Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 230
  • Total: 230

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

joking

isabella

εμενα παντως ποτέ δε με τρομαζε η διαφορα ηλικίας..

και στα 23 μου ειχα σχεση με 37ρη..
και στα 29 μου με 45ρη..

με μικροτερο απλα δε μπορουσα να συννενοηθω.

πιστευω οτι ολα ειναι θεμα χαρακτηρων και timing :idea:

Pappas10

ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ θΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΚΑΡΑΟΚΕ
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

joking

αυτές είναι 70!!!

χρωστάς ακόμα 30 .....!!!!

]

heinrich

ειμαι ο hein
και είμαι 4η ημέρα καθαρός

και έχω ανεβασμένη πίεση και λίμπιντο
και έχω και υπογλυκαιμία

isabella

χαρα στην γαμπιτσα που θα βρεθει μπροστα σου! 8)  8)  8)

heinrich

που ειναι το τώρα τα 19.5?
OEO?

heinrich

δεν έπρεπε να το απορρίψω τόσο εύκολα
.....δεν έμαθα τίποτα από τον τζίτζικα και τον μέρμηγκα.....
.....α, ρε κουφάλα Aίσωπε...

isabella

οεο;

:arrow: αλλη φορα να την ακους την ιζαμπελλα και να αφηνεις κατα μερους τις ντροπες! :twisted:

joking

Enia

ανεβαίνει η λίμπιντο αν κόψεις το τσιγάρο...?  :roll:

heinrich

οι ψυχολόγοι δεν ήταν αυτοί που είπαν πως το τσιγάρο είναι το υποκατάστατο της θηλής?
Nομίζω πως ισχύει και αντίστροφα...
Που ειναι το 19.5?
οεο?

Enia

ανάμεσα από το 19 και το 20  :roll:

...σωστός ο συλλογισμός... καλά τα έλεγα να κόψουμε το τσιγάρο...  :P  :lol:

isabella

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

:arrow: αυτο σημαινει γελαει με τον πονο του  8)  8)

heinrich

αυτή την στιγμή σκεφτομαι βυζάκι με φίλτρο...
θεε μου... τα χω παίξει...
...νομίω πως πιστεύω στον θεό....

230 Επισκέπτες, 0 Χρήστες