Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 348
  • Total: 348

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vasilis

Συγνωμη αλλα το μονο που εχω να πω αχρηστος ειναι κατ' εμε αυτος που δεν προσφερει κατι εις το κοινωνικο συνολο και ζει εις βαρος του ακομη και οι αναπηροι προσφερουν με τον τροπο τους τωρα αν θελει να μας αποκαλει αχρηστους ο αγαπητος κυριος Lambrokratis  δικαιωμα του οπως και εμας δικαιωμα μας να φοραμε σκουλαρικια και να εχουμε τατουαζ

Bijoux

Βρε παιδιά ο λαμπροκράτης όταν γράφει ΠΡΟΚΑΛΕΙ
ή αλλιώς γράφει για να προκαλεί
το τι είναι ο κάθε άνθρωπος το ξέρει ο ίδιος
τις ταμπέλες τις βάζουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας..

Χαίρομαι που με βοήθησες να γνωρίσω λίγο ακόμη τον εαυτό μου...

μια γυναίκα ελαφρών ηθών και χασικλού
+
επειδή το τατού είναι πισω χαμηλά μου κρύβει και τις ραγάδες
+
έχω και τάσεις λεσβιακές

vasilis

Εγω αραγε τι εχω να κρυψω εκει που εκανα το τατουαζ;

freak

αγαπητη ατμουλα, μετα τις εξομολογησεις σου στο συγκεκριμενο θεμα εχουμε αρχισει κ ερχομαστε ολο κ πιο κοντα.

αυτα προς το παρον, μεχρι τις επομενες αποκαλυψεις.

Bijoux

Παράθεση από: "freak"αγαπητη ατμουλα, μετα τις εξομολογησεις σου στο συγκεκριμενο θεμα εχουμε αρχισει κ ερχομαστε ολο κ πιο κοντα.

αυτα προς το παρον, μεχρι τις επομενες αποκαλυψεις.

ωπα; και αγαπητή; από εναν πολυλογά σαν εσένα
η λέξη κρύβει βαθύτερα νοήματα !!! , μένει μόνο να βάλεις και ένα ΜΟΥ δίπλα

για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά...

+

Λαμπροκάτη τελικά δεν με χάλασες
αλλά με έφερες πιο κοντά με φρικ

freak

πολυλογας εγω, πολυλογου εσυ..... ε δεν ειναι περιεργο το οτι ταιριαξαμε... αντε κ στα δικα μας.

kathreftis

na  me  kai  egwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!

exoume  kai  leme  mexri  twra  gia  den  eixa  parakolou8isi  ka8olou    
to  post  auto  alla  ena  mikro  kai  kolasmeno  poulaki  mou  ebale  
fitilies  legontas  oti  anikse  ena  klamp  me  axristous  kai  ir8a  na  
graftw  an  me  8elete    :D

ta  prosonta  mou  einai :  

1)  aima  den  mporw  na  dosw  exw  stigma  mesogiakis   kai  elkos    :P
2)  kapnizw    :P
3)  pinw  ( toniste   to  opou  8elete  kai  ta  dio  ta  kanw )   :P
4)  mou  aresoun  ta  tatouaz  kai  8elw  na  kanw  :P
5)  mou  eresi  i  idea  na  balw  skoulariki  ( mono  sto  ena  auti )   :P
6)  exw  alergia  stous  blakes   :P

to  mionektima  mou     einai :

1)  den  8a    ebaza  pote  ( nomizw )  xalkades  kai  karfia  pou8ena  epano  mou  .....................anatrixiazw    :evil:

me  tin  elpida  oti  8a   skipsete ( metaforika  e ? )  me  frontida  sto  mionektima    mou  kai  8a  kanete  dekto  to  etima  mou  sas  efxaristw    :twisted:  :twisted:
kai  sas  filw  sta  moutra  k.l.p  k.l.p  k.l.p    :wink:  :wink:

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Παράθεση από: "papi"Εχω γμτ το σημαδι απο την ενχειριση που εκανα  στη μεση το Δεκεμβριο του 2005 και θελω να βαλω και ενα σχεδιο εκει διπλα.

