Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 467
  • Total: 467

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

jcdenton, ποια σημεία θεωρείς 'χαζά' και ποια όχι?  :roll:

strange, εγώ την ίδια μέρα (στα 22 μου) έκανα και στα αυτιά και στη μύτη, και δεν με πόνεσε ούτε με ενόχλησε κανένα ΚΑΘΟΛΟΥ. (οκ, για γλώσσα και κλειτορίδα θα διατηρούσα κι εγώ κάποιες επιφυλάξεις, αλλά οπουδήποτε αλλού δεν νομίζω να είναι πρόβλημα)

jcdenton

Piercing sto magoulo epi paradeigmati. Oso gia aima, kapoios me tattoo mporei na dwsei aima 1 xrono meta to tattoo.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

papi

καλημερα και απο μενα

τα σκουλαρικια piercing δεν πονανε καθολου ειδικα αν ειναι απο τιτανιο.Το τριτο που ειχα βαλει το περασα μονος.Το αποτελεσμα ηταν οτι δεν πονεσα καθολου.Εβαλα ξυλοκαίνη σε υγρη μορφη σε ενα πανακι και το ετριψα στο σημειο που ηθελα να κανω την τρυπα.Το ασχημο ειναι οτι δεν βρησκεις ευκολα μεγαλες βελονες εδω στην ελλαδα,ενω στο εξωτερικο εχει τα παντα και σε λογικες τιμες.
Τι εννοω μεγαλη βελονα.Η βελονα εκτος οτι ειναι για να τρυπισει το σημειο,ειναι και οδηγος για το σκουλαρικι,ετσι ωστε να περασει με ανεση.Επισεις σε καμια περιπτωση μην χρημοποιησετε την ιδια βελονα.Το τεταρτο και το πεμπτο το εκανα σε ειδικο,γιατι απλα δεν ειχα βελονες αλλες για να το κανω.
Παντα να θυμαστε οπως ειπα και παραπανω να ειναι απο τιτανιο και οχι αλλο μεταλλο.Στις χειρουργικες επεμβασεις χρησιμοποιηουν τιτανιο,πχ για να ενωσουν ενα κοκαλο με το αλλο,βαζουν τιτανιο.Ειναι το πιο καθαρο κραμα που δεν προκητε ποτε να παθεις μολυνση.
Ειναι βεβαια πιο ακριβο απο το σιδερο,αλλα θα ξερεις οτι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ασε που το σιδερο ειναι και πιο βαρι κραμα.Ενω το τιτανιο ειναι ελαφρι.

Οποτε μην τα φοβαστε.Δεν δαγκωνουν. :D

Enia

ούτε εγώ είμαι ειδική αλλά κάτι ξέρω από μέταλλα και μου φαίνεται λίγο ανακριβές όπως το λες παπίμ.
το θέμα είναι ότι το σίδερο κάνει πολύ πιο εύκολα επιφανειακή σκουριά σε σχέση με άλλα μέταλλα, ενώ το τιτάνιο όχι. Στην ίδια κατηγορία είναι και το ρόδιο και το νικέλιο αν δεν κάνω λάθος. Έπειτα, υπάρχουν στατιστικά περισσότερα άτομα που μπορεί να είναι αλλεργικά στις προσμίξεις του ασημιού, πχ ψευδάργυρο ή κασσίτερο (και ΟΧΙ τόσο στο ίδιο το καθαρό ασήμι ή τον χρυσό), οπότε προτιμάται το τιτάνιο. Αν βέβαια κάποιος ξέρει ότι έχει άνετα φορέσει χρυσό ή ασήμι σε άλλα piercing χωρίς τον παραμικρό ερεθισμό δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Βέβαια εγώ θα πρότινα οι τρύπες να γίνονται πάντοτε ΜΟΝΟ από ειδικό. Είναι λιγότερο μαζοχιστικό και σαφέστατα πιο εγγυημένο το αποτέλεσμα (για να γίνει και ολόισια η τρυπούλα μας και να επουλωθεί πιο γρήγορα).

papi

για πια ανακριβια λες;στα studio χρησιμοποιηουν τιτανιο,σιδηρο και τωρα ειναι τις μοδας και τα πλαστικα σκουλαρικια.Για αλλα κραματατο αποφασιζει ο καθενας μας αν θα το βαλουμε πχ απο χρυσο η ασημι.
Ναι εγω ειμαι μαζοχιστης για να φτασω να κανω 5 σκουλαρικια :twisted: ...ειχε η συνχορεμενη κοπελα μου 4 στην κλειτοριδα...και ασε που παιζαμε με αυτα.....(ωραιες φασεις εκεινα τα χρονια...αχ αχ βαχ) :roll:

freak

Enia

Παράθεση από: "papi"1.τα σκουλαρικια piercing δεν πονανε καθολου ειδικα αν ειναι απο τιτανιο.
2.Ειναι το πιο καθαρο κραμα που δεν προκητε ποτε να παθεις μολυνση.
3.Ασε που το σιδερο ειναι και πιο βαρι κραμα.Ενω το τιτανιο ειναι ελαφρι.

