Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 278
  • Total: 278

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

Αύριο με το καλό τελειώνω τα ετήσια ιατρικά τεστ. Θα πάρω και τα αποτελέσματα της μαστογραφίας. Να μην ξεχνιόμαστε ..

katinaki

[quote user="larus audouinii" post="374368"]Αύριο με το καλό τελειώνω τα ετήσια ιατρικά τεστ. Θα πάρω και τα αποτελέσματα της μαστογραφίας. Να μην ξεχνιόμαστε ..[/quote]

Καλά αποτελέσματα εύχομαι να έχεις :!:

papadia

[quote user="larus audouinii" post="374368"]Αύριο με το καλό τελειώνω τα ετήσια ιατρικά τεστ. Θα πάρω και τα αποτελέσματα της μαστογραφίας. Να μην ξεχνιόμαστε ..[/quote]

...ευχομαι ολα να πανε καλα...

σου στελνω η θετικη μου σκεψη...
...οσο μπορω...οταν μπορω...

papadia

....το κερασακι σκεφτομαι!

αυτο το ατιμο το κερασακι της τουρτας.... :lol:  :lol:

τι ειναι τεσπα αυτο το ...κερασακι της τουρτας??????

κ γτ οταν φτανουμε στο κερασακι....ολα τελειωνουν????? :lol:  :lol:  :lol:

KostasD33

και το σεξάκι σκεφτόμουν....
όλα τα άλλα σαν το κερασάκι κι αυτό ....

papadia

...θα σου απαντησω με ενα διαλογο που εκανε ο Σωκρατης με τον Κεφαλο (Πολιτεια Πλατωνα, α τομος)

περι ερωτος....κοινως σεξ...

Καποτε ρωτηθηκε ο Σοφοκλης από κάποιον "πως νιώθεις, Σοφοκλή" είπε "σχετικά με τις ερωτικές ηδονές; Μπορείς ακόμα να συνευρεθείς με γυναίκα;" Και αυτός απάντησε: "Σε καλό σου, άνθρωπέ μου. Με μεγάλη ευχαρίστηση απαλλάχτηκα από αυτό, σαν να γλίτωσα από κάποιο λυσσασμένο κι άγριο αφεντικό".  Άμα οι πόθοι σταματήσουν να βασανίζουν και καταλαγιάσουν, τότε απόλυτα επαληθεύεται αυτό που είπε ο Σοφοκλής. Απαλλάσσεται κανείς από πολλούς και παράφρονες αφέντες.

..κρατα αυτο το τελευταιο...

"  Απαλλάσσεται κανείς από πολλούς και παράφρονες αφέντες."

larus audouinii

Αν και πολύ αργά, τώρα τα είδα ευχαριστω πολυ πολυ κορίτσια για τις ευχές.
Στο πρόγραμμα κάθε έξι μήνες περιλαμβάνονται αναγκαστικά αυτές οι εξετάσεις.
.................

http://www.sammydress.com/
Άνοιξη, shopping therapy  :grin:
Ένα σάιτ που μου έδωσαν μόλις τώρα. Φαίνεται καλό και οικονομικό. Οπωσδήποτε θέλει ψάξιμο και προσοχή στα μεταφορικά, αν και έχει και δωρεαν αποστολή  σε κάποια  ;-)

jcdenton

3 πράγματα:

1ον) μου λείψατε πολύ... όλοι σας!

2ον) ποιος πάει αύριο στη δουλειά; Θέλω να κοιμηθώωωωωωω!

3ον) Επιτέλους άνοιξη!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

να τα χωσω τωρα του απο πανω... ετσι για το καλωσορισμα... ή να τον αφησω να παρει πρωτα μιαν ανασα;  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Τι ωραία που είναι να είσαι άνεργος και πίνεις καφέ πρωί στην παραλία με τον ήλιο συντροφιά, χωρίς να βιάζεσαι να πας κάπου....

