Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 554
  • Total: 554

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Όποιος κερδίζει στα χαρτία, χάνει στην αγάπη!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

[quote user="jcdenton" post="362707"]Όποιος κερδίζει στα χαρτία, χάνει στην αγάπη![/quote]

Εγώ κερδίζω και στα δύο!!!
Γιατί κερδίζω στην αγάπη...και δεν κερδίζω με την αξία μου στα χαρτιά αλλά με αφήνουν τις περισσότερες φορές!!!αχαχαχαχαχα
Οπότε....Και στα δύοοοο  :D ;) :lol:

jcdenton

[quote user="saliara" post="362827"][quote user="jcdenton" post="362707"]Όποιος κερδίζει στα χαρτία, χάνει στην αγάπη![/quote]

Εγώ κερδίζω και στα δύο!!!
Γιατί κερδίζω στην αγάπη...και δεν κερδίζω με την αξία μου στα χαρτιά αλλά με αφήνουν τις περισσότερες φορές!!!αχαχαχαχαχα
Οπότε....Και στα δύοοοο  :D ;) :lol:[/quote]

Να υποθέσω πως έχεις βρει τον τέλειο άντρα (τον σωστό, τον πρόστυχο, τον έξυπνο, τον ευρυματικό), που σε απογειώνει με κάθε του κίνηση & τον έχεις κατακτήσει τελειώς :?:   :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

χαχαχαχα όχι...Απλά όταν χάνω παίρνω ένα βλέμμα που κανείς απ'ότι φαίνεται δεν αντιστέκεται και μ'αφήνουν να κερδίσω!!! :lol:

jcdenton

Δεύτερη πλανεύτρα στο a33. Μετά την Belladona & η saliara δηλώνει πως... είναι ακαταμάχητη!
Ross Perot (1930 - ...)

StormWoman

Kανω μια παρενθεση σε οτι λετε  για το αν μπορειτε να δωσετε αιμα και εχω να πω:
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να δώσεις αίμα, αν το τατουάζ είναι πρόσφατο, δηλαδή αν το έχεις κάνει μέσα στους τελευταίους μήνες και το ίδιο ισχύει και για το body piercing, είτε μιλάμε για σώμα, πρόσωπο ή αυτιά. Ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι αυτές οι πρακτικές μπορεί να γίνουν τρόπος μετάδοσης ηπατίτιδας και άλλων σοβαρών νοσημάτων τα οποία δεν μπορούν να ανιχνευτούν στο αίμα πριν περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Μετά απ' αυτό το διάστημα όμως, μπορείς να δώσεις αίμα κανονικά και σε περίπτωση που έχεις μολυνθεί, οι έλεγχοι που γίνονται πριν τη διανομή του για μετάγγιση θα εντοπίσουν το πρόβλημα κι έτσι δεν θα γίνεις αιτία για την εξάπλωση της μόλυνσης σε άλλα άτομα.

