Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 708
  • Total: 709
  • Leon

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Belladona

..... πόσα πράγματα έχω να κάνω μετά το γραφείο  :roll:  :evil: κουράστηκα μόνο με τη σκέψη τους . :neutral:

larus audouinii

Τρίτη φορά κλικ, για να μπορέσω να γράψω. (belladona και "μεθαύριο" το ίδιο σκηνικό θα βρεθεί μπροστά. Καταλήγω στο ότι όλα θα γίνουν αλλά εμάς μας τρώει το σαράκι.)
Τα χάλια της τηλεόρασης γενικά αλλά και με τα διαφημιστικά σποτ. Κάνοντας ζάπινγκ μπορείς να αγοράσεις από κοσμήματα μέχρι εντομοαπωθητικά και εσώρουχα. Κάνοντας ένα τεστ αγοράς στις πιέσεις της κόρης μου, απεχθάνεται τις καφέ-μαύρες σαρανταποδαρούσες που μπαίνουν από την κήπο, σπάνια μεν αλλά πέφτουν ανεξαιρέτως και μόνο πάνω της, από τα ριβιούς από την μια υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο αποτελεσματικά είναι και από την άλλη η πραγματική διαφορά τιμής ειναι για κλάμματα. Προχτές έπεσα πάνω σε ένα παιχνίδι αναγραμματισμού λέξεων. Υπάρχει πράγματι κόσμος που ασχολείται ;

pixie

[quote user="larus audouinii" post="370549"]Προχτές έπεσα πάνω σε ένα παιχνίδι αναγραμματισμού λέξεων. Υπάρχει πράγματι κόσμος που ασχολείται ;[/quote]

Όχι, καλό μου, αυτά τα παιχνίδια είναι στημένα για να τσιμπάει ο κόσμος, να παίρνει τηλέφωνο αφού είναι πολύ εύκολες οι λέξεις, και με τον τρόπο αυτό ανεβαίνουν τα έσοδα των καναλιών. ;-)

kuria

δεν ξερω τι να σκεφτω πια...  :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Δεν ξέρω για ποιο πράγμα δεν ξέρει τι σκέφτεται η kuria.  :razz:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Belladona

... ότι δεν μου αρέσει που άρχισε να νυχτώνει πλέον νωρίς, με μελαγχολεί.

jcdenton

[quote user="Belladona" post="370571"]... ότι δεν μου αρέσει που άρχισε να νυχτώνει πλέον νωρίς, με μελαγχολεί.[/quote]

Δεν σ' αρέσει να μετράς τ' αστέρια;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

μου αρέσει το καλοκαίρι να είμαι στην εξοχή , να μην έχει πολλά φώτα και τότε να μετράω τ αστέρια ή και να ψάχνω να τα βρω . τώρα όταν με πλακώνει το ταβάνι βλέπω μόνο την λάμπα  :shock:  :shock:  :grin:

Nikos Apomakros

[quote user="Belladona" post="370605"]μου αρέσει το καλοκαίρι να είμαι στην εξοχή , να μην έχει πολλά φώτα και τότε να μετράω τ αστέρια ή και να ψάχνω να τα βρω . τώρα όταν με πλακώνει το ταβάνι βλέπω μόνο την λάμπα  :shock:  :shock:  :grin:[/quote]

και μετράμε τα κιλοβάτ/ώρα...

larus audouinii

Πριν λίγο μαζεύτηκα, αν και η βραδιά είναι γλυκιά, τα καλά της εξοχής.
Νίκο κεράκια, ρεσώ και σε λίγο το φως από τα ξύλα στο τζάκι  ;-)

gavrina

Ότι έχω πολύ καιρό να μπω εδώ και προσπαθώ 1 ώρα !!!!  ]

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

Σας ασπάζομαι (δανεισμένο αυτό  :smile:   :razz: ) Εμένα kuria φιλάκι δεν ;

με το που άνοιξα τον a33 πρόσεξα την φωτογραφία (και μόνη του main) του Βύρωνα. Σε λάθος σάιτ δεν μπήκα πάντως  :mricy:

pixie

Πώς τα κατάφερα πάλι να βρεθώ με σπασμένο χέρι να πονάω τρομερά... ε, πώς? :sad:

Και μάλιστα το δεξί αυτή τη φορά.

708 Επισκέπτες, 1 Χρήστης