Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 762
  • Total: 762

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Labrokratis

Την γνώμη μου την λέω παντού Papi. Και από κοντά και από μακρυά και online και offline.

xhmeia, καλαταβαίνεις τι λέω, ή απλά δεν σε συμφέρει;

Αυτοί που κάνουν τατουάζ, είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ γιατί δεν μπορούν ποτέ να ξαναδώσουν αίμα. Αυτό ειναι δεδομένο. Και γίνονται ΑΧΡΗΣΤΟΙ συνηδητά.

Και να σου πω σενάριο μέσα από την ζωή: Παθαινεις ένα ατύχημα και χρειάζεσε αίμα. Ο συντροφός σου, έχει τατουάζ και δεν μπορεί να δώσει (ξέρετε πως δουλεύουν τα νοσοκομεία).
Αρα, εχεις έναν ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ στην ποιο κρισιμη -ίσως- στιγμή της ζωής σου.
Αντίστοιχα, έχεις έναν ΑΧΡΗΣΤΟ γονέα, απόγονο, συγγενή, φίλο, συνάδελφο, κλπ

Ο Αλκοολικος, θα μπει στο άσυλο και σε ένα χρόνο μπορεί να δώσει αίμα
Ο Εξαρτημένος το ίδιο

Αυτός που κάνει τατουάζ ΠΟΤΕ

Δεν μιλάω για την αισθητική του θέματος (που για μένα είναι αισχρή, άλλωστε το τατουάζ σε μια γυναίκα το χρησιμοποιώ μόνο για σκοποβολή). Μιλάω για το πως κάνει ΑΧΡΗΣΤΟ αυτόν που το φέρει

Απλά πράγματα, από μια οπτική που το lifestyle που κάποιοι ακολουθούν, φροντίζουν να μην αναφέρουν.

freak

αφηνω τα περι αχρηστιας στην ακρη, αν κ προσωπικα υοθετωντας την συλλογιστικη σου οσο αχρηστος ειναι αυτος που δεν μπορει να δωσει αιμα αλλο τοσο αχρηστος ειναι κ αυτος που καπνιζει και μεταδιδει πνευμονοπαθειες, καρκινους, ασθμα, βρογχιτιδα, αναπνευστικα κ αλλα στους διπλα του επειδη ετσι απλα γουσταρει. ενας τετοιος φασιστας γιατι να παρει αιμα η οξυγονο η οτι αλλο χρειαστει? κ σε ρωταω... καπνιζεις?

ο αλκολικος δε που πινει τοσο πολυ που εχει προβλημα στο συκωτι δεν νομιζω να μπορει να δωσει αιμα... ποσο μαλλον αν καποιος με8υσμενος εν γνωση του παρασυρει καποιον/α οδηγωντας... αλκοολ πινεις? εθελοντης αιμοδοτης εισαι? ο καταλογος με τους αχρηστους κ τις αχρηστες δεν εχει τελειωμο... οι χρησιμοι ποιοι ειναι?

αυτο που δεν καταλαβαινω κ θελω να μου εξηγησεις ειναι το σχολιο σου περι lifestyle. πως αποριπτεις οτι σε καποιον/α μπορει να αρεσουν τα τατουαζ η τα σκουλαρικια σε οποιο μερος του σωματος του/της επιθυμει? πιο lifestyle ειναι αυτο που ακολουθουμε λοιπον?

συντροφικα.

υγ. ελπιζω το οπλο σου, στην σκοποβολη που αναφερεις, να ειναι ικανο να βρισκει στοχο.

various

Ωδη στην αχρηστια.

καλησπερα παιδια ελειψα 2 μηνες και τρομαξα με αυτα που διαβαζω.
φιλε μου freak θα τα γραψω σε σενα (εσενα ξερω απο τα γραπτα σου και σεβομαι την αποψη σου),ειμαι εθελοντης αιμοδοτης, και κάνω αναφορά σε αυτό διότι η ημιμάθεια κάποιων(που είναι χειρότερη απο τήν
αμάθεια) τους με μειωνει.παραθετω απο το site του πανελληνιου συλλογου εθελοντων αιμοδοτων....

