Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 697
  • Total: 698
  • Leon

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Belladona

.... τι ωραία που περασα το 3ημερο και ελπίζω να μην ήταν τα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού  :razz:

περαστικούλια σου pixie μου και υπομονή . τα έχω περάσει και εγώ. αλλά ευτυχώς από την δεξιά πλευρά έχω τελειώσει
(χέρι σε τρεία σημεία, πόδι, ισχύο ) σε πέρασα .... χαχαχαχα :grin:

jcdenton

[quote user="pixie" post="370632"]Πώς τα κατάφερα πάλι να βρεθώ με σπασμένο χέρι να πονάω τρομερά... ε, πώς? :sad:

Και μάλιστα το δεξί αυτή τη φορά.[/quote]

Περαστικά σου κούκλα μου.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

papadia

......οι μερες που περναμε ειναι πολυ πονηρες....

κ επειδη ειμαι πολυ καχυποπτη

αλλα κ πολυ υποψιασμενη....

φοβαμαι....πολυ φοβαμαι....

οτι ο εχθρος δε μας χτυπαει πλεον στα ποδια

κανει κατι πολυ πιο ευκολο

σημαδευει το μυαλο μας

κ τις συνειδησεις μας......

κ αυτο ειναι το πιο επικινδυνο!!!!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

κώστας

eLe

larus audouinii

[quote user="pixie" post="370632"]Πώς τα κατάφερα πάλι να βρεθώ με σπασμένο χέρι να πονάω τρομερά... ε, πώς? :sad:

Και μάλιστα το δεξί αυτή τη φορά.[/quote]

αμάν βρε  περαστικά. Σε φιλώ.Μάλλον συμπάσχω..για πρώτη φορά με έχει πιάσει η μέση σε κατάσταση που να με κρατήσει στο κρεβάτι μια μέρα... Απίστευτο

pixie

Αχ, Στελλίτσα μου, πονάς κι εσύ... περαστικά να είναι... μακάρι να πιάσουν οι ευχές σας και κάποτε να γίνω καλά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Και μια ερώτηση στη Belladona που τάχει περάσει πρόσφατα ή σε όποιον γνωρίζει σχετικά. Υπάρχει κάτι για το οίδημα [εκτός από τα αντιφλεγμονώδη που ούτως ή άλλως παίρνω], κανένα γιατροσόφι τοπικά?

larus audouinii

[quote user="pixie" post="370657"]Αχ, Στελλίτσα μου, πονάς κι εσύ... περαστικά να είναι... μακάρι να πιάσουν οι ευχές σας και κάποτε να γίνω καλά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Και μια ερώτηση στη Belladona που τάχει περάσει πρόσφατα ή σε όποιον γνωρίζει σχετικά. Υπάρχει κάτι για το οίδημα [εκτός από τα αντιφλεγμονώδη που ούτως ή άλλως παίρνω], κανένα γιατροσόφι τοπικά?[/quote]

Έχεις γύψο ; (Το προσπαθώ, στην δουλειά είμαι  :smile: Σε ευχαριστώ.)

pixie

Ναι, έχω γύψο από τον ώμο, εκεί δεν μπορεί να γίνει κάτι, αλλά έσπασα επίσης την κερκίδα στον καρπό και εκεί έχουν ακινητοποιήσει το χέρι με γύψο σε 2 σημεία μόνο επειδή υπάρχει σε όλη την επιφάνεια μια μεγάλη φλεγμονή, είναι πολύ πρησμένο και το άφησαν γυμνό γιατί υπάρχουν και εκδορές.

papadia

... :lol:  :lol:  :lol: περαστικα σου pixie

μαλλον επιδημια εχει πεσει

:lol:  :lol:  εμενα εδω κ 2 μηνες με πονουν κ τα δυο χερια απο τον ωμο

ειμαι αντιφλεγμωνωδη....κ ενα γιατροσοφι.....

βραζω σελινοι ή ξερο ή φρεσκο κ το πινω 2-3 ποτηρακια ημερησιως

papadia

[quote user="κώστας" post="370651"][size=15]Ποιος είναι ο εχθρός;[/size][/quote]

σε αυτη τη περιοδο που διανυουμε ειναι το συστημα....

εινα το κατεστημενο....

ειναι το δεδομενο....

KostasD33

Περαστικά Μάγια......

(όλο κουτουλάς γμτ )

pixie

Άστα να πάνε Κωστή μου. Ευχαριστώ και σένα και την papadia για το ενδιαφέρον.
Κακό μάτι με πήρε και με σήκωσε αλλιώς δεν εξηγείται...  :neutral: :cool:

Nikos Apomakros

Το ξέρω ότι είναι πιθανό να μου εναντιωθείτε ή κακοχαρακτηρίσετε αλλά θα είμαι ειλικρινής...

Αυτή η υποκατηγορία του φόρουμ ονόματι "Εφήμερα & Διάσπαρτα", που μόλις σήμερα δεήθηκα
να της ρίξω μια γρήγορη ματιά, ίσως έπρεπε να μετονομαστεί σε "Εφήμερες κακίες και διάσπαρτες
αλληλοπροσβολές", αφού απ' ότι δείχνει εμπεριέχει πολλά δημοσιεύματα τέτοιου περιεχομένου.
Προσωπικά δυσκολεύομαι να αποβάλλω τον αρνητισμό που κατ' εμέ εμπεριέχουν τα εκεί κείμενα.

Μήπως να υπήρχε μια ξεχωριστή κατηγορία για κάποια εξ αυτών με το όνομα
"Όσα ενδέχεται να λέγατε σε κάποιον αλλά σίγουρα ουδέποτε θα θέλατε να σας πουν";

Όχι τίποτε άλλο, να ξέρει και ο επισκέπτης τι πρόκειται περίπου να διαβάσει...

Τώρα βαράτε ελεύθερα. Και μετά διασπάστε και ρίξτε και το ποστ στα τάρταρα των εφήμερων
και διάσπαρτων να συμπληρωθεί το καρνέ... :S

KostasD33

Ο επισκέπτης δεν έχει πρόσβαση εκεί Νικόλα, μόνο οι εγγεγραμμένοι.

Και ναι μια εκκαθάριση θα γίνει τις επόμενες μέρες. Τα περισσότερα πια είναι προπέρσινα ξυνα σταφύλια.

Μερσί για την επισήμανση.

697 Επισκέπτες, 1 Χρήστης