Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 445
  • Total: 445

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Παράθεση από: "Pappas10"Καλά να πάθεις... δεν ξέρεις πως η HOL δίνει δωρεάν εισιτήρια για τα παιχνίδια του γάβρου;

Εγώ μαθαίνω πως υπάρχει σκάνδαλο με τις παράνομες μεταφορές των γραμμών από τον ΟΤΕ.
Θα ψάξω και θα σας ανεβάσω τόπικ.

Με τις junk τηλεφωνήτριες έχω ξεκινήσει σχέσεις τηλεφωνικού σεξ ανεξαρτήτου ομάδος, χρώματος, ιδεολογίας... δεν είμαι ρατσιστής.

Π.χ. από την Teledome...
- γειας σας, είμαι η τάδε και θέλω να σας ενημερώσω για το πακέτο...μπλα, μπλα, μπλα...
- αστα αυτά και ενημέρωσέ με για αυτά που φοράς μαναράκι...
-...
- (γρήγορα πριν καταλάβει τι γίνεται) πες μου, μανάρι μου, πόσω χρονών είσαι? Είσαι ξανθιά? Εχεις στητά βυζάκια? Γιατι μου γουστάρω τα στητά και μικρά βυζακια με τις πεταχτές σκούρες ρώγες.......

και φυσικά μου το κλείνει...

Kastoras

Φιλτατε HEINRICH παντα θα υπαρχουν κακοι οδηγοι ειτε αυτοκ. ειτε δικυκλων... αλλα οντως ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ μηχανης μου τη σπανε οι οδηγοι αυτ. που οδηγουν στη μεση του δρομου η που ενω μπορουν να μου κανουν χωρο να περασω δεν το κανουν..
αυτα
τελικα ολα ειναι θεμα θελησης και ευγενειας

Athinoula

σύμφωνο με το λουκουμάκι κατά κόσμον κάστορα..και μένα με ενοχλούν με την μηχανή :roll:

Pappas10

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "Pappas10"Καλά να πάθεις... δεν ξέρεις πως η HOL δίνει δωρεάν εισιτήρια για τα παιχνίδια του γάβρου;

Εγώ μαθαίνω πως υπάρχει σκάνδαλο με τις παράνομες μεταφορές των γραμμών από τον ΟΤΕ.
Θα ψάξω και θα σας ανεβάσω τόπικ.

Με τις junk τηλεφωνήτριες έχω ξεκινήσει σχέσεις τηλεφωνικού σεξ ανεξαρτήτου ομάδος, χρώματος, ιδεολογίας... δεν είμαι ρατσιστής.

Π.χ. από την Teledome...
- γειας σας, είμαι η τάδε και θέλω να σας ενημερώσω για το πακέτο...μπλα, μπλα, μπλα...
- αστα αυτά και ενημέρωσέ με για αυτά που φοράς μαναράκι...
-...
- (γρήγορα πριν καταλάβει τι γίνεται) πες μου, μανάρι μου, πόσω χρονών είσαι? Είσαι ξανθιά? Εχεις στητά βυζάκια? Γιατι μου γουστάρω τα στητά και μικρά βυζακια με τις πεταχτές σκούρες ρώγες.......

και φυσικά μου το κλείνει...

Kαημό το έχω να κάνω ένα τέτοιο χουνέρι αλλά επειδή έχω κάνει κι εγώ τηλεφωνικές πωλήσεις δεν μου βγαίνει. Άσε που ντρέπομαι κι όλας.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Αν γίνει κάνα χουνέρι και τον πιούμε και στις 9 και στις 14... θα πρέπει να μεταναστεύσω...

...

.... στη Νιγηρία που μιλάνε και αγγλικά...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Athinoula

Ενα καφε ρε παιδιααααααααααααααααα :D

toulouz

.....είναι τέλειααααααααααααααααα που χιονίζει!!!!!!και σκέφτομαι ότι θα ήταν ακόμη πιό τέλεια αν δεν ήμουν στην δουλειά!!!!!!!!!!!!!!! :P

Athinoula

heinrich

πως μια μικρή αλλαγή σε ένα φωνήεν θα έκανε το κορμί μου να αισθανθεί καλύτερα....

λοιπόν αντί για ένα
instant message θέλω ένα  instant massage

heinrich

κάτι χειρότερο...
είναι  μέλος του ομίλου eurobank
γμτ δεν φτάνει που σιχαίνομαι αυτή τη τράπεζα....

heinrich

ρε παιδιά, εγώ ήξερα πως απαγορευονται οι διαφημίσεις παιχνιδιών σε ώρες που μπορούν να παρακολουθούν παιδιά...
είμαι τώρα στο σπίτι και έχω βαρεθεί να βλέπω τέτοιες.

Rakendytos

πανω που βρηκαμε ωραια συνθηματακια για τον Μαγγινα.. παραιτηθηκε..
(δεν στα δινουμε Μαγγινα θα τα φαμε στα κλαρινα κλπ..)

αντε να βρουμε τωρα καινουρια για την Φανη.. :roll:

Kastoras

Xmmmmmm ποιος ειπε κατι για μεταναστευση?
Λες να εχει σχεση με τη Πανιωναρα....

Αντε και καλη ψυχη..

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"ρε παιδιά, εγώ ήξερα πως απαγορευονται οι διαφημίσεις παιχνιδιών σε ώρες που μπορούν να παρακολουθούν παιδιά...
είμαι τώρα στο σπίτι και έχω βαρεθεί να βλέπω τέτοιες.

Αγάπη μου, είχα πάει ήδη τα παιδιά στο σχολείο στις 8]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

445 Επισκέπτες, 0 Χρήστες