kala  e  ipame  proodeftikos  na  eisai  mias  kai  eisai   melos  tou  klamp  
alla  pos  to    ekanes  auto  bre  papi ?  
apo  ton  septembri  ekanes  enxirisi  tou  dekembriou ?   :shock:  :shock:  :shock:

se  parakalw  an  me  kanoun  melos  tou  klamp   ma8e  mou  ta  kolpa   :P
( malon  autos  8a  einai  o  proedros  tou  klamp   .....lew  egw  twra  )

ton  kompleksarismeno  den  8elw  na  ton  analisw  mias  kai    8eorw
dedomeno  oti  dilonontas  simetoxi  sto     klamp  oi  apopsis  mou  
einai  autonohtes .

papi

Γμτ εκανα λαθος Δεκεμβριος 2004 ηθελα να γραψω.

Το 2005 μου μπηκε πολυ στραβα,τεσπαν δεν μας αφορα και δεν σας αφορα.Παμε παρακατω :arrow:

Τι λεει ο κοσμος εδω?Τωρα ηρθα στο μαχημο πισι μου![για να δω για να δω....]Αχμ....φτιαχνουμε κλαμπ αχρηστων με προεδρο εμενα?[αχαχαχα ανεκδοτο! :P ]παμε παρακατω :arrow:

ο Φρικ και η βιζουξ παντρευονται????[ρε τι μαθενει κανεις απο ενα ποστ !:shock: ]

Δλδ οσοι εχουν τατουαζ και σκουλαρικια ειναι μια διαφθαρμενη κοινωνια?αχμ!Να γυρισουμε τσοντα αμα ειναι ρε παιδια!τι λετε?
Δλδ ΠΑΛΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

Φιλτατε Λαμπροκρατη με ανεβασες και ανεβασες ολους!Μας εκανες Αχρηστους διαφθαρμενους αλλα και Διασημους!!!

Ωραια βρηκα ενα ωραιο κειμενακι για τα αγαθα που εχουμε στο σπιτι μας.Λοιπον ξεκιναω αντιγραφοντας τα παρακατω.

:arrow: Αθλητικά παπούτσια:
Φθαλικές ενώσεις, οργανικές ενώσεις του κασσιτέρου

:arrow: Απορρυπαντικά – καθαριστικά πιάτων
Μοσχοξυλένιο (musk), triclosan

:arrow: Απορρυπαντικά ρούχων
Φωσφορικά άλατα, φθαλικές ενώσεις, μοσχοξυλένιο

:arrow:Αποσμητικά χώρου
 Φθαλικές ενώσεις, μοσχοξυλένιο

:arrow: Αρώματα

:arrow: Αφρός και gel ξυρίσματος
Φθαλικές ενώσεις, οργανικές ενώσεις του κασσιτέρου, μοσχοξυλένιο

:arrow: Έπιπλα
Φορμαλδεΰδη, βρωμιούχοι επιβραδυντές καύσης, ενδοκρινικοί διαταράκτες

:arrow: Καθαριστικά
Χλώριο, ενεανυλφαινόλες, ενδοκρινικοί διαταράκτες, φθαλικές ενώσεις, μοσχοξυλένιο, triclosan

:arrow: Καλλυντικά
Φθαλικές ενώσεις, triclosan, οργανικές ενώσεις του κασσιτέρου

:arrow: Κινητά τηλέφωνα
Βρωμιούχοι επιβραδυντές καύσης, ενδοκρινικοί διαταράκτες, φθαλικές ενώσεις

:arrow: Κραγιόν
Φθαλικές ενώσεις, τοξικά μέταλλα

:arrow:Κρέμες σώματος
 Φθαλικές ενώσεις

:arrow: Οδοντόκρεμες
Triclosan

:arrow: Παιχνίδια
Φθαλικές ενώσεις

:arrow: Πιτζάμες
Φθαλικές ενώσεις, ενεανυλφαινόλες

:arrow: Πλαστικά
Φθαλικές ενώσεις, βρωμιούχοι επιβραδυντές καύσεις, τοξικά μέταλλα, βιοκτόνα

