Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 756
  • Total: 757
  • Leon

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

Αστειευόμουν...:lol:

Σόπινγκ θέραπυ.
Σε χαλεπούς καιρούς είναι δύσκολο, έως και αδύνατο, να ανανεώνεις την ντουλάπα και εκείνα τα μικρά αλλά απαραίτητα που κάνουν την καθημερινότητα πιο όμορφη.  Αρώματα, μολύβια, κραγιόν κλπ.Ψιλά γράμματα για τους πιο πολλούς.
Μέχρι πολύ πρόσφατα προτιμούσα την εγχώρια αγορά και μάλιστα δικά μας προιόντα και βιοτεχνίες.
Επιμένω στο οτιδήποτε Ελληνικό, όμως μερικές φορές επιτρέπονται οι παρασπονδίες ως εξαιρέσεις.
Και στο ιμπέι υπάρχουν πολλες ευκαιρίες, κυρίως σε δημοπρασίες που εκτιμώ. Με υπομονή, προσοχή και μεθοδικότητα δίνεις μεγάλη αξία σε μικρά ποσά. Προσέχω τα σχόλια στην ανατροφοδότηση των εμπειριών από τους πελάτες και την βαθμολογία και ψάχνω κάποιες φορές το ίδιο προϊόν από άλλους προμηθευτές. Διαβάζω προσεκτικά τα FAQ σε κάθε σελίδα. Προσέχω το κόστος στα έξοδα της μεταφοράς και να μην υπερβαίνει το κάθε δέμα της παραγγελίας τα 40 ευρώ από χώρες εκτός της Ε.Ε, ώστε να μην φορολογηθεί. Ποτέ δεν ξέρεις. Από χώρες της ΕΟΚ δεν φορολογούνται. Τα έξοδα μεταφοράς συνήθως είναι υπολογίσιμα για αγορές από USA, όμως χρεώνεται ολόκληρο σε ένα προϊόν, στο βαρύτερο, και στα υπόλοιπα του πακέτου πέφτει ως τα μισό του καθένα. Αν επενδύεις σωστά συμφέρει με το παραπάνω.
Το δυσάρεστο είναι πως κυκλώματα, από ότι έχω καταλάβει, σε φαρμακαποθήκες χρεώνουν εδώ κατα πολύ συμπληρώματα, όπως με Ω3 λιπαρά και βιταμινών εδώ στην εποχή της κρίσης, ενώ στο εξωτερικό αγοράζονται με 1/3 του κόστους.
Με τις ετικέτες δεν έχω συμπάθεια, οι διάφορες μάρκες και τα επώνυμα δεν με συγκινούν, οφείλω όμως να ομολογήσω πως κάποια υπερέχουν ασύγκριτα και σε στύλ και ποιότητα.
Προτείνω για αρχή την BHFO που λειτουργεί κυρίως με δημοπρασίες επωνύμων και νέων προϊόντων.
Έχω αγοράσει καινούργιες γόβες Μαρκ Τζεικομπς (2.5 ευρώ + 7 ευρώ μεταφορικά), κάλβιν Κλέιν, έλι ταχάρι που είναι η αγαπημένη μου κλπ με κόστος κάτω από 10 ευρώ... Σε κάποιες περιπτώσεις έστω περνώντας ένα νέο φερμουάρ για παράδειγμα.

Παρεπιμπτόντως υπάρχουν και οδηγοί που επιδιορθώνουν όλα τα φερμουάρ, είτε σε μπότες και δερμάτινα με πολυ μικρό κόστος.

Για παράδειγμα φούστα INC σήμερα με 2.77 ευρώ προς το παρόν.
http://www.ebay.com/itm/INC-NEW-Black-Knit-Plaid-Knee-Length-Lined-Straight-Skirt-Bottoms-16-BHFO-/290986455309?pt=US_CSA_WC_Skirts&hash=item43c024f10d

jcdenton

[quote user="kuria" post="374187"]το μπαχαλο[/quote]

Εμένα σκεφτόσουν;  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Πως να λεγόταν εκείνο το κομμάτι??

larus audouinii

:roll:

[quote user="heinrich" post="273824"]σκέφτομαι σοβαρά την διαιτα που πρόκειται να ξεκινήσω.
Αραγε με εκείνη με σκέφτεται το ίδιο σοβαρά?
η με θέλει για μια ξεπέτα?[/quote]

larus audouinii

:lol:

[quote user="Rakendytos" post="268194"]..τι ειπε παλι χτες το ατομο.. :roll:
Που εισαι ρε Κουφοντινα..[/quote]

larus audouinii

:roll:

Δημοσίευση

#5345  anzelina Mon 05 Nov, 2007 01:13
οτι εχω ενα γαμο το Σαββατο και δεν θελω να παω.....

[quote user="tristana" post="264931"]Μην πας τότε. Εγώ στον δικό μου πήγα με το ζόρι, διότι δεν γινόταν
δια αντιπροσώπου. Τι καταπίεση κι αυτή!
[/quote]

KostasD33

Τρίς και Ρακ....
Ιστορικές φυσιογνωμίες, που να βοσκούν άραγε....

