Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 705
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

* ΣΕΞ Η΄ ΕΡΩΤΑΣ *

Ξεκίνησε από See_Me, Σεπτεμβρίου 09, 2005, 03:36:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Τελικά μου βγήκαν μαζεμμένες οι απορίες. Ας γράψω τώρα λοιπόν, που έχω ειρμό....γιατί είμαι και ξανθιά  ]

Όπως είδατε και στο τίτλο, η απορία είναι η εξής: ΣΕΞ ή ΕΡΩΤΑΣ :?:

Ας το αναλύσω.

Περίπτωση 1η:

Είσαι ελεύθερος/η (χωρίς σχέση/γάμο δηλαδή)...και τριγυρνάς.

- Θα προτιμούσες να έκανες ΣΕΞ (είτε καλό είτε κακό), που μπορείς να το βρεις παντού, ακόμα και να πληρώσεις γι αυτό :?:
 -Γιατί :?:
 -Επειδή δε θέλει κόπο (ούτε τρόπο)  :?:
 -Επειδή φοβάσαι να νιώσεις κάτι πέραν της σαρκικής επαφής :?:  
 -Επειδή δε γουστάρεις μπλεξίματα, σχέσεις και τα λοιπά :?:  
 -Επειδή την έχεις δει αντιδραστική φάση ..και κάνεις μόνο one night stands :?:

-Θα έκανες έρωτα ή θα έψαχνες να κάνεις, εφόσον είσαι ελεύθερος/η:?: Γιατί:?:

Περίπτωση 2η:

Είσαι σε σχέση.

- Προτιμάς να κάνεις σεξ γιατί δε θέλεις να δεθείς με τον/ην συντροφό σου :?:
-Γιατί  :?:
-Επειδή σκοπεύεις να την αφήσεις μόλις βρεις κάτι καλύτερο :?:
-Επειδή δεν είσαι μονογαμικός τύπος και έχεις κι άλλες σχέσεις παράλληλα, χωρίς να έχουν απαραίτητα γνώση για την πολλαπλότητά σου :?:
-Επειδή δε ξέρεις να δένεσαι ή το βαριέσαι :?:
-Επειδή θεωρείς ότι κάνοντας σεξ δε θα είσαι υποχρεωμένος/η να ανέχεσαι ό,τι έχει ο χαρακτήρας και η ζωή του.ης συντρόφου σου :?:

-Θα προτιμούσες να έκανες έρωτα με τον/ην συντροφό σου:?:
-Γιατί :?:
-Σημαίνει για σένα ο έρωτας κάτι διαφορετικό από το σεξ:?:  Τι:?:
-Για να κάνεις έρωτα, δεν πρέπει να θέλεις να ξυπνήσεις το πρωί δίπλα στον/ην συντροφό σου:?:  Και το επόμενο πρωί:?:  Και το μεθεπόμενο:?:
-Κάνω έρωτα σημαίνει: σεξ με πολύ πάθος:?: , σεξουαλική πράξη με συναίσθημα:?: , το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε μεταξύ σας εσύ και ο/η συντροφός σου:?:   :?:

Πιστεύετε ότι ο/η συντροφός σας, κάνει ΣΕΞ ή ΕΡΩΤΑ μαζί σας:?:
 Εσείς τι κάνετε μαζί του/ης:?:
 Τι πραγματικά θα θέλατε να κάνετε μαζί του/ης:?:  Γιατί:?:
 Αν εκείνος/η ισχυρίζεται ότι κάνει ΣΕΞ ή ΕΡΩΤΑ μαζί σας, τι θα κάνετε εσείς :?:  
Όταν φτάνατε να ξαναπλαγιάσετε μαζί του/ης, θα κάνατε ΣΕΞ ή ΕΡΩΤΑ:?: Θα κρινόταν η απόφασή σας βάσει όσων έχετε καταλάβει για εκείνον/η, δηλαδή αν κάνει σεξ μαζί σας ή έρωτα...θα κάνατε το αντίθετο για να τον/ην εκδικηθείτε ή θα συνεχίζατε να κάνετε ό,τι κάνατε μέχρι και σήμερα:?:

Πολύ θα ήθελα να δω τις απαντήσεις σας..και φυσικά θα δείτε και τις δικές μου
 :D

:kremala:   :28:

freak

λοιπον, εμενα δεν με καλυπτει καμια απο τις εκδοχες που δινεις. ασε δε που για μερικες απο αυτες εχω σοβαρες ενστασεις, οπως πχ δεν καταλαβαινω γιατι ειναι αντιδραστικο το one night stand...

