Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 344
  • Total: 344

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

οτι κανει ψοφοκρυο... βγηκα εξω να κανω τσιγαρο και κοκκαλωσαν τα δαχτυλακια μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

[quote user="kuria" post="307131"]οτι κανει ψοφοκρυο... βγηκα εξω να κανω τσιγαρο και κοκκαλωσαν τα δαχτυλακια μου...[/quote]

Καλά να πάθεις (με το συμπάθειο κιόλας),αλλά καιρός να το κόβουμε...μήπως για να το κόψετε θα πρέπει να σας βγάζουμε έξω???Δεν είν κακό!!! :twisted:

spellbound

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οτι η επαρχια μας πασχει απο κτηνιατρους. Και δεν ειναι κανα χωριο στου διαολου το κερατο. για το Λεωνιδιο μιλαμε,!!  Αντε τα χω παρει με τους ...τουριστες πια! :evil:  ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ, ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΟΣ, ΤΟ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΗΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ, ΔΕ  ΤΡΩΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ Η ΤΑ ΠΕΡΙΓΥΡΑ??

(και δε θελω χωρατα στο θεμα γιατι ειλικρινα κινδυνευει η ζωη ενος ζωου εκει και γενικως  πολιτεια, γιατροι και ολοι στα ................... αει μη πω)

Ελλαδισταν ξεφτιλα εχεις γινει.

Σπελλ-φρου

spellbound

[quote user="spellbound" post="307145"]ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οτι η επαρχια μας πασχει απο κτηνιατρους. Και δεν ειναι κανα χωριο στου διαολου το κερατο. για το Λεωνιδιο μιλαμε,!!  Αντε τα χω παρει με τους ...τουριστες πια! :evil:  ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ, ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΟΣ, ΤΟ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΗΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ, ΔΕ  ΤΡΩΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ Η ΤΑ ΠΕΡΙΓΥΡΑ??

(και δε θελω χωρατα στο θεμα γιατι ειλικρινα κινδυνευει η ζωη ενος ζωου εκει και γενικως  πολιτεια, γιατροι και ολοι στα ................... αει μη πω)

Ελλαδισταν ξεφτιλα εχεις γινει.

Σπελλ-φρου[/quote]

Ευχαριστουμε πολυ για την ανταποκριση !!! Η Λυση βρεθηκε!!!!

σμουτς

σπελλ-φρου

kuria

εμενα με σκεφτεσαι καθε στιγμη απιστη αρραβωνιαρα;  :mad:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

[quote user="kuria" post="307192"]εμενα με σκεφτεσαι καθε στιγμη απιστη αρραβωνιαρα;  ]

Αχ βρε αρραβωνιαρα, καποια στιγμη ειχαμε παραλληλους βιους, ελπιζω στο Θεο , στον Ινσταλλαχ, στο Βουδα, ΟΤΙ τελος παντων ειναι εκει πανω (αν ειναι, με πιανουν και αμφιβολιες)

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ!!!! Εσυ θα βαλεις το  "μπριο" και εγω τη γιορτη και τους μεζεδες!!!
Τρικουβερτο γλεντι θα στησουμε !!!!

Σ αγαπω πολυ, οτι θες πμ, εδω ειμαι

Φιλουθκια!
Κατερινοσπελλ

riaghul

spellbound

Ποτε θα βγω στη συνταξη μμτ μου ????? :P

val

καλύτερα  έτσι  να πατάω στη γι και λίγο  :cry:

DaisyDuck

Πως δεν θέλω να δουλεψω σήμερα  ]

Crazy

πρώτη φορά γίναν όλα τόσο γρήγορα ...
πως ξεγελάστηκα έτσι ???
ευτυχώς όμως !!! κάποιος εκεί πάνω πρέπει να με συμπαθεί αρκετά ...  ]

andreasec13

[quote user="spellbound" post="307260"]Ποτε θα βγω στη συνταξη μμτ μου ????? :P[/quote]

Εμ,άϊντε ντε,κάθομαι μόνος και βαράω μύγες...παρτην να κάνουμε καμμιά μάζωξη...ημείς οι συνταξιούχοι

Crazy

χθες μαγείρεψα για σένα και έφαγαν όλοι πλυν εσού ...
αυτή τη φορά όμως .. δε με έστησες !!! απλά δεν ήσουν στις προσδοκίες μου ...

Stamatina

Skeftomai oti den borw na katalavw tous adres...wres wres einai aparadektoi!!!  :mryellow:

andreasec13

Τα καλούδια που θα έχει ετοιμάσει η Σπελούκω για τα μουσαφίρια της και μου τρέχουν τα σάλιαααααααααα

344 Επισκέπτες, 0 Χρήστες