Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 432
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 410
  • Total: 410

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Τελικα..αν δεν πας απο το ασφαλίτικο..
θα πας απο το ασφαλιστικό.. :roll:

Athinoula

σημερα ειναι η μεγαλη μερα!

Accent

Σκέφτομαι .... (αναρωτιέμαι) τι ειναι εκεινο το Verified που γραφει πανω απο τα avatar των αλλων και δεν το γραφει στο δικο μου.

black_velvet

Accent, για το "verified" δες εδώ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heinrich

Παράθεση από: "Accent"Σκέφτομαι .... (αναρωτιέμαι) τι ειναι εκεινο το Verified που γραφει πανω απο τα avatar των αλλων και δεν το γραφει στο δικο μου.

και καλά είναι η «μοναδικότητά» σου. Σαν τον αριθμό που καίγανε οι Ναζί πάνω στα μπράτσα.

black_velvet

toulouz

:roll:.....σκέφτομαι τι να μαγειρέψω για αύριο ή μάλλον αν θα μαγειρέψω!!!!ουφ!!!!!!έχω μεγάλα προβλήματα!!!!!!! :lol:

heinrich

black_velvet

είναι μια καλή ώρα...

Athinoula

σήμερα δεν έχω κέφια θέλω να πεθάνω γίνετε...

Enia

το μόνο εύκολο...  :roll:

heinrich

πως είναι δευτερη μέρα που λόγω των ανεγκεφαλων και των πονηρών στην HOL δουλευω από το σπίτι που  έχω ιντερνετ.
Ημουν διαθετημένος να πληρώσω όσο όσο το πάγιο του ADSL στον ΟΤΕ για να μην χαλάσει η παραγωγή στο γραφείο και κάποιοι έξυπνοι εκεί μέσα αποφάσισαν να κάνουν δικιά τους και χωρίς να μου πουν τίποτα  την ΔΙΚΙΑ μου μισθωμένη γραμμή με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήει το γραφείο για 2 εβδομάδες τώρα.
Επισης σκέφτομαι πόσο ωραίο είναι να είμαι στην αναμονή 3-5 ΩΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ οι άχρηστοι ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΜΟΥ και πως δεν το υποστηρίζει η HOL ενώ εγώ να επιμενω πως δεν έχω ούτεν καν γραμμή. και πως αν μπούνε στο δικό τους site θα δούνε πως το υποστηρίζουν.
Η πονηριά με τις τηλεπικοινωνίες πρέπει να σταματήσει. Αυτοί εκεί  στην ΗΟL με το πρόσχημα πως «δεν θα πληρώνω πάγιο ADSL στον ΟΤΕ» μισθωσαν για την πάρτη τους την ΔΙΚΙΑ μου γραμμή με σκοπό (και θα το δωούμε σίγουρα  αργότερα να παιζεται το έργο) να μου πουλήσουν και τηλεφωνία.
Μόνο που τότε θα τους βάζω στο hold έως να μπορέσουν να μιλήσουν με κάποιο γαμημένο εκπρόσωπο της εταιρείας μου.

ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ πως όταν σας τάζουν πως δεν θα πληρώνετε πάγιο στον ΟΤΕ σημαίνει πως εξαρτάσθε από την ανοησία και την πονηριά του κάθε manager στην εκάστοτε εταιρεία.

Υ.Γ. 'εχω προπληρώσει όλη τη συνδρομή μου και είμαι πελάτης της από το 1999.

Athinoula

ellada eimaste siga mhn ginotan to idio sto exoteriko..

Enia

αθηνούλα, αν δεν κάνω λάθος έχεις ζήσει στη Γαλλία, και θες να μου πεις ότι ΟΛΑ ήταν τέλεια εκεί?!

γιατί στην Αγγλία τα ίδια σκ*** και χειρότερα γινόντουσαν!

ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ! :evil:

SoFiA24

Αυτοί οι αφορισμοί περί της Ελλάδας και μόνον πολύ μ αρέσουν  :evil:

Δεν πάτε να ζήσετε στο εξωτερικό να ηρεμήσετε κι εσείς από την κάκιστη Ελλάδα και η κάκιστη Ελλάδα από εσάς !!!!  :evil:

410 Επισκέπτες, 0 Χρήστες