εγω προσπαθω να κανω κ τα δυο. κ σεξ κ ερωτα, αναλογα την στιγμη που βρισκομαι κ αναλογα την κοπελα/γυναικα που εχω απεναντι μου. και για να φτασω στο σημειο να κανω καποιο απο τα δυο που ρωτας θα πρεπει να με ελκυει η αλλη, ειτε σωματικα ειτε ως προσωπικοτητα ειτε ως κ τα δυο. δεν θεωρω οτι το σεξ ειναι το πιο ευκολο πραγμα να κανεις οπως λες... εκτος πια κ αν ειναι κανεις του δογματος "τρυπα-να-ναι-κιοτι-να-ναι" (υπαρχει κ ο αυνανισμος).... οσο για τα επι πληρωμη που λες, αν το δεις σε μια αντιστοιχια σιγουρα θα βρεις κ γυναικες που θεωρουν δεδομενο οτι ο αντρας πρεπει να τις καλυπτει οικονομικα (οποτε κ τον αντιλαμβανονται μοναχα ως ενα τεραστιο πορτοφολι - ναι μην εκπλησεσαι υπαρχουν κ τετοιες)...

δεν καταλαβαινω επισης γιατι το σεξ δεν περιλαμβανει συναισθηματα.. δηλαδη εσυ σεξ μπορεις να κανεις με καποιον που δεν νοιωθεις τπτ? η μηπως πια ολα γυριζουν γυρω απο την δεσμευση? δηλαδη το να σε ..αυλωνει καποιος/α ξεχωρα απο οποιαδηποτε δεσμευση δεν υφισταται? η μηπως ο σεξουαλικος πειραματισμος κ η εξωτερικευση κ εκτονωση των σεξουαλικων ορμων η κ του σεξουαλικου ενστικτου ειναι ανιερες αν δεν ακολουθουνται απο δεσμευση? ειναι τοσο μεμπτο να εισαι ηδονιστης η παλιδονιστης (σε οποιο βαθμο επιθυμεις εσυ προσωπικα - πεθανε ο μαης του '68?).  μηπως πρεπει καποια θεματα να τα απομυθοποιησουμε? αυτα τα ολιγα προς το παρον.

συντροφικα.

υγ. τελικα ειχε δικιο ο φουκω πως περισσοτερο μιλαμε για το σεξ παρα το κανουμε...

Enia

Xwris na to analusw kai polu, exw na pw to e3hs: toso to sex oso kai o erwtas einai fusikes anagkes.
To sex einai sarkiko, ola ta zwa -sumperilambanomenou tou an8rwpou- exoun ormes.
O erwtas einai anagkh gia sex me sunais8hmatikh kalupsh.

Den shmainei pws otan kapoios kanei sex apokleietai na niw8ei kai kati, alla gia na onomastei 'erwtas' einai polu pio egkefaliko kai psagmeno. Kai ok, mporei na mhn 8es akribws na 3upnhseis mazi tou kai to epomeno prwi (mporei to krebati na einai mono kai na 8es na aplw8eis bre aderfe :P) alla kaaati parapanw 8a uparxei. Noia3imo. Endiaferon. El3h. Agaph. Kollhma (!).

Kai safws an o enas kanei sex enw o allos kanei erwta, 'h toumpalin.. tote exoume megalo problhma!!

Eley8eros

Καλησπέρα, να πώ το εξής: για μένα υπάρχει μόνο έρωτας " το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε μεταξύ σας εσύ και ο/η συντροφός "

Και εξηγούμε.. Σημασία δεν έχει τι αισθάνεσαι αν αισθάνεσαι για τον άλλον, που για να φτάνεις να πλαγιάσεις μαζί του (πάντα κατ εμέ) κάτι υπάρχει αλλά όταν το κάνεις να δώσεις όλο σου το είναι. Η χαρά της απόλαυσης δεν βρίσκεται σε σένα αλλά στην ικανοποίηση του άλλου. Υπάρχουν τόσες πολλές περισότερες  περιπτώσεις από αυτές που παραθέτεις που θα χρειαζόταν βιβλίο ολόκληρο.

Προτιμώ να κάνω έρωτα για να μην μου μένει η ξυνή γεύση του άδειου μετά.

Δεν μπορω να πω με σιγουριά πως όλες οι σύντροφοι που είχα κάναν έρωτα μαζί μου αλλά για μένα είμαι σίγουρος... (εκτός της περιόδου 16-18 (Ρόδος χεχε)

Δεν υπάρχει εκδίκηση βρε στον έρωτα... ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει καλό για εκείνον και το σύντροφό του...