τα παραπάνω τρία σημεία δεν είναι ακριβώς σωστά. δεν λέω πως επί της ουσίας είσαι λάθος, αλλά δεν είναι ακριβές όπως το παρουσιάζεις.
1. όπως είπα έχει να κάνει με τις αλλεργίες και την ευαισθησία / ανθεκτικότητα του καθενός.
2. 'πιο καθαρό' σε σχέση με τι?! δεν έχει να κάνει με τα κράματα αλλά με τις προσμίξεις που χρησιμοποιούνται κάθε φορά και με κάθε μέταλλο, και το 'δεν πρόκειται' είναι πάλι σχετικό.
3.ναι μεν ο σίδηρος είναι βαρύτερος από το τιτάνιο, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη διαδικασία ή το αποτέλεσμα του piercing

και δεν αναφερόμουν μόνο στις βελόνες αλλά και στα ίδια τα σκουραρίκια. (τόσο αυτά που θα μπουν πρώτα στην τρύπα, όσο και στη συνέχεια. αλλά έχω ακούσει και από γνωστούς πως επιχείρησαν να κάνουν τρύπα με το σκουλαρίκι κατευθείαν)

Enia

Παράθεση από: "freak"αχ αυτα τα crafts.. αχ.

σους εσύ :P

freak

σους, σους... ειπα τιποτα? δεν νομιζω...

οσονα φορα τα σκουλαρικια θα ηθελα να ειχα στη γλωσσα, στο φρυδι, στην μυτη, κ καπου αλλου στο προσωπο...τατουαζ επισης σε διαφορα σημεια... κ σχεδια... ας οψεται η ανεργια..

papi

ναι λαθος διατυποση....

εγω πιστευω οτι αν τηρηθουν η οδηγιες χρησης για να κανεις το τρυπιμα,δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα.Ασε που σε ρωτανε τι αιμα εχεις πριν σε τρυπισουν.
Παντως ενια μου εγω τα ειχα 4 χρονια απανω μου!Μια φορα δοκιμασα να παρω 2 σκουλαρικακια απο σιδερο...για να κανεις παιχνιδια...καλα ειναι...αλλα για να κυκλοφορεις με αυτα εξω..πικρα...οπως ειπα ειναι το βαρος και ειναι κουραστικο και οσο να’ναι,ειναι ωραιο ερεθυστικο παιχνιδι με αυτα σε αυτα τα σημεια... :wink:

Το αλλο που λες ενια μου οτι προσπαθησαν να περασουν κατευθειαν το σκουλαρικι,δεν γινετε!Μα αφου το δερμα ειναι σκληρο!θα στραβωνε το σκουλαρικι με την πιεση που θα ασκουσαν στο δερμα!Μηπως εννοουσαν οτι ειχανε παλιες τρυπες και προσπαθησανε με το σκουλαρικι να τα περασουν;Γιατι αμα τα βγαλεις κλεινουν οι τρυπες.Σε εμενα πχ δεν υπαρχει καμια τρυπα τωρα.Κλεισανε :( μπουχουυυυυυυυυυυυυ :(

papi

Ξεχασα να πω οτι οταν αγοραζουμε σκουλαρικια,η πρωτη κινηση ειναι να τα αποστειρωσουμε.
Περνουμε ενα κατσαρολακι,το γεμιζουμε με νερο,ριχνουμε μεσα τα σκουλαρικια και μετα το βαζουμε να βραση για 20-30 λεπτα.

papi

Ωρε Λαμπρο... που εισαι εσυ? :lol:

tristana

Σού'λειψε, τρελόπαπιε; ΧΕΧΕΧΕΧΕ!
Πες αλεύρι!!!! :lol:

Labrokratis

Εδώ γύρω ειμαι!
Σας διαβάζω για να βλέπω πόσο ...μούχλας ειμαι!

papi

ε που ειναι?eeeeeeeeeeeei oppppppppppp eeeeeeeeeeiiiiiiiiii oppppppppp

:lol:

467 Επισκέπτες, 0 Χρήστες