Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 364
  • Total: 364

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

46 ώρες και 55 λεπτά...  :roll: ...γαμώτο...  :(

Ventouza

Αμάν ρε Ενια!!! 2 cd  έχεις παραγγείλει και κατι τρέχει στα γύφτικα!! :P Θα μου τα γράψεις βρε??? :D Pleaseeeeeee :D  :D  :D

Enia

1ον, δεν είναι 2, είναι 4 :P (και τι τέσσερα, τέσσερα που τα ψάχνω εδώ και κάτι μήνες!)  
2ον, δεν είναι μόνο τα cd, είναι και ο 'courier'!  :wink:  :lol: (και τι courier, που 99% θα είναι ΚΑΙ ένστολος, και να μην μετρήσω πόσες μέρες τον ψάχνω κι αυτόν γιατί θα συγχιστώ και δε θέλω!) :P

νταξ?! σκάσε και μέτρα για συμπαράσταση τώρα, και αν δείξεις καλή διαγωγή μπορεί να στα γράψω... :P

άντε γιατί με τα cd αμανάτι θα μείνω αγκαλιά να τον κλαίω...  :cry:

(να σ'πω...  :roll: αν τον αποπλανήσω μέσα στο τρένο κατά τον αποχαιρετισμό, έχω ελπίδες να μην προλάβει να κατέβει...?  :roll: λες να με τρέχουν για μάρτυρα στα στρατοδικεία μετά?  :P  :lol: )

Ventouza

Στα πόσα είχαμε μείνει είπαμε....??? :roll:  :roll:  :roll: (Τι κάνω Χριστέ μου για 2 cd.....???-Συγγνώμη για 4!). Αλλά μάρτυρας στο στρατοδικείο δεν έρχομαι! Να το ξέρεις!! :shock:  :P (Ενιακι το 1% γιατί δε θα είναι ένστολο? :roll:  :roll: )

eloy

Enia

χαχαχαχαχαχα! :lol:  λες το 1/100 να μου'ρθει αλλιώς?  :P πιθανότητα ήταν μαρή, μπας τυχόν περάσει από το σπίτι πρώτα (ελπίζω να μην προλάβει!  :wink: )

στα πόσα είμαστε...? σε λεπτά το θες ή σε δευτερόλεπτα..?  :roll:

εκατόν πενηνταεφτά χιλιάδες τετρακάσια έξι..
εκατόν πενηνταεφτά χιλιάδες τετρακόσια πέντε...
εκατόν πενηνταεφτά χιλιάδες τετρακόσια τέσσερα...
...

:cry:

eloy

Μιλάμε για πολύ αέρα...

Jezebell

Ποια η διαφορα του θυτη απο το θυμα...ειναι πρωι μολις μεσημεριασει θα παψω να σκεφτομαι

Enia

Πως το κάνεις αυτό βρε τζεζάκι? Εμένα γιατί μου συμβαίνει το ανάποδο, και όσο περνάει η ώρα ο εγκέφαλος δουλεύει όλο και περισσότερο?  :cry:

heinrich

εσύ Eνια να σκεφτείς την λέξη που θα βάλεις στην κρεμάλα

Enia

δε θα βάλω λέμε... απουσιάζω...!

Shadowlord

Oτι περασα αψογα σημερα..

Shadowlord

Παράθεση από: "Jezebell"Οτι μετα την βροχη θα βρεθω σε μια ζεστη αγκαλια αλλα μετα θα ξαναπαω στη δουλεια και μετα ξανα αγκαλια και μετα δουλεια κτλ

..αλλα και χτες τελεια περασα..Κουραστικα..αλλα τελεια! :D

Jezebell

Παράθεση από: "Shadowlord"
Παράθεση από: "Jezebell"Οτι μετα την βροχη θα βρεθω σε μια ζεστη αγκαλια αλλα μετα θα ξαναπαω στη δουλεια και μετα ξανα αγκαλια και μετα δουλεια κτλ

..αλλα και χτες τελεια περασα..Κουραστικα..αλλα τελεια! :D

Οι μερες που περασαν και αυτες που θα ερθουν

Shadowlord

Mακαρι να ειναι σαν αυτες που περασαν..

364 Επισκέπτες, 0 Χρήστες