Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 225
  • Total: 225

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papadia

.....ποσο πολυ μου αρεσει ο νικολας ασημος

ποσο πολυ μου αρεσει το τραγουδι του....δε πα να μας χτυπουν...
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Rizla

Διχως καβατζα καμια.. Βιος και πολιτεια του Νικολα.. του Γιωργου Αλλαμανη
Το προτεινω!

papadia

...οσο μπορω...οταν μπορω...

Belladona

.... επιθυμίες ... επιθυμίες
αν τις αφήσω να εκδηλωθούν θα με κατασπαράξουν .... αλλά δεν είναι τόσο τρομερές

katinaki

ότι το κοριτσάκι μου μεγάλωσε γρήγορα κι απότομα. Πότε ήταν τόσο δα, πότε δίνει πανελλήνιες...  :roll:

Belladona

[quote user="katinaki" post="366460"]ότι το κοριτσάκι μου μεγάλωσε γρήγορα κι απότομα. Πότε ήταν τόσο δα, πότε δίνει πανελλήνιες...  :roll:[/quote]

καλή επιτυχία να έχει το κοριτσάκι σου γλυκιά μανούλα και όλα θα πάνε καλά

katinaki

[quote user="Belladona" post="366469"][quote user="katinaki" post="366460"]ότι το κοριτσάκι μου μεγάλωσε γρήγορα κι απότομα. Πότε ήταν τόσο δα, πότε δίνει πανελλήνιες...  :roll:[/quote]

καλή επιτυχία να έχει το κοριτσάκι σου γλυκιά μανούλα και όλα θα πάνε καλά[/quote]

ευχαριστούμε :)

jcdenton

[quote user="katinaki" post="366460"]ότι το κοριτσάκι μου μεγάλωσε γρήγορα κι απότομα. Πότε ήταν τόσο δα, πότε δίνει πανελλήνιες...  :roll:[/quote]

Καλη επιτυχία & καλό κουράγιο. Αν πήρε από τη μητέρα της, τότε δεν χρειάζεται το καλό. Θα πετύχει με ό,τι & αν καταπιαστεί ;) (άντε και νυφούλα να πω ή θα με κυνηγάς ;;;)  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

[quote user="jcdenton" post="366477"][quote user="katinaki" post="366460"]ότι το κοριτσάκι μου μεγάλωσε γρήγορα κι απότομα. Πότε ήταν τόσο δα, πότε δίνει πανελλήνιες...  :roll:[/quote]

Καλη επιτυχία & καλό κουράγιο. Αν πήρε από τη μητέρα της, τότε δεν χρειάζεται το καλό. Θα πετύχει με ό,τι & αν καταπιαστεί ;) (άντε και νυφούλα να πω ή θα με κυνηγάς ;;;)  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:[/quote]

όχι δεν θα σε κυνηγάω. Ας σπουδάσει όμως πρώτα! Ας περάσει και Θεσσαλονίκη να έρθω να γνωρίσω και τον εκεί κόσμο  ;-)

jcdenton

Να έρθεις... να έρθεις  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

... ότι αν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί στο γραφείο πάω ολοταχώς για ζουρλοκομείο  :twisted:

Rizla

να παει να γαμ..θει το συμπαν θα παω διακοπες!
εστω και με ψωμοτυρι...

Belladona

[quote user="Rizla" post="366526"]να παει να γαμ..θει το συμπαν θα παω διακοπες!
εστω και με ψωμοτυρι...[/quote]

μαζί σου και εγώ . βάζω το τυρί  :razz:

katinaki

[quote user="Belladona" post="366541"][quote user="Rizla" post="366526"]να παει να γαμ..θει το συμπαν θα παω διακοπες!
εστω και με ψωμοτυρι...[/quote]

μαζί σου και εγώ . βάζω το τυρί  :razz:[/quote]

να βάλω κι εγώ το ψωμί να μου βάλετε τα εισιτήρια?  :mrgreen:

Belladona

... στο Κατινάκι δεν χαλάμε χατήρι . φυσικά και θα μοιραστούμε τα εισηρήρια αφού σκεφτόμαστε να πάμε Ρόδο  :shock:  :mrviolet:

225 Επισκέπτες, 0 Χρήστες