Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 650
  • Total: 650

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

KostasD33

Παράθεση από: xhmeiagemise to foroym "prezakia"

oleeeeeeeeeeeee

Σε παρακαλω ...........

Με προσβαλεις τώρα......

Εγώ είμαι απλά μια εκδιδόμενη.............. :P

papi

xhmeia

Παράθεση από: "KostasD33"
Παράθεση από: "xhmeia"gemise to foroym "prezakia"

oleeeeeeeeeeeee

Σε παρακαλω ...........

Με προσβαλεις τώρα......

Εγώ είμαι απλά μια εκδιδόμενη.............. ]

ooooo  kostas tapeina zito syggnwmh
epanorthwnw loipon eyelpistwntas na mhn ksexasa kanenan pali k pareksigithw
gemise to foroym prezakia ,ekdidomenes k neanizoyses gries
[size=24]oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

papaki prokaleis  tha se piaso apo toys xalkades k tha se ferw 5 svoyres
xixixixixixixi
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[/size]

papi

Xhmeiaki μουυυυυυυυυυυυ πιασεεεεεεεεεεεεεεεε μεεεεεεεεεεεεεεεεε γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ χιχιχιχιχιχι  :twisted:

selene

Φωτογραφία κανενός tattoo θα βάλεις να πάρουμε κ εμείς τα άπορα καμιά ιδέα;;!! Tribal κατά προτίμηση!! Ευχαριστώ!  ]

papi

Βρηκα ενα τατουαζ που εχει το νουμερο 35.
Σκεφτομαι αν ειχε το νουμερο 33 θα μας το εκανε δωρο ο webmaster του Α33 να παμε να το κανουμε?Δωρεαν διαφημιση μια για παντα!A33.gr :lol:

freak

δεν ειναι το 35 αυτο... αλλα ενα ινδουιστικο συμβολο, το ομ (λεγομενο και praNava mantra).

συντροφικα.

papi

TetiQ

Xmmmm...tatoo to pedeua xronia na kanw alla den mporesa pote na katalh3w se ti na kanw... ka8e xrono elega asto gia tou xronou an mou aresei akoma to idio tatoo (san 8ema ennow to shmeio to eixa dedomeno :twisted: )... alla tipota den emene to idio kai olo allaza.... Telika boleuthka me ena duo apo Henna, tou 3 mhnou diarkeias... Mou efuge h kapsa...lol 8)

Alla to skoularikaki sthn koilitsa...to xtuphsa...xixixiixix.... Emena mou aresei pantws... kai oxi gia thn apidei3h tou, oso gia to diko mou mati.... :wink:

papi

Αχα ωστε ετσι ε?καταλαβα καταλαβα....λες να σου το κανω εγω το τατου?τι λες?σου αρεσει ο πουρες?χαχαχα

Παντως ειναι κοσμημα το σκουλαρικακι στον αφαλο....λεω να κανω στην ρογα! :P (Εξαλλου ειμαι ωραιο παπι και ετσι γιατι να μην το κανω?ε?ε? :twisted: )
Οποτε θα μαζευτουμε ολοι η παρεα και θα κανουμε συνδεση η τετι στο αφαλο το παπι στη ρογα  κλπ με ενα αλυσιδακι.....ισος να πιασουμε κανα σημα απο το διαστημα!χαχαχα :lol:  :lol:  :lol:

apol

papi

πωπω!!πως περνανε ετσι η μερες!!το ξεχασαμε το θεμα :lol:

jcdenton

Εγώ έχω 'ηδη ένα tatoo και σκέφτομαι να κάνω δεύτερο. Συμφωνώ με τον φίλτατο fmas πως το piercing, αλλά και τα tattos, ε χαζά σημεία είναι ΠΟΛΥ ηλίθια και ΑΣΧΗΜΑ. Φιλικότατα JC
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

strange

Καλημέρα και απο μένα  :D

jcdenton.. εγώ πάλι έχω δύο tattoo και είμαι περίφανη για αυτά.. και σκέφτομαι να κάνω και τρίτο...

όσο για piercing δε μπορώ να πώ ότι μου αρέσουν ... πιο πολύ με τρομάζουν γιατί φαντάζομαι οτι πονάνε για να γίνουν..

(με την ευκαιρία Labrokratis δεν είμαι ούτε πρεζάκι ούτε εκδιδόμενη.. )
θα ήθελα να πω και κάτι άλλο για το σχόλιο του φίλου Labrokrati..
αν είμαι άχρηστη ή όχι θα ήθελα να το κρίνει αυτό η οικογένειά μου, τα
παιδιά μου και οι άνθρωποι του κοντινού περιβάλοντος που με γνωρίζουν..

το να μη μπορεί να δώσει κάποιος αίμα δε μπορεί να είναι κριτίριο γιατί υπάρχουν τόσα και τόσα άτομα με προβλήματα υγείας που απαγορεύετε να δώσουν αίμα... δε γίνετε να τους κρίνουμε άχρηστους...

650 Επισκέπτες, 0 Χρήστες