:arrow: Ρούχα από το καθαριστήριο
Υπερχλωροαιθυλένιο (PERC)

:arrow: Σαμπουάν

:arrow: Σεντόνια
Οργανικές ενώσεις του κασσιτέρου, βρωμιούχοι επιβραδυντές καύσης, ενδοκρινικοί διαταράκτες

:arrow: Στρώματα
Οργανικές ενώσεις του κασσιτέρου, βρωμιούχοι επιβραδυντές καύσης, φθαλικές ενώσεις, ενδοκρινικοί διαταράκτες

:arrow: Τηλεοράσεις
Βρωμιούχοι επιβραδυντές καύσης, ενδοκρινικοί διαταράκτες

:arrow: Υπολογιστές
Βρωμιούχοι επιβραδυντές καύσης

:arrow: Χαλιά – μοκέτες
Φορμαλδεΰδη, πτητικές οργανικές ενώσεις, οργανικές ενώσεις του κασσιτέρου, βρωμιούχοι επιβραδυντές καύσης, ενδοκρινικοί διαταράκτες

:arrow: Χρώματα
Ενεανυλφαινόλες, ενδοκρινικοί διαταράκτες, τοξικά μέταλλα, χλωριωμένες παραφίνες

Δεν ειναι δικα μου τα λεγομενα αυτα που εγραψα αλλα στο λινκ αυτο!
http://www.greenpeace.org

Αυτα ειναι τα αγαθα μας Φιλτατε Λαμπροκρατη!Σε τι εισαι χρησιμος?Στο να δινεις αιμα?Πως?Με καρκινογονες ουσιες στο αιμα σου και να τις μεταφερεις αλλου?Θα μου πεις οι γιατροι λενε οκ περνα να σου παρουμε αιμα να σωσουμε μια ζωη!Αλλα με τι???
Και εγω ημουν εθελοντης αιμοδοτης!Εσωζα ζωες![και σωζω ζωες αλλα με αλλο τροπο σε καποια υπηρεσια]Και οταν ηθελα για δικο μου ανθρωπο δεν το ειχα!Αγοραστε μου λεγανε οι γιατροι!

Να σου πω κατι?καλυτερα να με λενε αχρηστο παρα χρησιμο.Γιατι ξερω ποιος ειμαι και ο κοσμος ξερει για τους εαυτους του!Κανεις δεν μπορει να κρινει κανεναν με ιβρεις και αισχρολογιες οπως εσυ.Ειναι ντροπη για σενα να μιλας τοσο ασχημα και να μην σε νοιαζει τιποτα.Το παιζεις καποιος?Παιξτο καποιος!Δεν σου αρεσει κατι?Πεστο με πιο ομορφο τροπο,Αντρικια.
Εγω θα ειμαι για ολους οσοι θελουνε βοηθεια και περναει απο το χερι μου να τους βοηθησω και οχι να τους πεταξω στα σκουπιδια οπως ΕΣΥ.

selene

Εγώ Αργυρώ μου ειμαι υπερσυντηριτικός.... Δικαιωμά μου στην τελική.
Και όπως γνωρίζεις πολύ καλά, δεν έχω πρόβλημα να δηλώσω και φασίστας. Το προτιμώ από "σοσιαλιστης", "αριστερός" και "νεοφιλελευθερος". Ιδιαίτερα στην σημερινή Ελλάδα, το αισχρό αυτό δημιούργημα της γενιάς της Πολυτεχνείου.

