Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 637
  • Total: 637

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

αντί να στείλω πιλάφι, να στείλω τη φωτο σου σε κάτι φίλες μου  :lol:   :P

Rakendytos

να φαω κατι πρωτα μικρη μου Κατινα..
εχω διπλωσει στα δυο απο την πεινα και το χνωτο μου βρωμαει..
λυπησου τα κοριτσα..  :razz:

gavrina

spellbound

Οτι οσονουπω ερχονται η κορη μου με το φιλο της και ο ρημαδομουσακας δεν ειναι ετοιμος  :evil:

Γκρουμφ!

spellbound

[quote user="lucretia" post="304392"]Η κόντρα που είναι ακριβώς; Δεν κατάλαβα...

Ξέρεις αγαπητή μου, μερικοί ανθρωποι έχουν προσωπική άποψη στηριγμένη στην επαγγελματική τους εμπειρία (βλ. θητεία στο Υπουργείο Γεωργίας,  Διέυθυνση Κτηνιατρικής, συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία, στειρώσεις αδεσπότων ζώων  κτλ) , και την επιστημονική τους κατάρτιση αλλά  και στην  ενημέρωση από συναδέλφους του εξωτερικού και τέλος πάντων δεν μιλάνε αστήρικτα και με μοναδικό σκοπό να την πουν σε μιά άσχετη που ούτε γνωρίζουν ούτε επιθυμούν να γνωρίσουν ποτέ.

Οταν ωριμάσεις, ίσως να καταλάβεις ότι οι απόψεις των άλλων δεν εκφράζονται μόνο για να σου την πουν, γιατί πολύ απλά δεν είσαι το κέντρο του σύμπαντος.

Τέλος.[/quote]

Τι τελος???

Ξετρελλαθηκα με το  "αγαπητη μου" και το "οταν ωριμασω."

Κοριτσακι μου , ελα π.μ., και εαν εχεις τρια αρθρα για το φορουμ , εγω εχω δεκατρια με φωτος και ολα τα σχετικα.  

Οταν λοιπον βαρεθεις να ασχολεισαι με αηδιες των εφημεριδων (γιατι εχω τουλαχιστον αλλες τοσες που ειναι εναντιες σε αυτα που λες ,μου ριχνεις ενα πμ.  )

Αλλοιως καλλιστα μπορω να βαλω και εγω σχετικα αρθρακια (πω πω, πρεπει να παλεψες πολυ να τα βρεις ) που να σου δειχνουν οτι εισαι ασχετη.

Ερωτησουλα απλη. Εχεις φιλοξενησει κανενα αδεσποτο ζωακι?? Που το εδωσες ? Σε ποιον το εδωσεςς?  Υπεγραψε δηλωση οτι θα το στειρωσει? Εχεις το τηλεφωνο του??? Ααααα! Μπας και εδωσες λεφτουδακια να το εμβολιασεις ?? (λεω τωρα η χαμενη)

Εφημεριδες διαβαζω και εγω, οπως θα παιρνουν οι συνταξιουχοι μεγαλες συνταξεις, οι μισθωτοι καλυτεροιυς μισθους, λολλλλλλλλλλ.  Η Πληρης αληθεια.

Δωσε μου ντοκουμεντα να ξερω ποιους να κυνηγησω.

Ως αδεσποτολογιο ξερω οτι κανουμε την καλυτερη δουλεια χωρις βοηθεια απο κανεναν. Αν βρεις καποιον να κανει στραβη πες το μου ΑΜΕΣΩΣ!  

Αυτα. Και ελπιζω να μιλησουμε καποια στιγμμη

Σπελλ

Α.. επι τη ευκαιρια ειμαι 45 δε περιμενω να ωριμασω, ωριμασε εσυ καλυτερα

black_velvet

[marquee direction=right] ]

Ο ρακ άλλαξε αβαταρ!

[marquee direction=left] :shock: [/marquee]

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rakendytos

επρεπε..

επρεπε να δειξω την κατασταση μου..
εχω απηυδισει.. η τελευταια μου ελπιδα ηταν η Αμερικα..
μα τωρα θα χουμε οικονομικους μεταναστες απο κει..  :cry:

βοηθατε αδελφιααααα πειναω  :o

lucretia

Καλά, δεν διαβάζεις τι σου γράφω;

Οταν λέω ότι  συνεργαζόμουν με φιλοζωικά σωματεία  και έκανα στειρώσεις σε αδέσποτα (σχεδόν χωρίς αμοιβή) και εμβόλια, τι άλλο να πω δηλαδή για να καταλάβεις ότι είμαι κτηνίατρος και ξέρω πολυ καλά και απο την καλή και απο την ανάποδη τις φιλόζωες και τις μουρλοφιλόζωες και τους εμπόρους αδέσποτων;

Ε, ναι λοιπόν, ήρθε κάποια στιγμή ειδοποίηση  στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο από τον Γερμανικό σύλλογο να σταματήσουν να διευκολύνουν την έξοδο σκύλων από την  Ελλάδα, γιατί είχαν εξαρθρώσει συμμορία που έστελνε σκυλιά στο τσίρκο (για τροφή των  άγριων  ζώων) και που ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχαν οι διευθύνσεις αυτών που υποτίθεται υιοθετούσαν τα αδέσποτα.

Και στην τελική δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σου.

Διαφωνώ με την  αποστολή σκύλων στο εξωτερικό,  οπως οι μισοί τουλάχιστον που ασχολούνται με τα αδέσποτα.

Το ότι έχεις γράψει πολλά αρθρα στο φόρουμ σε κάνει ειδικό, ή μήπως να μη διαφωνούμε γιατί είσαι "παλιά";

Δεν πας να φτιάξεις εκείνο το μουσακά τώρα, γιατί θα έρθει και η κόρη σου και δεν θα έχει τίποτα να φάει;

:mrorange:

lucretia

[quote user="Rakendytos" post="304513"]επρεπε..

επρεπε να δειξω την κατασταση μου..
εχω απηυδισει.. η τελευταια μου ελπιδα ηταν η Αμερικα..
μα τωρα θα χουμε οικονομικους μεταναστες απο κει..  :cry:

βοηθατε αδελφιααααα πειναω  :o[/quote]

Προσεξε μονο , μη ζητησεις φαί από την Σπελ, γιατί θα σε πιάσει και θα στείλει σούμπιτο στο Ντοιτσλαντ...

και θα καταλήξεις γκασταρμπαιντερ!

:razz:  :razz:  :razz:  :razz:

Rakendytos

ασχετο.. ο σκυλος μου εχει προστατη πρεπει λεει να του κανω στειρωση.. κλαψ..   :sad:

lucretia

H ειδικότης μου είναι οι ευνουχισμοί...
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Είναι μεγάλος;

kodikas

[quote user="lucretia" post="304538"]H ειδικότης μου είναι οι ευνουχισμοί...
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Είναι μεγάλος;[/quote]

ο προστατης;;

black_velvet

Και μετά σου λένε πως το μέγεθος δε μετράει...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

tristana

Μια φορά μπήκα νωρίς και δεν πέτυχα ούτε την Σπελ, ούτε την ΚΥΡΙΑ να κάνουμε χλαπαταγή μεγάλη.

Rakendytos

12 ετων κοκερ..  

καλα.. τι πες τωρα.. να στειλω τον Καγιαμ στην γατα για ευνουχισμο..  :shock:
αυτο αποκλειεται..

637 Επισκέπτες, 0 Χρήστες