Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 707
  • Total: 708
  • Leon

ΠΩΣ ΝΑ ..ΡΙΞΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ CHAT

Ξεκίνησε από Anonymous, Σεπτεμβρίου 11, 2005, 01:56:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Το προσυπογράφω! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΕΧΕ!

'Ετσι με ρίχνει εμένα, πάντως! Κατ'εξακολούθηση! ΧΕΧΧΕΧΕΕ! 'Αθλιε!!!!!!

Anonymous

Είστε Μουρλοκομεία, LoooooooooooooooooooooooooL :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

papi

εχω ωραιο nick papi papaki papitsulo klp klp

για να ριξεις μια γυναικα απο το νετ...αχμ δεν ξερω...μαλλον πρεπει να εχεις απλη συνδεση πιτιεσιεν(κατι στο γαλλικο μου παει το πιτισιεν,οζουρντουί αβεκ λα σαμπανιελ...α καλα δεσαμε)...αν εχεις Μεγαλη... συνδεση,θα πρεπει να βρεις και μια με μεγαλες καμπυλες! :oops:

LEYTERHS

καλα  θα  κανο  νικ   αστα  να  πανε....... :D  :D  :D

LEYTERHS

θελω  δασκαλαααααααααααα......μα  μου τα  μαθει.....ολα  αυτα..... :D  :D  :D

papi

Παρε μια Domina να στα μαθει ολα τσακ μπαμ!

kuria

Παράθεση από: "papi"Παρε μια Domina να στα μαθει ολα τσακ μπαμ!

τι ειπες βρε χαμενο του παιδιου και ηρθε μες την τρελη χαρα να μου ανακοινωσει πως εφευρεθηκε νεο παιχνιδι γνωσεων καλυτερο απο το φωτεινο παντογνωστη και ονομαζεται θηλυκο ντομινο;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

Ixixixixixi!!!  :lol:  :twisted:

Σοτάκο, όταν με το καλό θα έρθω από το μαγαζί θα θες να παίξουμε και Domina!? Πάνω στην κουζίνα!? Με κανέλα ή σαντιγί!?  :shock:

χαχαχαχαχαχα!  :lol:

spellbound

Παράθεση από: "rickymartin"10. Εριστικός

Ψάξε αφορμή για καβγά. Αρκεί να στείλεις μια παρεξηγήσιμη φράση ή να πιαστείς από μία τέτοια. Είναι ζήτημα ενός τετάρτου της ώρας να περάσετε από τον καβγά στη συμφιλίωση και η κατάσταση θα έχει ήδη εξελιχθεί σημαντικά.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  Εγώ είμαι ο τύπος του 10, LooooooooooooooL :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

[/b]

Bijoux

και αντε πες επεσε

μετα τι;;;;;;;

Anonymous

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "rickymartin"10. Εριστικός

Ψάξε αφορμή για καβγά. Αρκεί να στείλεις μια παρεξηγήσιμη φράση ή να πιαστείς από μία τέτοια. Είναι ζήτημα ενός τετάρτου της ώρας να περάσετε από τον καβγά στη συμφιλίωση και η κατάσταση θα έχει ήδη εξελιχθεί σημαντικά.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  Εγώ είμαι ο τύπος του 10, LooooooooooooooL :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

[/b]

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:
Den exei fatsoula pou sfyraei gmt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

kai afou thn rixeis thn shkoneis , zhtas syggnomh kai feygeis xexe

papi

ti lete re paidia edw???popo!!!! :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

εσενα  πως  θα  σε ριξο  κυρια  μου..... :P  :P  :P

707 Επισκέπτες, 1 Χρήστης