Ποιοι δε θα ʽπρεπε να δίνουν αίμα;
Δε θα πρέπει να δίνετε αίμα, αν υπάρχει το ενδεχόμενο η αιμοδοσία να σας δημιουργήσει πρόβλημα υγείας.
Το πρώτο μέλημα της υπηρεσίας μετάγγισης αίματος είναι να εξασφαλίσει ότι η αιμοδοσία δε θα προκαλέσει κανένα κακό στο δότη.
Δε θα πρέπει να δώσετε αίμα:

Αν νιώθετε αδιάθετοι/-ες
Αν είστε έγκυος ή ήσασταν έγκυος τον τελευταίο χρόνο
Αν βρίσκεστε αντιμέτωποι/-ες με διάφορες νοσογόνες καταστάσεις, όπως καρδιακές παθήσεις, υψηλή ή χαμηλή πίεση, διαβήτη, επιληψία
Αν παίρνετε συγκεκριμένα φάρμακα.
Ισως να έχετε τη δυνατότητα να δώσετε αίμα αργότερα. Εντούτοις, σε κάποιες περιπτώσεις, θα αποκλειστείτε από την αιμοδοσία, για να προστατεύσετε την ίδια σας την υγεία.
Δε θα πρέπει να δίνετε αίμα, αν αυτό μπορεί να βλάψει το λήπτη
Το αίμα μπορεί να μεταδώσει μολύνσεις, που είναι απειλητικές για τη ζωή των ασθενών στους οποίους γίνεται η μετάγγιση.
Δε θα πρέπει να δίνετε αίμα αν:
έχετε ή ενδέχεται να έχετε προσβληθεί από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, όπως από τον ιό ανοσολογικής ανεπάρκειας του ανθρώπου ( HIV ) ή από σύφιλη, το οποίο μπορεί να περάσει στον ασθενή μέσω του αίματός σας
ο τρόπος ζωής σας σας θέτει σε κίνδυνο να μολυνθείτε από κάποιο ιό, ο οποίος μπορεί να μεταδοθεί μέσω του αίματός σας: για παράδειγμα, αν έχετε περισσότερους του ενός ερωτικούς συντρόφους ή αν έχετε ερωτικές επαφές με πόρνες
έχετε κάνει ποτέ ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών
στο πρόσφατο παρελθόν είχατε κάνει τατουάζ, σκαριφισμό ή τρύπημα αυτιών ή σώματος
είχατε σεξουαλική επαφή με ανθρώπους των παραπάνω κατηγοριών.

εν ολιγης μην βγει κανεις απο το σπιτι,μπορει να πιασει κανα πομολο πορτας και εκει καραδοκει η υπατιτιδα,οχι οχι μην κανετε σεξ αλλα πανω απο ολα μην τολμησετε να αποκτησετε ποτε παιδι διοτη δεν θα μπορειτε να δοσετε αιμα (τουλαχιστον για ενα χρονο κατα τον οποιο μπορει να συμβει καποιο ατυχημα και(αχρηστη γαρ)να μην ειστε σε θεση να βοηθησετε).
την τελευταια φορα που ενα μικρο κοριτσακι χριαστηκε αιμα μονο 12 ατομα ηρθαν στο καλεσμα αρα τα υπολοιπα 9.999.988 ειναι χασικλιδες η πορνες(sic).
οι οδηγιες του Π.Σ.Ε.Α. αφορουν ατομα που δεν γνωριζουν το πως και γιατι,δεν υπαρχουν απαγορευσεις αν και εφοσον εχεις κανει τις απαρετητες αιματολογηκες εξετασεις.μονο για το οριο ηλικιας υπαρχει κανονισμος.
ο στιγματισμος χιλιαδες χρονια πριν χρησημοποιουνταν ως μεσο ιασης ρευματικων παθησεων.
αυτα εν ολιγης. με σεβασμο  Γιαννης.-

papi

Επιδει ξεφυγαμε απο το θεμα ΕΝΤΕΛΩΣ ενα θα πω.
Οτι αν τα χρωματα ειναι φυτικαμπορεις να δωσεις ανετα αιμα.Αν τα χρωματα ειναι βαφες αυτοκινητων οπως λενε,τοτε εισαι ο αδυναμος κρικος και περνεις τον πουλο[συγγνωμη για την λεξη].

Στα σημερινα studio tattoo εχουν φυτικα χρωματα.

Μην προσπαθουμε να μπαχαλεψουμε τα πραγματα.Η ζωη ειναι μικρη και τα χρονια περνανε γρηγορα,γι αυτο καντε αυτο που σας αρεσει.ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!

Argiro

[
ΠαράθεσηO Labrokratis είπε:
Και να σου πω σενάριο μέσα από την ζωή: Παθαινεις ένα ατύχημα και χρειάζεσε αίμα. Ο συντροφός σου, έχει τατουάζ και δεν μπορεί να δώσει (ξέρετε πως δουλεύουν τα νοσοκομεία).
Αρα, εχεις έναν ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ στην ποιο κρισιμη -ίσως- στιγμή της ζωής σου.
Αντίστοιχα, έχεις έναν ΑΧΡΗΣΤΟ γονέα, απόγονο, συγγενή, φίλο, συνάδελφο, κλπ

Δηλαδή, για να καταλάβω κι εγώ... Ο άνθρωπος είναι ένα αντικείμενο που έχει μια ορισμένη χρήση, δηλαδή να δίνει αίμα; Αν δεν δίνει είναι άχρηστος; Με τη λογική αυτή, αν έχει υπόταση ή αναιμία και δεν του πάρουν αίμα είναι άχρηστος κάποιος, δεν έχει πια καμία αξία! Για δες τι μαθαίνει κανείς όσο γερνάει...