" Πολύ θα ήθελα να δω τις απαντήσεις σας..και φυσικά θα δείτε και τις δικές μου " Άιντε να σε δούμε κι εσένα.....
  :roll:  :o  :o  :lol:  :lol:  :lol:

freak

Παράθεση από: "Eley8eros"Σημασία δεν έχει τι αισθάνεσαι αν αισθάνεσαι για τον άλλον, που για να φτάνεις να πλαγιάσεις μαζί του (πάντα κατ εμέ) κάτι υπάρχει αλλά όταν το κάνεις να δώσεις όλο σου το είναι. Η χαρά της απόλαυσης δεν βρίσκεται σε σένα αλλά στην ικανοποίηση του άλλου. Υπάρχουν τόσες πολλές περισότερες  περιπτώσεις από αυτές που παραθέτεις που θα χρειαζόταν βιβλίο ολόκληρο.

συμφωνω.

Bijoux

το σεξ το εκλαμβάνεις ως σαρκική απόλαυση
και τον έρωτα ως δέσιμο ψυχών, ύπαρξη συναισθημάτων κλπ;
τα ίδια με φρικ ρωτώ ...

fmas

Το σεξ με την έννοια της σαρκικής επαφής, γιατί απλά πρέπει να το κάνεις, ποτέ δεν το κατάλαβα και ούτε πρόκειται φυσικά να το κατανοήσω.... Το σεξ ως φυσικό αποτέλεσμα ενός έρωτα, μεγάλου ή μικρού, μπορώ να το κατανοήσω........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Υ.Γ. Πείτε με ψυχάκια πείτε με όπως θέλετε....... Αυτό νοιόθω αυτό λέω.....

Eley8eros

Συμφωνώ και επαυξάνω fmasουλη...

Valia

Συμφωνώ με τον Ελεύθερο απόλυτα, δεν μου έχει τύχει να κάνω ποτέ sex διότι πάντα για να φτάσω να κοιμηθώ με κάποιον είχα συναισθήματα γι'αυτόν..

See_Me

Dear Freakουλινίνο  ]

Ας τα πάρω ένα ένα όσα μου έγραψες, να τα αναλύσω κατά τη δική μου άποψη. Εφόσον όμως μου είπες μερικές από τις απόψεις σου, μπορώ μόνο πάνω σε αυτές να ανταπαντήσω....:?

Αντιδραστικό one night stand:
μπορεί να ήσουν πριν σε σχέση/γάμο/δέσμευση που δεν περνούσες καλά γιατί σε καταπίεζε, ακόμα και στο σεξουαλικό επίπεδο, ή απλά να μη σε ικανοποιούσε, ή απλά να σε πλήγωσε (πχ σε απάτησε και χωρίσατε γι αυτό), οπότε επέλεξες να μ@μηθείς με τον/ην πρώτο/η (που λέει ο λόγος) βρήκες μπροστά σου. Έτσι και όσα απωθημένα είχες από την πρώην σχέση σου θα έβγαζες και καλλυμένος/η θα ήσουν γιατί θα ήταν άγνωστος/η ο/η παρτενέρ σου, οπότε δε θα είχες το "τρυπάκι" της δέσμευσης μετά το σεξ. Και εφόσον οι άνθρωποι είμεθα εγωιστές, είτε το συνέχισες το στυλάκι αυτό γιατί σε βόλεψε, είτε απλά βαρέθηκες να ψάχνεις κάτι παραπάνω και έμεινες "κολλημένος" με τη  :bball:  (μπάλα). Εντάξει με αυτό :?:  Πάω στο επόμενο.

Κατά την αποψή σου, δε συμφωνώ. Το σεξ είναι πολύ εύκολο να το βρεις και όχι απαραίτητα στη μορφή -τρύπα να ναι κι ό,τι να ναι-, εφόσον κατακλυζόμαστε από σεξουαλικά φαινόμενα και γεγονότα στη ζωή μας. Και για να πούμε την αλήθεια, επειδή σε έχω δει, μια χαρά παιδί είσαι, οπότε το να μ@μήσεις κάποια κοπέλα, δεν το θεωρώ δύσκολο. Άρα θεωρώ ότι για το σεξ, δεν είναι απαραίτητη η περαιτέρω συνύπαρξη με το/η σεξουαλικο/η συντροφό σου.  Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες που βλέπουν άντρες σαν πορτοφόλι, η κοινωνία νομίζω ευθύνεται σε ένα μεγάλο μέρος γι αυτή τους την οπτική. Όταν θεωρούν ευγενικό/πρέπον ότι ο άντρας πρέπει να σε παραλάβει από το σπίτι σου με το αμάξι του, να πληρώσει το λογαριασμό, να σου κάνει συνέχεια δώρα, να μη σου λείπει κάτι..λογικό δεν είναι :?: Ποιος δε θέλει να τον κακομαθαίνουν, ειδικά αν δεν τα έχει ζήσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε :?:

Πάμε στο επόμενο. Στο σεξ πιστεψέ με, το μόνο που χρειάζομαι, είναι να με ερρεθίζει ο άλλος οπτικά...και πιστεύω ότι όλοι μας κάπως έτσι λειτουργούμε. Η μόνη δέσμευση που ανέφερα, αλλά δεν το πρόσεξες, που ξεχωρίζει -κατ εμέ- το σεξ από τον έρωτα, είναι να θέλεις να ξυπνήσεις το πρωί μαζί του/ης. Γιατί κακά τα ψέμματα, μπορεί να σου κάνει ο/η  άλλος/η για ένα καυτό σεξ, γεμάτο λαύλα, αλλά μετά από λίγο να μην αντέχεις να είσαι δίπλα του/ης.

Ελπίζω να σε κάλυψα ως τώρα....και ναι, ο διάλογος βελτιώνει την ποιότητα ζωής μας...και της σεξουαλικής dear  :wink:

See_Me

My Dear Enia

Νομίζω ότι κατάλαβες τι ήθελα να πω, οπότε δε χρειάζεται σε σένα να αναλύσω κάτι, εκτός αν θέλεις κάτι συγκεκριμένα.  ]

See_Me

(should I say Dear ]

Με το που ξεκίνησες καλέμ, μου έγραψες μια αντιφατική πρόταση (ή έστω έτσι κατάλαβα). Πως γίνεται να μην έχει σημασία τι αισθάνεσαι , αν κιόλας το αισθάνεσαι για τον άλλον που πλαγιάζεις μαζί του..κάτι υπάρχει αλλά όταν το κάνεις να δώσεις όλο σου το είναι :?:  :?:  Με μπέρδεψες φίλτατε. Δηλαδή είναι ασήμαντα τα συναισθήματα για τον άλλον.... :?:  Κάτι υπάρχει αλλά όταν το κάνεις να δώσεις όλο σου το είναι :?:  Δηλαδή υπάρχει κάτι ή όχι  :?:  Ή το επιννοείς εκείνη τη στιγμή που θα πλαγιάσεις :?:
 Εντάξει μπορεί να φταίει ότι είμαι και λόγο χαζή, αλλά δε βγάζω νόημα :shock: .
 Μα όταν κάνεις έρωτα, η απόλαυση, όπως και τα συναισθήματα και η λαύλα, είναι κάτι αμφίδρομο, δεν έχει εκεί θέση ο αλτρουϊσμός (πιστεύω) :shock: .

( Φυσικά και θα χαρώ να προσθέσεις ό,τι θεωρείς ότι λείπει από το θέμα μου, καθώς και παραπομπές μου ή μας σε βιβλία σχετικά με το θέμα.)

Υπάρχει εκδίκηση στον έρωτα.....όπως και υπάρχει η προσποίηση σε μας τις γυναίκες  :wink:  .

Θα βάλω την απάντησή μου, εφόσον τελειώσω με όλες τις απαντήσεις σας, αλλά νομίζω ότι σας απαντώ έμμεσα τη δική μου θέση, με τον διάλογο που κάνω με τον καθένα σας ξεχωριστά.

See_Me

Dear Bijoux

Νομίζω ότι ήταν αρκετά ξεκάθαρο αυτό. Μπορώ να πω ότι τον έρωτα τον θεωρώ πολύ καλό σεξ, με κάτι παραπάνω, που το ανέλυσα πολλές φορές αλλά θα το ξαναπω, με τη διάθεση να ξαναβρεθείς και με αυτόν τον άνθρωπο, εκτός κρεβατιού...και για διάφορους σκοπούς όπως έναν απλό καφέ, μια βόλτα, μια συνομιλία...απλά καθημερινά πράγματα.....που κάνουν οι άνθρωποι όταν συνυπάρχουν στο δικό τους -πρώτα- στενό σύνολο, το σύνολο των 2 ]

See_Me

Dear Fmasακουλούκο

Το σεξ δεν έχει "πρέπει να το κάνεις". Είναι θέλω να το κάνω. Είναι από ανάγκη, μέχρι επιθυμία...και μερικές φορές παράνοια  ]

See_Me

Dear Valia

και πως ξεχωρίζεις καλή μου Βάλια τα συναισθήματα, από την λαύλα;; Πώς ξεχωρίζεις το "νιώθω" από το "θέλω γιατί μου αρέσει εξωτερικά πολύ"  ]

613 Επισκέπτες, 1 Χρήστης