Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 507
  • Total: 508
  • Leon

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sonia

skeftomai ton filo mou ton niko ( xwrise xtes !!!  :cry: )

tristana

'Ενα Παπί σκανταλιάρικο ξεπουπουλιασμένο!!!!  :twisted:

purple

sonia

shmera olh th mera skeftomai ''xeimwnakia''!!!

merry_christmas_pollina

το ποσο μ.....ς ειναι.....γκρρρρρρρρρρρ.....(και δεν μπορω να βαλω και την αναλογη φατσουλα γιατι εχει χαλασει ο υπολογιστης....)

chriastina

άντε να τελειώνουμε....

sonia

einai polles oi wres mexri to vrady!

papi

Παράθεση από: "merry_christmas_pollina"το ποσο μ.....ς ειναι.....γκρρρρρρρρρρρ.....(και δεν μπορω να βαλω και την αναλογη φατσουλα γιατι εχει χαλασει ο υπολογιστης....)

Ταξίδευε κάποιος με το αυτοκίνητό του από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη.
Κάπου στο ύψος της Μαλακάσας, του πετάγεται ένας τύπος ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια στα κόκκινα και του κάνει νόημα να σταματήσει. Και μόλις σταματάει, πλησιάζει στο παράθυρο και του λέει:
- Γειά σου φίλε, είμαι ο μαλάκας με τα κόκκινα και πεινάω. Έχεις τίποτα φαγώσιμο;
Παραξενεύεται ο άνθρωπός μας με το παρανοϊκό της όλης φάσης, αλλά τον λυπάται και του δίνει ένα σάντουιτς που είχε μαζί του.
Μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, εκεί κοντά στις στροφές της Μαλαισίνας, του πετάγεται και τον σταματάει ένας άλλος κωμικός τύπος ντυμένος όλος στα πράσινα. Σκύβει κι αυτός στο παράθυρο και του λέει:
- Φίλε μου γειά σου. Εγώ είμαι ο μαλάκας με τα πράσινα και πεθαίνω της δίψας. Δώσε μου κάτι να πιω σε παρακαλώ.
Τι να κάνει ο οδηγός, σκέφτεται "Θα δραπέτευσε καμιά φουρνιά τρελών από το Δαφνί", αλλά είναι και πονόψυχος και του δίνει μια Coca που είχε στο αμάξι.
Δεν προλαβαίνει να φτάσει στα Καμένα Βούρλα και εκεί στον Aγιο Κωνσταντίνο, να σου ένας άλλος ανάλογος τύπος ντυμένος στα μπλε. Το έχει συνηθίσει πια το παρανοϊκό σκηνικό ο ήρωάς μας, οπότε μόλις ο μπλε μαρέν άνθρωπος πλησιάζει στο παράθυρο, του λέει βιαστικά:
- Ξέρω, ξέρω είσαι ο μαλάκας με τα μπλε. Λέγε τι θέλεις.
- ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΥΡΙΕ!!! :lol:  :lol:  :lol:

tristana

Πάπιε μου ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΕΧΧΕ!  :wink:  :P

papi

sonia

auth th stigmh thelw na xastoukisw tis 2 synedelfous apenadi apo mena......mhpws exei kapoios na mou dwsei ena lexotanil???
TA NEURAAAAAAAA MOU! :evil:

papi

δωστους 2 περιεργες... πιπεριες να στανιαρουν και παρε και μια καρτελα....
και εισαι οκ :twisted:

ASSOS

Τι πρέπει να ψωνίσω.

kuria

να μπω σε ενα super market και να χαζολογηθω με τις ωρες...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papi

..να την γδυσω με τα ματια μου..

507 Επισκέπτες, 1 Χρήστης