Οσο για το ποιοι κάνουν Tatoo, είμαι κάθετος και απόλυτος σε αυτό που λέω, γιατί ξέρω πολύ καλά ποιοι κάνουν Tatoo. Με εξαίρεση κάτι ελαφρόμυαλους που παρασυρθηκαν από την μοδα των 90s, έχουμε κυρίως:
- νεαρούς /ες χασικλήδες (τουλάχιστον)
- ευκαιριακούς που ζούνε απολύτως για το σήμερα
- γυναίκες ελευθέρων ηθών (άλλωστε το τατουάζ στο πίσω μέρος της πλατης, κρύβει άριστα τις ραγάδες που συνηθίζονται εκει...)
- Μειονότητες (ομοφυλόφιλους και αλλοδαπούς κυρίως)
- Γυναίκες μεγάλης ηλικίας (άνω των 35), συνήθως χωρισμένες, που θέλουν να το παίξουν νεανίζουσες.

@papi: Δεν το γνωρίζεις καλά το θέμα τον Τατουάζ αγαπητέ μου. Άντε να ρωτήσεις κανένα γιατρό. Η παραπληροφόριση και η Αμπελοφιλοσοφία σε αυτό το θέμα, πάει σύννεφο... (και να ήταν το μόνο.. Το ίδιο κάνουνε κάποια σενάρια και για τα ναρκωτικά αλλα και την ομοφυλοφιλία)

Όσο για την ζωή, όχι δεν ειναι σύντομη: Οι δικές μας γενιες, αναμένονται να ζήσουν μέσο όρο 100 χρονια στον δυτικό κόσμο: Σκέψου μόνο ότι οι παπούδες μας ζήσανε δύο παγκόσμιους πολέμους, πεινα και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε επίσημα ακόμα και ζούν κατά μέσο όρο σήμερα 76 χρονια....

Η ζωή είναι σύντομη μόνο αν κάνεις καταχρήσεις, δεν την υπολογίζεις και την προκαλείς!

Αχού θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω η άμοιρη!!!!! Θα μου πέσουν τα μαλλιά!!!!!!!! Φιλαράκο ξεκόλλα απο την εποχή της κατοχής κ της βασιλείας!! Είμαστε στο 21ο αιώνα!! Αυτά πάνε πέρασαν!! Κ όχι θα σε σπάσουν στο ξύλο άμα τα ακούσουν κάποιοι παραέξω, αλλά δε νομίζω να ξαναδείς το φως του ήλιου ποτέ ξανά!!!! Αν εσύ θεωρείς όλους εμάς ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, τότε τι μας μιλάς;;;;!!! Κατά την άποψή μου, δεν ξέρεις τι πάει να πει η λέξη ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!!! ΑΧΡΗΣΤΟΣ είναι αυτός που δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως στη ζωή του κ δεν έχει καν προσπαθήσει!! Δεν πορείς λοιπόν να μπάινεις σε ένα site κ να αποκαλείς ένα σωρό άτομα ΑΧΡΗΣΤΑ χωρίς να τα γνωρίζεις!! Γιατί εσύ μπορείς να λες την άποψή σου, αλλά το γενικά που παραθέτεις εσύ, περικλείει κ μας!!! Κατάλαβες;;!!
  Για αυτό καλύτερα να κάτσεις κ να σκεφτείς λίγο καλύτερα ποιος είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ κ ποιος όχι! Ακόμα κ οι εκδιδόμενες κ οι στριπτιζέζ έχουν λόγο για τον οποίο τα κάνουν αυτά!! Κ εννοείται πως δεν τα δέχομαι,γιατί υπάρχουν κ άλλοι τρόποι να αντιμετώπισεις τα προβλήματα, αλλά δεν είμαι σε θέση να κρίνω καμιά κ κανένα!!
  Δεν ξέρω τι έχεις πάθει στη ζωή σου κ έχεις σχηματίσει τέτοια άποψη, αλλά δεν είσαι ο τέλειος άνθρωπος κ ο καλός ο άνθρωπος επειδή δίνεις αίμα!! Πιο χρήσιμος είναι ο vasilis που είναι δωρητής οργάνων, παρά κάποιος που δίνει αίμα!! Το μεγαλύτερο ποσοστό της Ελλάδας έχει χαμηλό αιματοκρίτη κ σίδηρο εξαιτίας των κακων διατροφικών συνηθειών μας!! Εμείς είμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ;;!!
  Για σύνελθε λιγάκι 30 χρονών άνθρωπος!! Κ άρχισε να ζεις με τα σημερινά δεδομένα, όχι με τα δεδομένα του 1930!! Ούτε ο πατέρας μου δεν είναι τόσο συντηρητικός που είναι 75 χρόνων!! Κ έχει δει κ ζήσει πράγματα που εσύ ούτε στο όνειρό σου δε τα χεις δει!! Κ πάλι ο μόνος λόγος για τον οποίο δε θέλει τατουάζ είναι για το μέλλον που δε θα μπορώ να το βγάλω κ για την υγεία μου!
  Κ όσον αφορά το Πολυτεχνείο, σε λίγο θα γυρίσεις κ θα μας πεις ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν εκείνη την ημέρα κ όλα ήταν στην φαντασία των φοιτητών κ ότι οι φοιτητές μπήκαν μπροστά από το τάνκ (όπως είχε πει κάποτε κ ένας πολιτικός, το όνομά του μου διαφεύγει)!!!'
  Αυτααααααααά!!!!!!!!!!!! Κ απάντα σε παρακαλώ στις ερωτήσεις που σου κάνουν τα παιδιά!!