τους χωνεύει κι αυτούς το φάτσα μπούκ?

larus audouinii

Από τις ωραίες  ανθρώπινες στιγμές του διαδικτύου μεταξύ αγαπημένων και καθημερινών αγνώστων.   :grin:
Σε ευχαριστούμε Κωστή. Έρχομαι Αθήνα για 3 χρόνια περίπου μόνιμα.-  
(και βρισκόμουν τότε σε άλλους πλανήτες όταν βρέθηκα στην συντροφιά σας εδώ. αχού πια  :lol: )

Έψαχνά ένα ποστ του ακατανόμαστου απίθανου και αχαρακτήριστου Χέιν. (Λέτε  να έχει και αυτός φάτσαμπουκ; Ινσταγράμ;)
Έγραφε ο γκρίνιας κάπως έτσι τότε σε ένα κατεβατό: Στο "τάδε" ...πήγες; πήγα. Στο "άλλο" πηγες; πήγα. Γκρίνια!
Σήμερα όλοι λέμε μαζί με τα υπόλοιπα προηγούμενα. Το χαράτσι το πλήρωσα;  Την εφορία την πλήρωσα; Το ΦΑΠ το πλήρωσα; Σνιφ, τι ωραίες εποχές τότε  :grin:

larus audouinii

Χωρίς τσιγάρο ακόμη ένας μήνας. Στα γενέθλια θα κόψω τούρτα.

pixie

Καλημέρα μας! :smile:

Τα κατάφερες να κόψεις το τσιγάρο βρε θηρίο από ό,τι κατάλαβα?

Θα ήταν τέλειο να κρατήσει για πάντα!

larus audouinii

Απόφαση είναι Μάγια..

Ξεφυλλίζοντας το διαδίκτυο είναι φορές που κάνω συχνά την σκέψη, πόσο φτιασιδωμένος είναι ο κόσμος μας.
Ο περίγυρός μας, ένα κομάτι από εμάς. Κάπου είχα διαβάσει πως ο δείκτης πολιτισμού δεν είναι οι πολύπλοκες κατασκευές από μπετόν και τα ψηλά κτήρια αλλά κατά πόσο έχουν μάθει οι πολίτες να συναναστρέφονται με το περιβάλλον τους και τον συνάνθρωπό τους.
Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό  πως ο Γιάσερ Αραφάτ είχε δολοφονηθεί. Σύμφωνα με Ελβετούς επιστήμονες ο θάνατος του προήλθε από δηλητηρίαση με  πολώνιο. Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις έδειξαν μεγάλα ποσοστά του ραδιενεργού υλικού στα οστά και στους ιστούς.
Στον ανθρωπιστικό πόλεμο που διεξάγεται διαχρονικά και σε αυτή την περιοχή προστέθηκε στον κατάλογο ακόμη ένας νεκρός. Ίσως κάποτε μαθευτεί και όλη η αλήθεια για τον θάνατο του πρώην ηγέτη. Όπως τόσων και τόσων άλλων στον κόσμο.
Διαβάζω ακόμη για πρόσφατα σκάνδαλα της πολιτικής σκηνής αλλά και παλαιότερα που έμειναν πολύ πιο πίσω στην επικαιρότητα ή δεν έγιναν ποτέ γνωστά σε αντιπαράθεση με μια στήλη για την υπόθεση της κ. Σταμάτη. Τελικά, δεν ξέρω και κάτι δεν με κολάει. Δεν επικρίνω ττη δικαστική απόφαση βέβαια, όμως μου κάνει εντύπωση από την άλλη πως καμμία ΜΚΟ, κανείς δεν βρέθηκε να στηρίξει αυτόν τον άνθρωπο. Έχει οικογενειακό ιστορικό με καρκίνο, ένα μικρό παιδί και χαμένες δυνάμεις. Ό,τι και αν έχει κάνει στο παρελθόν, τι πιο ανθρώπινο, δεν νομίζω πως αξίζει από το κοινωνικό σύνολο μια τέτοιου είδους απομόνωση.

katinaki

δεν μπορώ να λυπηθώ την κ. Σταμάτη  :roll:

και γιατί δεν βλέπω τα αβατάρ μας; μόνο σε μένα συμβαίνει;

pixie

Καλημέρα! :)

Εγώ σέβομαι το θέμα της μητρότητας και δεν θα πρέπει να εξαντλείται η επιείκειά μας για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Όχι για την ίδια, αλλά για το παιδί που δεν χρωστάει τίποτα να τιμωρείται μαζί με τη μάνα, που ναι, μπορεί να είναι η χειρότερη ηθικά αλλά για το παιδί είναι η μάνα κι αυτό είναι αναντικατάστατο! Αν έβλεπα και όλους τους υπόλοιπους δοσίλογους στην πυρά, τότε θα έλεγα πως υπάρχει ένα μέτρο δικαιοσύνης για όλους οπότε καμία εξαίρεση δεν θα χωρούσε. Αλλά ως γνωστόν, κυκλοφορούν αλώβητοι...

ΥΓ. Βλέπω και τα Smileys να έχουν αλλάξει θέση. Ισχύει για όλους προφανώς katinaki. Υπήρχε ένα θεματάκι με την αλλαγή της εικόνας στο Avatar, υποθέτω ότι μάλλον γίνεται προσπάθεια διόρθωσης... :?:

KostasD33

ουφ... ολα υα άβανταρ ον αιρ πάλι....

ρε σεις χιλιάδες λέμε.....
ευτυχώς με μιά κίνηση ολα στην θέση τους

756 Επισκέπτες, 1 Χρήστης