Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 328
  • Total: 329
  • Leon

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Ποσο γρηγορα περναει ο χρονος οταν περνας καλα..

joking

σκέφτομαι.....

ότι μπορώ πλέον να μετράω ώρες  - γύρω στις 8 απέμειναν - μετά επιτέλους θα μπορώ να μη ξανασκεφτώ τίποτα για τη δουλειά για μια ολόκληρη εβδομάδα!!!

σκέπτομαι ότι αυτή την εβδομάδα που δεν θα σκέπτομαι καθόλου την δουλειά, ίσως πρέπει να κλείσω το κινητό μου ... κι ας μου θυμώσουν που δεν θα είμαι διαθέσιμη!!!

σκέπτομαι τι δικαιολογία να βρώ για να αποφύγω τα 2 καλέσματα για ρεβεγιόν τη Κυριακή το βράδυ - το μόνο που θέλω είναι να μείνω σπίτι μου, κουκουλωμένη στον καναπέ, με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, ένα paperback με χάπυ εντ και  τη τηλεόραση με τον ήχο στο mute να δείχνει αηδίες ....

8)  

heinrich

Joke εγω ειμαι καλεσμένος σε 3...
αν εξαιρέσω την εξαιρετική ψαρόσουπα της isabella μπορώ να σου κάνω συντροφιά ανήμερα?
Eλα βρε, γιορτάζω...
θα σου φέρω και καπνία του 2003

Ventouza

Το όνειρο που είδα.... :roll:  :roll:

heinrich

το όνειρο της βεντούζας είναι να περάσει φέτος τα χριστούγεννα στην ελλαδα  :24:  :24:  :24:  :hah:  :hah:  :hah:  :hah:

Ventouza

Κορόιδευε άπονο πλάσμα!!! :evil:  :P

voliwtisa

ότι πρέπει να φύγω σφαίρααααααααααα γιατί έχω να κάνω του κόσμου τις δουλειές... :lol:

Jezebell

Νααααα περασουνννννν οι μερες να ερθει η Πρωτοχονιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D  :D  :D  :D

Enia

νιαι, νιαι, νιαι!  :D πωτοχονιά, πωτοχονιά!  :D
χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά!  :D

(τζόκινγκ, πληζ, πες ναι!  :lol: )

heinrich

εγώ λέω να έρθουν τα Φώτα πρώτα από όλα μπας και μας φωτίσει το Άγιο Πνευμα...

Αντε.. γιατί την τελευταία φορά με κουτσούλησε

joking

Enia

είπε ναι, είπε ναι!!!  :D

φαντάζομαι χάιν περιχαρή σε σκηνή Βασιλάκη Καϊλα... 'Μην κλαις αδερφούλα, θα κάνουμε χριστούγεννα και φέτος!'  :D

(όπου 'αδερφούλα'.. αυτοσχεδιάστε!  :P )

heinrich

και μετά θα πάρω το κασελάκι μου και θα πάω να ψοφήσω σε μια γωνιά του δρόμου ανάβοντας σπίρτα...

Enia

τι λέει!?  :shock: τζόκινγκ κορίτσι μου, έχεις τόσο σοβαρές παρενέργειες!?  :roll: τι κατάληξη είχαν τα προηγούμενα θύματα?  :P  :lol:

Ventouza

Θα πετάξω....δεν θα πετάξω.....? :roll:  :roll:  :roll:

328 Επισκέπτες, 1 Χρήστης