MEGA 1

[quote user="StormWoman" post="372289"]Kανω μια παρενθεση σε οτι λετε  για το αν μπορειτε να δωσετε αιμα και εχω να πω:
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να δώσεις αίμα, αν το τατουάζ είναι πρόσφατο, δηλαδή αν το έχεις κάνει μέσα στους τελευταίους μήνες και το ίδιο ισχύει και για το body piercing, είτε μιλάμε για σώμα, πρόσωπο ή αυτιά. Ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι αυτές οι πρακτικές μπορεί να γίνουν τρόπος μετάδοσης ηπατίτιδας και άλλων σοβαρών νοσημάτων τα οποία δεν μπορούν να ανιχνευτούν στο αίμα πριν περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Μετά απ' αυτό το διάστημα όμως, μπορείς να δώσεις αίμα κανονικά και σε περίπτωση που έχεις μολυνθεί, οι έλεγχοι που γίνονται πριν τη διανομή του για μετάγγιση θα εντοπίσουν το πρόβλημα κι έτσι δεν θα γίνεις αιτία για την εξάπλωση της μόλυνσης σε άλλα άτομα.[/quote]
Δεν γίνεται να μην μπαίνουν αυτά στα πρόσωπα των γυναικών?
Τι ποιο ενοχλητικό από σκουλαρίκια, piercing και άλλα περίεργα στα καθαρά ωραία πρόσωπα πολλών γυναικών κοριτσιών σήμερα.
Αντί η άλλη να δείξει το πρόσωπό της, το κρύβει πίσω από αυτά τα περίεργα χτενίσματα EMO αλλά και όλα αυτά τα piercing.
Μα τι συμβαίνει επιτέλους??!!! :mad:  :mad:  :!:  :!:  :roll:  :roll:
Αντί να δείξουν την εμφάνιση τους κρύβονται.
Ακόμα και όταν δεν είναι τα piercing είναι....τα πολλά ρούχα έως και παπούτσια high heels έχουν βγει τώρα τελευταία που σκεπάζουν τελείως τα πόδια των γυναικών έως πάνω τον αστράγαλο και θεωρούνται καλοκαιρινά!!
Να πω το έλεος πια?
Τέλος πάντων δικό τους θέμα αλλά κρύβονται πίσω από όλα αυτά τα πράγματα αντί να απελευθερώνουν αυτό που είναι.

saliara

[quote user="MEGA 1" post="372290"]Μα τι συμβαίνει επιτέλους??!!! :mad:  :mad:  :!:  :!:  :roll:  :roll:
Ακόμα και όταν δεν είναι τα piercing είναι....τα πολλά ρούχα έως και παπούτσια high heels έχουν βγει τώρα τελευταία που σκεπάζουν τελείως τα πόδια των γυναικών έως πάνω τον αστράγαλο και θεωρούνται καλοκαιρινά!!
Να πω το έλεος πια?[/quote]

Πόσο θα συμφωνήσω???? Πόσοοοο???? Επίσης αυτό του ότι όοολοιιιι πάνε σύμφωνα με τη μόδα ΠΟΤΕ μου δεν το κατάλαβα!!
Άσε που πλέον τα παπούτσια που λες βγαίνουν για τις κοντές!!!!
Συγγνώμη στις "κοντές" γυναίκες, αλλά εγώ αν βάλω κάτι τέτοιο φτάνω να αλλάξω κουρτίνα χωρίς καρέκλα!!! :shock:

Απ' την άλλη τι να σου πώ για τα σκουλαρίκια. Εγώ έχω ένα στη μυτούλα μου...
Τα πολλά ούτε εμένα μου αρέσουν.. Ειδικά αυτό στα χείλη.. Το θεωρώ αντιαισθητικό και επικίνδυνο..
Αλλά πάλι μερικοί το κάνουν επειδή πραγματικά τους αρέσουν, όπω και τα τατουάζ..
Παντού υπάρχουν άτομα που επιδεικνύονται, όπως οι άντρες που κάνουν ταττού στο μπράτσο και βγάζουν φωτογραφίες με το χέρι σηκωμένο στο κεφάλι.... :mrgreen:

MEGA 1

[quote user="saliara" post="372291"][quote user="MEGA 1" post="372290"]Μα τι συμβαίνει επιτέλους??!!! :mad:  :mad:  :!:  :!:  :roll:  :roll:
Να πω το έλεος πια?[/quote]

Πόσο θα συμφωνήσω???? Πόσοοοο???? Επίσης αυτό του ότι όοολοιιιι πάνε σύμφωνα με τη μόδα ΠΟΤΕ μου δεν το κατάλαβα!!
Άσε που πλέον τα παπούτσια που λες βγαίνουν για τις κοντές!!!!
Συγγνώμη στις "κοντές" γυναίκες, αλλά εγώ αν βάλω κάτι τέτοιο φτάνω να αλλάξω κουρτίνα χωρίς καρέκλα!!! :shock:

