα λέγαμε αποστάσεις της καρδιάς.[/i][/color]

SoRta_FaiRytALe

[size=18]Τον αχαιρευτο...[/size]

orxidea

Γιατί πάντα κάνω τα ίδια λάθη ρε γμτ?
Ως πότε θα με κυνηγάει ο φόβος ?
Τελικά υπήρξα θύμα ή θύτης?
Μερικά ερωτηματικά στην ζωή δεν απαντιούνται ποτέ?
Γιατί όταν δίνεις από το υστέρημά σου σε μερικούς δεν αρκεί κι από πάνω?
Τι είμαι? Που πάω?
Τι κάνω? Τι δεν κάνω καλά?

Τι υπάρχει μετά απο 'δω?
[/i]

barby

[size=24][/size]ΕΝΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ.ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΤΩ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΚΟΥ,ΦΙΛΙΚΟΥ Κ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ

fistiki

που να παω αν γίνει σεισμος? :?:

600 Επισκέπτες, 1 Χρήστης