Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 557
  • Total: 558
  • Leon

* Σε πόσα ταμπλώ ? *

Ξεκίνησε από See_Me, Σεπτεμβρίου 05, 2005, 08:01:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

καλα see_me ας βρεθουμε να το αναλυσουμε κ τα ποτα τα βρισκουμε.

συντροφικα κ καλοκαιρινοφθινοπωρινα...

Οχι στον χειμωνα.

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "See_Me" Ποιζονού (ή αλλιώς Δήμητρα),
 πρέπει να ομολογήσω ότι έχω αρχίσει και αντιλαμβάνομαι ότι έχουμε καλή επικοινωνία (σε πνευματικό επίπεδο), που σημαίνει ότι ίσως κάποτε γίνουμε και φίλες. ]

καλημερες δεσποινις μου ! χαιρομαι που για αλλη μια φορα χωρις πολλα πολλα λογακια καταφεραμε να επικοινωνησουμε ! Εχω εντοπισει κι εγω αυτη την καλη επικοινωνια και οντως θα χαρω ιδιαιτερως να σε γνωρισω (σε φιλικο επιπεδο φυσικα!)
Το θεμα καβατζας οπως σου εγραψα .. το εχω δει, το εχω ζησει και το απεχθανομαι.. Η καλυτερη αντιμετωπιση σε τετοιου ειδους ατομα λοιπον κατα την γνωμη μου ειναι η αδιαφορια και η απαξιωση ..
Στην τελικη και να ασχοληθουμε μαζι τους .. τι θα βγει ? Μηδεν εις το πηλικον ! Αρα ? Μακρια κοριτσακι μου! Δεν εχουμε αναγκη απο τετοιου ειδους ''αγαπητικους'' ή ''φιλους'' ή οπως αλλιως θελουν να ονομαζονται !

Υ.Γ. περιμενω προσκληση γνωριμιας (Χεχεχεχε!)
πολλα φιλια και σου ευχομαι μια καλη και δημιουργικη μερα !  :lol:

See_Me

Ποϊζονού η πρόσκληση προς εσένα είναι πάντα επίκαιρη....και φυσικά θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω Live (ελπίζω να έρθεις άοπλη  ]

See_Me

Freakουλινινούκο (ή κατά κόσμον Κωνσταντίνε)...

εννοείται ότι θα βρεθούμε για ποτοφιλοσοφοκομφορμιστικοαναρχική και λοιπά εμπριμέ συνάντηση ...για να ανταλλάξουμε απόψεις, να βριστούμε, να τσακωθούμε, να παίξουμε και λίγο ξύλο  ]

tristana

Να παρεμβάλλω μία σκέψη; 'Οταν λέτε "ταμπλώ" εννοείτε "ταμπλώ βιβάν";
'Η μήπως μου ήρθε ένας ταμπλάς όταν είδα ότι έπαιζες με πολλές μελιΤσούλες;

Και εν κατακλείδι... συμφωνώ με την ΚΥΡΙΑ -πρωτότυπο, αλλά...- ο αναμάρτητος πρώτος την κοτρώνα πετάει.  (Να δεις και κάποιος άλλος το είχε πει αυτό, αλλά δεν είχε καλό τέλος.) Επίσης, οι ηθικολογούντες μου δημιουργούσαν πάντα μια επιφύλαξη και μια αναφυλλαξία.

Ο Φρικ στη δευτερολογία του κάτι πήγε να πει, αλλά πνίγηκε στο αλκοόλ. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ! :twisted:

freak

με 'φαγαν τα κυκλωματα για αυτο.

freak, o tou godar.

tristana

Φρικ, του Ζαν-Λυκ. (Σε κυνηγά αυτό το όνομα τελικώς. ΧΕΧΕΧΕ)

Από την ΑΛΦΑΒΙΛ με χαιρετισμούς ηλεκτρονικούς. (Την συγκεκριμένη ταινία την έκανα πριν απο τρεις μήνες. Καρακάλτ λέμε!)

freak

εγω παλι πριν απο 3 μηνες ειδα το ''2 η 3 πραγματα που ξερω γι αυτην'' του Γκονταρ... συμπτωση?