Απ' την άλλη τι να σου πώ για τα σκουλαρίκια. Εγώ έχω ένα στη μυτούλα μου...
Τα πολλά ούτε εμένα μου αρέσουν.. Ειδικά αυτό στα χείλη.. Το θεωρώ αντιαισθητικό και επικίνδυνο..
Αλλά πάλι μερικοί το κάνουν επειδή πραγματικά τους αρέσουν, όπω και τα τατουάζ..
Παντού υπάρχουν άτομα που επιδεικνύονται, όπως οι άντρες που κάνουν ταττού στο μπράτσο και βγάζουν φωτογραφίες με το χέρι σηκωμένο στο κεφάλι.... :mrgreen:[/quote]
Ειδικά το piercing αλλά και τα κλειστά παπούτσια το κατακαλόκαιρο δεν μπορώ να τα καταλάβω.
Όταν μία γυναίκα τα καταργεί τα παραπάνω προσθέτει στο σεξ απίλ της.
Αλλά ξέχασα....."δεν ενδιαφέρονται γι'αυτά" αλλά ντύνονται  παρά μόνον για να "μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους" και όχι να φορέσουν κάτι που πραγματικά θα τις αναδείξει.
Τέλος πάντων καλό θα ήταν να βλέπαμε γυναίκες που ξέρουν να αναδεικνύουν τι πραγματικά είναι και το σέξ απίλ τους όσο και την γλυκύτητα.
Και αυτά δεν είναι πρόστυχα πράγματα όπως βλακωδώς πιστεύουν αρκετές γυναίκες αλλά.....και διάφοροι αφελείς αμόρφωτοι άνδρες.

kapoia_za

κάτι τέτοιες σκέψεις έκανα κι εγώ στα 16. Μετά είχα την
τύχη να γνωρίσω γυναίκες τόσο ωραίες που έκαναν
τα παραδείγματα που αναφέρεις να μοιάζουν αδιάφορα.
Μη σπατατάλας έτσι ενέργεια, δώσε λιγότερη
και σε κάτι που σου αρέσει.

Nikos Apomakros

Θεωρώ απόλυτα αντιαισθητικό το piercing. Κι όχι στην υπερβολή του. Το ίδιο και το τατουάζ.
Όσο για τα παπούτσια, θεωρώ τον βηματισμό ως το θηλυκότερο στοιχείο της γυναίκας.
Κι η μόδα έχει αποδείξει περίτρανα ότι προσπαθεί να της τον στερήσει. Κάθε φέτος και χειρότερα.

Τι να τους κάνεις τους Χ πόντους που σου δίνουν κάποια παπούτσια, άμα είναι να περπατάς
σαν τον κουασιμόδο σε σπασμένα κεραμίδια, ακόμα κι όταν τα έχεις συνηθίσει.
Απορώ πως δεν αντιλαμβάνονται αυτές που τα φοράνε την εικόνα που δίνουν.

Μια στις 10.000 μπορεί να ανταπεξέλθει κι αυτό πάλι είναι αμφισβητήσιμο γιατί αν φόραγε
κάτι άλλο πιθανότατα θα είχε το περπάτημα μιας θεάς.

Αυτό το "κουτσοπερπάτημα", λες και είναι σε ξυλοπόδαρα, είναι αποκρουστικό θέαμα.

-1000

saliara

Πάντως εγώ έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δώ ως που θα φτάσουν τα τακούνια των παπουτσιών...
Πλέον το παλιό τακούνι σπάνια το βρίσκεις, άσε που όλα βγαίνουν σε πλαστικό είδος και φωσφοριζέ!!!

Ααααα!!!! Τώρα κατάλαβα.... Θέλουν να μας κάνουν κούκλες.. :D  :P  :D

KostasD33

kuria

θες παιδακι μου ντεμ ντελεμ να μαρκαριστεις;
καντο!
αλλα τουλαχιστον παιξε με χενα και σκουλαρικια με κλιπ... τι τις θες τις μονιμοτητες;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Christinaki83

τα τατουαζ τα αγαπω...Εχω ηδη 4 ασπρομαυρα (μικρα σχετικα) και πλεον λεω να κανω ενα χρωματιστο

554 Επισκέπτες, 0 Χρήστες