papi

Τι εγεινε ο φιλτατος?χαθηκε;

Τεσπαν.

Μας αρεσουν τα τατουαζ?Aυτο μετραει!Οποτε ας συνεχισουμε την ωραια συζητηση που ειχαμε.

Εχετε φωτογραφιες απο τα τατουαζ σας;ή απο τα piercing σας;

Για να ανεβουμε ρε παιδια(γμτ δεν εχω και την σκαλα...) :D

freak

παπι ετσι κ βαλεις φωτογραφια των 5 χαλκαδων που 'χες u know where θα σε παραδεχθω ρε φιλε... θα εισαι ο θεος μου :D

Labrokratis

O φίλτατος διαβάζει με προσοχή και μαθαίνει ....
Επίσης επιβεβαιώνει γιατί δεν συμπαθεί όσους έχουν τατουάζ.

:P

papi

Παράθεση από: "freak"παπι ετσι κ βαλεις φωτογραφια των 5 χαλκαδων που 'χες u know where θα σε παραδεχθω ρε φιλε... θα εισαι ο θεος μου :D

Απο κοντα σου δειχνο φωτος μου.

papi

selene ετσι ειναι οπως τα λες

selene

Παπί πρέπει να ξόδεψες πολύ ώρα για να τα κατεβάσεις όλα αυτά!!! Κ όλα αυτά τα καρκινογόνα που έχουμε σπίτι μας, επηρεάζουν κ το περιβάλλον!! Για αυτό έχουμε τόσο ακραία καιρικά φαινόμενα κ τόσες φυσικές καταστροφές!!

Labrokrati, μάθε πως οι άνθρωποι δεν κρίνονται από την εμφάνισή τους αλλά από το χαρακτήρα τους!!! Στο κάτω κάτω όπως λένε οι παπάδες για τη δευτέρα παρουσία, δε νομίζω πως ο Χριστός θα διαλέξει κ θα κρίνει τους ανθρώπους από την εμφάνισή τους, αλλά από τα καλά που έχουν κάνει στη ζωή τους ή προσπαθούν κ γενικά από τον χαρακτήρα τους!! Κ εμένα μου φαίνονται αντιαιθητικά τα piercing (όπως κ ορισμένα σχέδια για tatoo)σε ορισμένα σημεία του σώματος, για τη ακρίβεια τα σιχαίνομαι, αλλά δε θα κρίνω τον άλλον επειδή τα έχει ή δε θα του μιλάω!! Θα δώσω μια ευκαιρία να τον γνωρίσω κ τελείωσε η ιστορία!! Αν δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος δεν του ξαναμιλάω!! Πολύ απλά, λιτά κ απέριττα!!

348 Επισκέπτες, 0 Χρήστες