κ τελειωνω με ενα αποφθεγμα του δικου σου, "Δοξα τω Θεω, ειμαι παντα αθεος"'.

freak, ο των φρικων που τρωει.

tristana

Φρικ, δεν ήταν σύμπτωση... Είχαμε αφιέρωμα στον Γκοντάρ.

Και αν βρεις την "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΝΟΗ" πά'ρτο. Θα το ρουφήξεις ως την τελευταία σελίδα. Απολαυστικότος ο δον Λουίς!

See_Me

Tristana και Freakουλινίνο....

μήπως, λέω εγώ τώρα, μου μαμήσατε το θέμα και από τις σχέσεις μου το πήγατε στις τέχνες  ] ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟ ΕΞΩΓΑΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ[/i] :lol:  :lol:  :lol:

freak

κατα ποιον τροπο θα μας συνετισει το συγκεκριμενο εξωγαμο? καημο το εχω...
κατα τα αλλα απο Μπουνουελ τι προτεινεις? τα κλασικα οπως ο ανδαλουσιανος σκυλος, ναζαρεν κ βιριδιανα? εχει κ καποιες ταινιες που εχουν απαγορευτει απο οσο γνωριζω.... κ μιας κ εισαι του συγκεκριμενου χωρου παραγωγης προιοντος κουλτουρας (sic κ αποτροπιασμος σε μια ελιτιστικη εκφραση, βρισκεις?) ξερεις αν υπαρχει καμια κοπια της κοινωνιας του θεαματος του Ντεμπορ πουθενα προς προβολην? αυτα τα ολιγα......
σε αφηνω προς το παρον γιατι με λουζει κρυος ιδρωτας με τουτο το διαολεμενο εξωγαμο... ουτε ο ντεμιεν να ηταν...

σουρεαλιστικα, στο πνευμα της συγκεκριμενης δημοσιευσης.

freak

εχω κ καποιες ενστασεις ως προς καποιους υποτιτλους σε μερικα εργα που εχω δει αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

Enia

Back to the post:

τα έχω ξαναματαπεί: one at a time, είμαι μονογαμικιά λέμε! ένας χωράει στην καρδιά μου, ένας και στο κρεβάτι μου. (excuse me για τα σοκιν...)

από εκεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόσπορος... όπως προελάλησε και ο φίλτατος Freak (ΜΟΥ!) εφόσον όλες οι πλευρές συγκατατήθετε, πρόβλημα ουδέν...

ΥΓ1: συμφωνώ και επαυξάνω στο καλοκαιροφθινώπορο. ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!
ΥΓ2: νταξ, θα σε δούμε λέμε στις 26. και νωρίτερα άμα θες no prob. έρχομαι να σας οργανώσω...
ΥΓ3: αυτό το 'Freakουλινινούκο..' πόσο ακόμα μπορεί να συνεχιστε΄΄ι?
ΥΓ4: ναι, ζήλεψα! εντάξει!? :P

freak

σχετικα με το ΥΓ3. ελα μου ντε....

κατι τετοια λεγονται κ 8α μας πουν κ φλωρους... τσαμπα μενω αξυριστος κ ζεχνω για να δειχνω ανδρας βρουτος?

εγω κ τα στερεοτυπα μου.

Enia

και απαντώ...

δεν κυκλοφορεί τυχαία ο όρος "ΑΝΤΡΙΛΑ"

και αποχωρώ με ελαφρά πριν με πάρει ξώφαλτσα το καζανοτρενάκι... :P
φιλουμπιτσάκια τρελά!! ]

557 Επισκέπτες, 1 Χρήστης