Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 250
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 240
  • Total: 240

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

itasous

και όταν λέω "πού άνετα" εννοώ "πολύ άνετα"

χμ..

μήπως να κατέπνιγα τον συγγραφικό μου οίστρο και να πήγαινα για ύπνο καλύτερα?

itasous

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει...

Τελικά μου αρέσει το φόρουμ όταν βραδυάζει, μπορεί να έχει λιγότερο κόσμο, αλλά βρίσκεις άνετα να κάτσεις, ο μπάρμαν, σε προσέχει καλύτερα, η μουσική είναι πιο χαλαρή, και οι γκαρσόνες πιο ευχάριστες... το μόνο που λείπει είναι το βαρέλι, να παίξουμε με τις τάπες απο φελλό....

Enia

αχ ρε κουμπάρε, και μόλις το μαζέψαμε...!!! αύριο πάλι...  :wink:

STRIMENI

Λοιπον κατι σκεφτομαι κατι σκεφτομαι αυτη τη στιγμη!!!!!αναρωτιεμαι μαλλον τι ευχαριστηση βρισκουν καποιοι κ ασχολουνται με τις ζωες των αλλων!!!!Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΑΜΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ !!Αλλα αυτοι φανταζονται πραγματα λογια κ καταστασεις!!!!
με εχει κουρασει πολυ αυτο!!!!ασχολεισου κυριε μου κ κυρια μου επισης ,με αυτα που κανεις εσυ!!!κ ασε μας κ μας να κανουμε τη ζωουλα μας!!!!αν ο καθενας μας ασχολουταν κ εκρινε τον εαυτο του οπως κρινει κ σχολιαζει τους αλλους ολοι θα ειμασταν πολυ καλυτεροι!!!!αναφερομαι  στο μκοινωνικο σχολιασμο!!!!η αλλιως κουτσομπολιο!!!!που δεν λειπει ποτε κ απο πουθενα!!!!!αν το κανουμε τουλαχιστον να λεμε πραγματα που ισχυουν κ οχι συκοφαντιες !!ελεος πια!!! :bricks:  :bcry:

Athinoula

Παράθεση από: "STRIMENI"Λοιπον κατι σκεφτομαι κατι σκεφτομαι αυτη τη στιγμη!!!!!αναρωτιεμαι μαλλον τι ευχαριστηση βρισκουν καποιοι κ ασχολουνται με τις ζωες των αλλων!!!!Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΑΜΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ !!Αλλα αυτοι φανταζονται πραγματα λογια κ καταστασεις!!!!
με εχει κουρασει πολυ αυτο!!!!ασχολεισου κυριε μου κ κυρια μου επισης ,με αυτα που κανεις εσυ!!!κ ασε μας κ μας να κανουμε τη ζωουλα μας!!!!αν ο καθενας μας ασχολουταν κ εκρινε τον εαυτο του οπως κρινει κ σχολιαζει τους αλλους ολοι θα ειμασταν πολυ καλυτεροι!!!!αναφερομαι  στο κοινωνικο σχολιασμο!!!!η αλλιως κουτσομπολιο!!!!που δεν λειπει ποτε κ απο πουθενα!!!!!αν το κανουμε τουλαχιστον να λεμε πραγματα που ισχυουν κ οχι συκοφαντιες !!ελεος πια!!! :bricks:  :bcry:

exeis dikio kalh mou alla xereis...merikoi fandazonai auto einai to xeirotero...aplos min kaneis parea me tetoious an8ropous einai to mono pou boreis na kaneis!

joking

άι σικίσου με το μόντεμ, παλιογραμμούλα!!!!   ]

black_velvet

Παράθεση από: "joking"
Παράθεση από: "Pappas10"Πού στο πέος έφαγα 3000 ρε παιδιά????

τελικά δεν είναι λάθος???  ]

Την τελευταία φορά (πριν από πολλούς μήνες) που έμαθα για μια παρόμοια περίπτωση, αποδείχθηκε πως ήταν "λάθος" υπαλλήλου της τράπεζας. Αν θυμάμαι καλά, το ποσό που έλειπε από το λογαριασμό ήταν ακόμη μεγαλύτερο από 3.000 ευρώ.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

skou70

de nystazw katholou ... mipws na ksanarxiza na vlepw ta 24 season 1-6 mexri na rthei o genarhs na arxisei na kykloforei i season 7 ?  :roll:

STRIMENI

λιλουκα αυτο ειναι το θεμα δεν κανω παρεα μαζι τους απλα ειμαι ευγενης κ λεω ενα γεια!!!!!αλλα σε πολλους ουτε αυτο δεν λεω!!κ ομως αυτοι κατι εχουν να πουν για μενα!!!!!!τεσπα εγω συνηθως τους αγνοω!!απλα μερικες φορες τα περνω πολυ!!!!θα μου περασει! κ αυτη τη φορα!!!!! :arguement:

Athinoula

Παράθεση από: "STRIMENI"λιλουκα αυτο ειναι το θεμα δεν κανω παρεα μαζι τους απλα ειμαι ευγενης κ λεω ενα γεια!!!!!αλλα σε πολλους ουτε αυτο δεν λεω!!κ ομως αυτοι κατι εχουν να πουν για μενα!!!!!!τεσπα εγω συνηθως τους αγνοω!!απλα μερικες φορες τα περνω πολυ!!!!θα μου περασει! κ αυτη τη φορα!!!!! :arguement:

den mas noiazei na lene oti 8eloun!..

ex allou o ka8enas leei oti 8elei to 8ema einai emeis na min dinoume aera se autous tous an8ropous ..kai na tous apandame analogos fisika :shock:

itasous

τριχες μπεϊμπη.....τριχες

gavrina

[size=11]Ότι είμαι κουρασμένη..lol[/size]

voliwtisa

junkie

Άντε να πληρωθώωωωω!!!!!!!!!!! ]

junkie

πληρώθηκαααα   γιοοουπιιιιιι  χαχα ]

240 Επισκέπτες, 0 Χρήστες