Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 634
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 634
  • Total: 634

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

thumbelina

....ολοι εχουμε τις ευθυνες μας....

εγω, εσυ φιλε, εμεις, εσεις...

ολοι

γιατι ολοι αλλοι ....ειμαστε εμεις!!!

ας παρει λοιπον ο καθενας το μεριδιο που του αναλογει

για να παμε παρακατω...

jcdenton

[quote user="saliara" post="369347"]8) Αναλόγως που πάει το μυαλό του καθενός.. 8)[/quote]

Στο κακό  :sad:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

χεχεχε όχι όχι!!!Θέλω να κάνω πάρα πολλά... :lol:

jcdenton

[quote user="saliara" post="369360"]χεχεχε όχι όχι!!!Θέλω να κάνω πάρα πολλά... :lol:[/quote]

:mryellow:  :mrgreen:  :mrblue:
Ross Perot (1930 - ...)

larus audouinii

Κάνοντας ένα μικρό ζάπινγκ στην τηλεόραση έμεινα σε μια τουρκικη σειρά. Είχαν τελειώσει μάλλον οι ιατρικές υποθέσεις του House, μπορεί να κάνω και λάθος την ώρα μια και έχει καταντήσει πολυτέλεια. Κόλησα λοιπόν με το love story!  :smile: Έγινε ένα κλικ, κάτι..Ούτε βίπερ να αγόραζα! Μου τράβηξε το ενδιαφέρον :smile: Για να κάτσω να βλέπω μια σιερά σε κάποια συγκεκριμένη ώρα στην τηλεόραση η γυναίκα, θα κόψω φλέβες. Η άλλη λύση ήταν να την βρω κάπου αλλού,πιο προχωρημένα και πιο μαζεμένα από την τηλεόραση. Το έκανα εύκολα αλλά το να κάτσεις να ανοίγεις τα επεισόδια, αν και έβλεπα την περίληψη της περίληψης στα Ελληνικά αποδείχθηκε πολύ βαρετό αν μη χρονοβόρο. Κάτι δεν έστρωνε, ακόμη και για λίγο. Δεν έχει νόημα να το βλέπεις έτσι λέω,μάλλον. Άσε που είχα και παρεμβολές από μια φίλη...βάλε να δούμε που εσυ τα βρίσκεις.... γέλιο και βαρεμάρα,αηδία. Βρήκα το σενάριο λοιπόν,πανεύκολο και αυτό, για να ξεμπερδεύω μια και καλή από όλα! Την μετάφραση για να ακριβολογώ.Έκανα ένα ρετους της περίληψης στην περίληψη που ήθελα και τέλος! ή μπερδεύτηκα τελείως...(όχι δεν εννοώ την Σιλά,μην τρελλαθούμε τελείως,το άλλο του mega  :smile: )
Το love stoty...αποδείχθηκε μούφα (θλίβομαι..). :smile:   Η πρωταγωνίστρια αφού...πεθαίνει ο μπαμπάς της, από καρδιακό εννοείται, η μητέρα γλυτώνει τον καρκίνο φυσικά αφου τον παλεύει..πεθαίνει η αδερφή της αφού! απαγάγει τον δικό της αγαπημένο , αφου είχε γλυτώσει από την φωτιά...αφου κουράστηκα, πεθαίνει η νταντά που μεγάλωσε την κόρη της που ήθελε να της πάρει το παιδί η κακούργα, αλλά καιπου ήθελε να αυτοκτονήσει πάιρνοντας μαζί τον κακό αδεφό της που αποδεικνύεται επτάψυχος ..of course!, πολύ δάκρυ...,η αδερφή της δεν κάνει το εξώγαμο...εγώ ήδη τα είχα/έχω φτύσει. Αφου εννοείται πως έχει καλό τέλος. Ξενέρωμα. ~

saliara

χαχαχαχαχααχα Εγώ μια φορά είδα ένα έργο..Ούτε καν θυμάμαι πως το έλεγαν..Πολύ κλάμα ρε παιδί μου..Βέβαια έχει το ωραίο, όσο κλαίνε αυτοί, τόσο γελάω εγώ...

