Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 530
  • Total: 531
  • Leon

To sex κάνει καλό?

Ξεκίνησε από gon, Σεπτεμβρίου 11, 2005, 03:14:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Xristinaki20

Ξελαμπικαρει σιγουρα ! Το σεχ ειναι υγεια.. Υγειενετε λοιπον.. και με τις υγειες σας !  :lol:

Anonymous

i garsona tou SoTi

Wpa Wpa!
Blepw anastenazoun ta krebatia....Mpravo! ]

gon

Ο έρωτας κάνει καλό στην καρδιά
Η Διεθνής Καρδιολογική Εταιρεία μας στέλνει το μήνυμα "Ο έρωτας κάνει καλό στην καρδιά", γεγονός που έρχεται να χαροποιήσει τους ερωτευμένους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μη κυβερνητικού οργανισμού, που εδρεύει στη Γενέυη και έχει ως αντικείμενο την πρόληψη των καρδιακών νοσημάτων, ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση του άγχους, του στρες και της κατάθλιψης.

Σύμφωνα με τον Φίλιπ Πουλ-Ουίλσον, καθηγητή Καρδιολογίας στο Imperial College του Λονδίνου και πρόεδρο της εταιρείας, ένας στους τρεις θανάτους παγκοσμίως οφείλεται σε καρδιοπάθεια ή σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο δρ. Ουίλσον υπογραμμίζει πόσο σημαντικό είναι να βάλουμε τον έρωτα στη ζωή μας... Επιπλέον, επισημαίνει ότι σύμφωνα με πενταετή μελέτη που έγινε σε δείγμα 10.000 ανδρών με υψηλό κίνδυνο στεφανιαίας νόσου προέκυψε ότι όσοι δέχονταν έκδηλη την αγάπη της συζύγου τους είχαν τις μισές πιθανότητες να εμφανίσουν τη νόσο.

freak

ξεκαθαρα οχι. το σεξ κανει ΚΑΚΟ.

minoraki

Παράθεση από: "gavrina"
Ετοιμαστείτε!!!!  ]
γυαρινακιιιιιιιιιιιιιιιιιι :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

spellbound

εγω παλι θελω να μαθω που τα βρισκει ολα αυτα τα εμοσιονς το γαυρινακι και πως στην ευχη τα κανει κοπυ πεηστ... πειραζει???   :cry:  :cry:  :cry:

(αν μου στειλεις και σε ΠΜ το πως στην ευχη τα βρισκεις και τα βαζεις εδω θα σε αγαπαω ακομα περισσοτερο!!!  :P )

Argiro

Εγώ πάντως τα κάνω copy - paste από εδώ, από αυτά που βάζετε εσείς. Ξέρετε πόσα έχω μαζέψει;...

spellbound

Αργυρω, με γεια το λατινικο σου νικ (επιτελους θα σε δουμε και στο τσατ καμμια φορα!!!)  και εγω τα εκανα κοπυ αλλα στο πεηστ μου εμειναν ακινητα  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

(καλα μιλαμε οτι ειμαι και το πρωτο αστροπελεκι στα πισια  :P  :P  :P )

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Argiro

Καλησπέρα. Δεν τα κάνεις ακριβώς copy paste. Πας με δεξί κλικ πάνω στη φωτο, και από το καταλογάκι που εμφανίζεται επιλέγεις "αποθήκευση εικόνας ως...". Μετά επιλέγεις στον υπολογιστή σου και τα σώζεις μέσα στο "οι εικόνες μου". Αν το κάνεις έτσι τις σώζεις όπως είναι.

vasilis

Παράθεση από: "Argiro"Και τα αγγουράκια κάνουν καλή μάσκα...

Εμενα μου αρεσουν τα φιλετα κανουν καλυτερη μασκα

flower732

[/b]Vasili if you make good mask....then if you sell it...you will start to be a milioner..............
 :P  :P  :P  :P  :P

chriastina

το sex κάνει καλό?

:?: μπορεί να κάνει και κακό :?:

Anonymous

Παράθεση από: "spellbound"εγω παλι θελω να μαθω που τα βρισκει ολα αυτα τα εμοσιονς το γαυρινακι και πως στην ευχη τα κανει κοπυ πεηστ... πειραζει???   :cry:  :cry:  :cry:

Χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα καλή μου....  ]

stelios4u

[size=24]kante sex oxi polemo[/size] :mrgreen:  :!:  :!:

530 Επισκέπτες, 1 Χρήστης