Και εγώ μέσα σε έναν κρύο χώρο, χωρίς παράθυρα, χωρίς φως, χωρίς καφέ!!!! :twisted:  :cry:

eloy

larus audouinii

Ανοιξιάτικες όμορφες βραδιές. Μύρισε άνοιξη για τα καλά. Οι τυχεροί μακριά από τις μεγαλουπόλεις δεν κλείνουν ερμητικά τα παράθυρα για να ακούν τα τριζόνια και τα αηδόνια τα πρωινά. Οι συχνές μπόρες δεν καταφέρνουν να χαλάσουν την γεύση της ούτε τις μυρωδιές της.
Παραύτα ο Μάιος έχει και κάποια άλλα καλά, αναμενόμενα και εκτός πλάνου.
Διορθώνονται επιτέλους κάποιες σοβαρές εκρεμότητες , λόγω επικείμενων προσεχώς αφίξεων δημοφιλών προσωπικοτήτων. Πάλι καλά γιατί μας είχε φάει το μαύρο σκοτάδι μέχρι τώρα. Είναι και οι κλοπές των καλωδιώσεων του χαλκού από κεντρικούς δρόμους ...
Ο ουρανός πάλι τις νύχτες θα αλλάζει τελείως από τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα τις νύχτες δίπλα στην λευκή αμμουδιά κάθε φορά που θα γίνονται αφίξεις στα πεντάστερα. Όχι τόσο έντονα όσο χτες βράδυ. Πράγματι ήταν μια πολυ όμορφη βραδιά. απερίγραπτη,  αν και τα ωραία εκεί υπάρχουν σε πιο ήσυχες στιγμές. Κουραστική για όσους δούλεψαν εκεί, φυσικά υπέροχη για τους υπόλοιπους. Στον απόηχο έμεινε η διακοπή της συναυλίας του Ρέμου, ας μείνουμε στα δικά μας από την αστυνομία, οι πολιτικοί, υπουργοί και άλλες προσωπικότηες από διάφορους χώρους. Δεν μπορώ στον απόηχο, όσο και αν μου αρέσει να προβάλλεται η περιοχή που λατρεύω, κι ας συμμετέχω, να μην σκέφτομαι ότι δεν έγινε καμιά αναφορά, αυτονόητο, τις ζωές που χάθηκαν και ο σοβαρός κίνδυνος που θα υπάρχει. Εκεί ακριβώς απέξω από το τεράστιο συντριβάνι με τα μοναδικά λέιζερ και τη μουσική. Ο οδικός άξονας σταμάτησε για 1 χιλμ.
Και το ίδιο περίπου έργο παίζεται μέρες τώρα για το παιδάκι που έχασε την ζωή του στο λούνα παρκ στα δελτία ειδήσεων.
Και αυτή η ειρωνία έχει γίνει μέρος της ζωής όλων.

κώστας

[size=13]"Συναυλία" ονομάζεις το θέαμα του κρετίνου που γκάριζε, όντας πλαισιωμένος από νευρωτικούς ουραγκοτάγκους;[/size]
eLe

larus audouinii

Μα τι λες ...; ! ! ! !

Κώστας εμείς εδώ είμαστε αρκετά φιλόξενοι, η μαγεία της Χαλκιδικής τα βράδια έχει αξέχαστες μυρωδιές και ήχους,  αν κάποτε κοπιάστε θα είναι μεγάλη μας χαρά.

Σημείωση: Αν δεν υπήρχαν οι γνωστές "καρφωτές" η αστυνομία θα είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για πολλά πιο χρήσιμα.

larus audouinii

Η ανατροπή για το 2014 ήταν οι μεγάλες πιέσεις που δέχθηκα, δεν το περίμενα. Ήρθαν στιγμές που ντράπηκα, όμως ήδη έχω σκεφθεί κάποια προ πολλού και έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Ότι αφορά όμως τον τόπο μας δεν γίνεται να μην μας πονάει και να μην μας αφορά. Μακάρι για το κοινό καλό να περάσουν μπροστά οι πλέον άξιοι.
Και το νου σας....το καλύτερο βόλι στις εκλογές, κέντρο.

278 Επισκέπτες, 0 Χρήστες