Και τώρα πες μου δεν αναπολείς τα υπέροχα παλιά χρόνια που είχε Ισπανικά..
Η βρωμιάρα Μαριμάρ.. Η φτωχή Πακίτα, η τυφλή Εσμερααάλντααααα και Πάολα η σφαιτερίστρια???
Όχι έχω άδικο??
Γιατί εμένα αυτά πραγματικά μου λείψανε..Τι ωραία καλοκαίρια...

larus audouinii

Αναπολώ τις ώρες που καθόμασταν μαζί με την κόρη μου, όταν ήταν μικρή, και με ήθελε παρέα οπωσδήποτε. Γλυκό βάσανο και πολύ γέλιο.  :lol: Τώρα κατεβάζει ταινίες και τις βλέπουμε μαζί, δεν συμβιβάζομαι εύκολα πια...και κατεβάζει καλές πλέον  ;-) Στην καλύτερη περίπτωση πάνω που τελείωνε το καλό ποκ κορν με έπαιρνε ο ύπνος όπως το είχα υπολογίσει...Το σοου άρχισε με τα παιδικά και κατέληξε στα Βραζιλιάνικο Πως το λέγανε ...Μαρία της γειτονιάς κάτι

Belladona

αυτό ήταν ... σχεδόν τελείωσαν τα όμορφα ... μα πότε πέρασε ένας μήνας ? αλλά έτσι είναι , όταν περνάς καλά το ρολόι τρέχει με τρελλούς ρυθμούς.
μόνο στην ρουτίνα ξεχνούν να κουνηθούν οι δείκτες  :neutral: . ας μην στενοχωριέμαι όμως από τώρα , όλο και κάτι καλό θα προκύψει μέχρι να χειμωνιάσει ....

δηλαδή την Δευτέρα το πρωί πρέπει να παρουσιαστώ στο Νταχάου???? αλοίμονο  :sad:
ευτυχώς έίναι και η αυριανή μέρα της επιστροφής , που θα φροντίσω να έχει και αυτή τα ωραία της  ;-)

papadia

....ενα στιχακι του Ελυτη

...με τη πρωτη σταγονα της βροχης

σκοτωθηκε το καλοκαιρι

μουσκεψανε τα λογια

που ειχαν γεννησει αστροφεγγιες..........

καλο φθινοπωρο!!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

kuria

[quote user="saliara" post="369360"]χεχεχε όχι όχι!!!Θέλω να κάνω πάρα πολλά... :lol:[/quote]

ξαπλωσε στο κρεββατι σου και περιμενε να σου περασει...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

jcdenton

Σκέφτομαι (ή ορθότερα αναρωτιέμαι) τι θα γίνει αν γαργαλήσω την kuria  :roll:
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

.... ότι με το που μπήκα στο γραφείο άρχισα τα παυσίπονα  :twisted:  :twisted:  :cry:

Belladona

... πόσο πιο άσχημη φαίνεται η Αθήνα , όταν γυρίζεις από την επαρχία, το πράσινο, την θάλασσα, τον ήρεμο τρόπο ζωής των κατοίκων της.

... πότε θα πάρω σύνταξη η γυναίκα ????????? :mrorange:

katinaki

Έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο εκμετάλλευσης των εργαζομένων οι εργοδότες τώρα με την κρίση! απολύουν 5 και αφήνουν 2 να κάνουν τη δουλειά των 7! και εμάς που αφήνουν με ημιαπασχόληση! ήμαρτον πια  :(
έχει καταντήσει να είναι κατάρα η δουλεία (που λέγαμε και παλιά) όσων ακόμα αραιά και πού πια έχουμε την ΤΥΧΗ να δουλεύουμε  :x

jcdenton

Στο τηλέφωνο φοβάμαι να σε πάρω να σου πω
πόσο μόνος νοιώθω!!  :sad:
Ross Perot (1930 - ...)

634 Επισκέπτες, 0 Χρήστες