Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 668
  • Total: 668

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

[quote user="jcdenton" post="370768"][img align=left]http://1.bp.blogspot.com/_BjtOPm2TtCw/S-K2k2qJ03I/AAAAAAAAAGs/W7_6kKKAvXE/s1600/maurotriant.jpg[/img][/quote]
ωρέ αγριέφττηκα  :???: τι είστε εσείς  :razz:  :smile:

jcdenton

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012
Συγκλονίζει ο θάνατος 22χρονου ποδοσφαιριστή

[img align=left]http://3.bp.blogspot.com/-ZBvBuQyvCbg/UH_3nMIytwI/AAAAAAAAEAk/UzCUxCB2fds/s280/275712_100001436533824_601086961_n.jpg[/img]

Σοκ σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό και μη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ελπίδας Τούμπας, Δημήτρη Κορδίλα. Ο πολλά υποσχόμενος παίχτης, έπεσε από τη μηχανή όπου οδηγούσε και πιθανόν ο θάνατος του νεαρού να ήταν ακαριαίος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα (χτες 18/10/2012) στις 16:00 το μεσημέρι στο ναό του Αγίου Θεράποντα, στην περιοχή της Τούμπας. Η σημερινή προπόνηση έχει αναβληθεί, ενώ η ομάδα έκανε αίτημα στην Ε.Π.Σ.Μ. για ματαίωση του παιχνιδιού με το Πανόραμα το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα του era-goal εύχεται τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή

Ένα ακόμη παιδί χάθηκε στο δρόμο. Τον ήξερα αρκετά χρόνια (όσα χρόνια ήταν στην ομάδα, όπου παίζει και ο αδερφός μου). Αξιαγάπητος, ευγενικός, χαμογελαστός & δουλευταράς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει & ο χρόνος να απαλύνει (όσο αυτό είναι δυνατόν) τον πόνο των δικών του.

ΥΓ1 Οι υποχρεώσεις της ομάδας αναβλήθηκαν για το διήμερο.

ΥΓ2 larus audouinii γι' αυτό ανέρτησα το μαύρο τριαντάφυλλο.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

larus audouinii

Δεν μπορώ, εδώ και αιώνες, να ανεβάσω φωτογραφίες στο σάιτ.
Αναφέρω τα παραπονά μου στους δημαρχαίους Τις κρύες νύχτες του χειμώνα τι θα κάνουμε;
["File type not allowed!"
.gif]

larus audouinii

Συγνώμη jc. Καταλαβαίνω, καλή ανάσταση στο παληκάρι.

saliara

... Πόσο πολύ πονάει ένας χαμός.
Ανάθεμα οι μηχανές ανάθεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιός είπε ότι όλα ξεχνιούνται στο πέρασμα του χρόνου??

gavrina

[quote user="kuria" post="370627"]πολλα φιλακια gavrinaki[/quote]

Φιλάκια Μαρία μου !!! :mryellow:

larus audouinii

Τους διαφορετικούς ρυθμούς.
Πέρασα λίγες ώρες στην κουζίνα για εκτόνωση, με χαλαρώνει.(με αρέσει να δίνω ευχαρίστηση) Κολοκυθοκεφτέδες με μυρωδικά, πιπεριές ψητές στο λαδόξυδο, μανιτάρια γεμιστά με τυρί, πράσινες με τυρί, σαλάτα με ρόδι αβοκάντο ξηρούς καρπούς και σπανάκι, μουσακά, χαλβάς με μήλα και αρωματικά στο φούρνο τυλιγμένα σε σφολιάτα, κέικ, μπισκότα, κυδώνια ψητά με παγωτό...κάποια ξέχασα και δεν έχει σημασία. Από την άλλη χιλιάδες χιλιόμετρα διαδρομές οδηγώντας και πετώντας στους τρελλούς ρυθμούς, στην πρώτη γραμμή στις άκρες του κόσμου.

pixie

[quote user="larus audouinii" post="370850"]Πέρασα λίγες ώρες στην κουζίνα για εκτόνωση, με χαλαρώνει.[/quote]

Πω πω τι είναι όλος αυτός ο τρελός χαμός που ετοιμάζεις στην κουζίνα? 'Εχω μια εντονότατη έκκριση σιέλου διαβάζοντας και είμαι θεονήστικη και ανήμπορη, λυπήσου με!  :o  :oops:  :lol:

Nikos Apomakros

http://www.wakingtimes.com/2012/10/21/how-mainstream-media-deceives-you-with-its-magic-tricks/

...

