Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 358
  • Total: 358

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Ορισμένοι καταντάνε εντελώς γραφικοί - έως και γελοίοι - όταν νομίζουν πως συνέχεια ασχολείσαι μαζί τους. Λες και δεν έχεις τίποτε άλλο να κάνεις σ' αυτή τη ζωή!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

black_velvet

γατούλα; ποιον ρωτάς;  ]

lucretia

heinrich

πως για 2η φορά μέσα σε 3 ημέρες το κέντρο της Αθήνας ήταν άδειο από αυτοκίνητα. Ετσι πρέπει να είναι καθε ευρωπαική μεγάλη πόλη που σέβεται τον εαυτό της.

Οι φασαρίες δεν εμπόδισαν τα ψώνια μου

Η αντρική μόδα είναι καραγκέι....

lucretia

Νομιζω οτι ολοι πηγανε στο Mall σημερα...

(τι πηρες; εχει τιποτα καλο η αγορα; εχει ακομη εκπτωσεις; )

kodikas

αν ειναι καθε φορα που θες να κανεις ψωνια στο κεντρο, να πεθαινει κι ενας αρχιεπισκοπος,
θα στειλουν την Λουκα να σου μιλησει..

kuria

μηπως ηρθε η ωρα να γινει κι ο hein καραγκει μπας και βρει κατιτις τσι μοδος να αγορασει επιτελους;   :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

lucretia

Αυτο να δω... τον Χαιν ντυμενο Λακη Γαβαλα, με την μουρη ψημμενη απο το σολαριουμ και φτερα και πιπουλα...

:roll:

heinrich

Παράθεση από: "lucretia"Νομιζω οτι ολοι πηγανε στο Mall σημερα...

(τι πηρες; εχει τιποτα καλο η αγορα; εχει ακομη εκπτωσεις; )

έψαχνα βαλίτσα (για Τόκυο  :P )...με ροδάκια
Για να πάρεις κάτι της προκοπής -  όσο αφορά τη ποιότητα κατασκευης - θα πρέπει να σκέφτεσαι από 200 και άνω..2 μάρκες ξεχώρισα Samsonite & Victorinox με την δευτερη να ΄χει καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε μοντέλα ίδιας χωρητικότητας και τιμής

Τα αντρικά παντελόνια είναι πραγματικά για λύπηση. Στενή φόρμα λες και είμαστε στην δεκαετεία του 80. Η λευκή κάλτσα λείπει...Ειπα ο κακομοίρης να ξεφύγω λίγο από τα μπλου τζιν....Δεν σφάξανε

Η εκπληξη ήρθε στα αθλητικά που παρατήρησα μια καλύτερη ποιότητα, μοντέρνα σχέδια χωρίς πολλές υπερβολές και πολλές  επιλογές στα μονόχρωμα για εμάς τους κλασσικούς. Η Nike λανσάερει ένα απαίσιο γκρι αλλά έχει ένα θαυμαστό λαδοχακί στα γυναικεία.
Η Puma έχει κάνει ένα come back με ωραία σχέδια και χρώματα, η New Balance στα ίδια, η bodytalk επιμένει στην φτωχή ποιότητα κατασκευής με ακριβές τιμές, η adidas ξαναφέρνει στη μόδα τις 3 ρίγες της στο φοβερό καφέ της. Ωραί κομμάτια βρήκα και την fila αλλα δεν είχε νούμερα. Γενικότερα η πιο πρχωρημένη εταιρεία ήταν η Nike. Προσωπικά όμως συνεχίζω να βρίσκω τα παπούτσια της άθλια τόσο σχεδιαστικά όσο και στην εφαρμογή. H adidas είναι ακόμα κορυφή στο μαλακό αθλητικό παπούτσι.

Ο Vardas πουλάει κουρέλια
Η joop έχει κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες στο Attica για όσους ενδιαφέρονται για πραγματικό στυλ

Οχι για τον Ζαρα δεν θα μιλήσω

heinrich

Σαγιονάρες πισίνας θέλωωωωωωωωω
γμτ
και δεν έχω φυλάξει εκείνη την αθάνατη του ελληνικού στρατού. Να σφηνώνει  το χαλικακι στην τρύπα (η σόλα είχε και ντιζάιν)  και να το ακούς να χτυπάει σε κάθε βήμα σου

black_velvet

Παράθεση από: "lucretia"Εσενα!
 :roll:

Καμία! μα καμία μα καμία μα καμία σχέση!

]

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"Σαγιονάρες πισίνας θέλωωωωωωωωω
γμτ
και δεν έχω φυλάξει εκείνη την αθάνατη του ελληνικού στρατού. Να σφηνώνει  το χαλικακι στην τρύπα (η σόλα είχε και ντιζάιν)  και να το ακούς να χτυπάει σε κάθε βήμα σου

]

lucretia

Παράθεση από: "heinrich"Η Nike λανσάερει ένα απαίσιο γκρι αλλά έχει ένα θαυμαστό λαδοχακί στα γυναικεία.

Τα γυναικεια της Nike εχω να καταγγειλω οτι ειναι πολυ μικρα... σπανιως μου μπαινει το 40ρι, (το νουμερο μου) και συνηθως καταληγω να αγοραζω αντρικα, γιατι τελικα μου χωραει το 41,5. Και να σας προλαβω, το ιδιο συμβαινει με την αδερφη μου που φοραει 38 κανονικα, και αγοραζει το 40 απο  Νike. Ενω αυτο δεν συμβαινει με τα puma η αλλες μαρκες.
Αισχος!

Στη Ζαρα δεν εχω δει ποτε τα αντρικα. Ουτε μια φορα δεν εχω παει στο αντρικο τμημα... Τι ειχε δλδ?

heinrich

στο αντρικό τμήμα του Ζάρα είχε πολλές γυναίκες να τα έχουν κάνει γυαλιά καρφιά

358 Επισκέπτες, 0 Χρήστες