Τι να πω... δεν μπορώ καν να σχολιάσω. Αίσχος. Αηδία. Φόβος. Αποτροπιασμός.
Καταπίεση. Θυμός. Απογοήτευση.

Κάτι παραπάνω από θλιβερό. Αν δείτε τα βίντεο στη σελίδα θα καταλάβετε.
Αν δεν καταλαβαίνετε αγγλικά, δυστυχώς δεν έχει υπότιτλους. Κρίμα...

Ευτυχώς που δεν έχω τηλεόραση 20 χρόνια τώρα. Και πάλι νιώθω κορόιδο.
Γιατί αποκλείεται να είναι μεμονωμένη περίπτωση η Αμερική. Κατάντια :(.

saliara

Νίκο... Έχεις όμως internet και ράδιο!! Οπότε πάλι δεν γλιτώνεις αυτά τα συναισθήματα.. :?

:arrow: Αν αυτό το γγγγρρρρρ της κοιλιάς θέλει να μου πεί ότι πεινάω, ή θέλει να μου πεί τπτ άλλο...
Ελπίζω το πρώτο!! :mrviolet:

larus audouinii

Την Καμήλα δίπλα στον Κάρολο στην πρεμιέρα του skyfall από την guardian. Αν είχα παιδάκι θα του έλεγα φάε το φαί σου γιατί θα έρθει η Καμήλα. Και δεν την γνωρίζω.

Belladona

[quote user="jcdenton" post="370768"][img align=left]http://1.bp.blogspot.com/_BjtOPm2TtCw/S-K2k2qJ03I/AAAAAAAAAGs/W7_6kKKAvXE/s1600/maurotriant.jpg[/img][/quote]

τέλειο, το πιο σπάνιο είδος ρόδου . πόσο θα ήθελα μια ντουζίνα  ]

Belladona

τι άλλο παυσίπονο να πιώ για τον πονοκέφαλο ?
κανένα σφυρί μήπως διαθέτει κανείς?  :mrviolet:

jcdenton

[quote user="Belladona" post="370876"][quote user="jcdenton" post="370768"][img align=left]http://1.bp.blogspot.com/_BjtOPm2TtCw/S-K2k2qJ03I/AAAAAAAAAGs/W7_6kKKAvXE/s1600/maurotriant.jpg[/img][/quote]

τέλειο, το πιο σπάνιο είδος ρόδου . πόσο θα ήθελα μια ντουζίνα  ][/quote]

Belladona μου, ναι είμαι. Απ' όσο ξέρω όμως, σημαίνει χωρισμό ή απώλεια. Γιατί θέλεις μια ντουζίνα;  :shock:  :shock:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Nikos Apomakros

[quote user="saliara" post="370874"]Νίκο... Έχεις όμως internet και ράδιο!! Οπότε πάλι δεν γλιτώνεις αυτά τα συναισθήματα.. :? [/quote]

Γι' αυτό και είπα
"Ευτυχώς που δεν έχω τηλεόραση 20 χρόνια τώρα. Και πάλι νιώθω κορόιδο."

Επίσης, κανείς δεν γλιτώνει από μια κοινώς αποδεκτή πραγματικότητα,
ιδίως όταν επιθυμεί να γίνεται έστω ως ένα σημείο αποδεκτός απ' τους
αποδέκτες της ;)

Παραπέμπει στην ιστορία με το χωριό και το μολυσμένο νερό
που μελλοντικά θα μετέτρεπε τους χωρικούς σε παρανοϊκούς.

668 Επισκέπτες, 0 Χρήστες