Όσο για τα tatoo, δεν νομίζω να τα κάνουν οι χασικλήδες και οι εκδιδόμενες. Μάλλον τα συνήθιζαν πολύ οι ναυτικοί. Και ο αδελφός μου έχει tatoo και είναι ένα άτομο συντηρητικό και στο μυαλό και στις πράξεις και δεν έχει πάρει ποτέ του ναρκωτικά. Και όσους ξέρω με τatoo δεν παίρνουν ναρκωτικά ούτε οι γυναίκες είναι εκδιδόμενες. Αντιθέτως, ξέρω άτομα που παίρνουν ναρκωτικά και έχω δει και εκδιδόμενες που δεν έχουν tatoo, τουλάχιστον κάπου εμφανώς στο σώμα τους.

Η γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να είμαστε τόσο απόλυτοι σε ορισμένα πράγματα, γιατί τότε γινόμαστε συντηρητικοί με την κακή έννοια. Το μυαλό του ανθρώπου πρέπει να είναι ελαστικό και να μην βάζει τα πράγματα και τις καταστάσεις μέσα σε κουτάκια.

vasilis

Παράθεση από: "Labrokratis"Να σας την χαλάσω λίγο:
Συχαίνομαι τα τατουάζ. Εκτός ότι υποδηλώνουν ευκαιριακό χαρακτήρα, που ζει μονο για το σήμερα και δεν υπολογίζει καθόλου το αύριο, σε κάνουν και άχρηστο ως άνθρωπο.

Γιατί άχρηστο ως άνθρωπο;
Διότι όσοι κάνουν τατουάζ, δεν μπορούν να ξαναδώσουν αίμα... Αρα, είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ άνθρωποι.
Κατ' εμέ πρέπει να τους απαγορευτει η χορηγία αίματος όταν παθαίνουν κάτι. Εφόσον επέλεξαν αυτοι να μην δίνουν αίμα για κανέναν, γιατί να τους δώσουν οι άλλοι; Πως την έχουν δει δηλαδή;

Επιπρόσθετα, θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες με τατουάζ, ειναι χασικλούδες και εκδιδόμενες. Η εμπειρία στην ζωή μου έτσι με δίδαξε και δεν μπορεί να μου το αλλάξει κανένας!

Το piercing είναι μια χαζή αστιφυλική μόδα, που μου θυμίζει τα comix του Δικαστή Ντρεντ: Σε μια αστική κοινωνία με φουλ ανεργία, συναισθηματικά και επικοινωνιακά αδιέξοδα, απόλυτο υλισμό και τιμές στα πάντα, η μαλακία ανθεί....

Δηλαδη εγω που εχω τατουαζ ειμαι ενας αχρηστος αχρηστος ειναι αυτος που μπορει να δωσει και δεν δινει στην ουσια διοτι τον εχει πιασει φοβος

Εγω ο αχρηστος αν θες να ξερεις ειμαι δωρητης οργανων και σωματος και σκεφτομαι να γινω και δωρητης μυελου να εισαι καλα που με εβγαλες αχρηστο

selene

Σόρυ παίδες αλλά ακόμα προσπαθώ να καταλαβώ τι παίχτηκε!!!!

Ο κύριος labrokratis είπε εμά ςτις γυναίκες εκδιδόμενες κ τους άντρες ναρκομανείς κ ομοφυλόφυλους;;!! Ή μου φάνηκε;;!!
[/b]

Argiro

Όχι, μόνο αυτούς που έχουν tatoo. Οι άλλοι είναι χρήσιμοι, δεν εκδίδονται και δεν παίρνουν ναρκωτικά...

junkie

Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα τατουάζ και τα piercing περισσότερο στη μύτη και στο φρύδι... Τα ταουάζ μου αρέσουν αυτά με τα ξωτικά με μάτια ή τίγρη και πάρα πολύ τα κινέζικα γράμματα... Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω η ίδια ένα αληθινό τατουάζ ή να τρυπίσω μύτη ή φρύδι...Ίσως επειδή και από την οικογένεια μου θα χα πρόβλημα οπότε το απέφυγα και καλύτερα γιατί πιστεύω θα το μετάνιωνα..Τουλάχιστον για το τατουάζ...Παρ'όλαυτα μου αρέσει να τα "θαυμάζω" πάνω σε άλλα άτομα ....Αυτά.

Labrokratis

Εγώ Αργυρώ μου ειμαι υπερσυντηριτικός.... Δικαιωμά μου στην τελική.
Και όπως γνωρίζεις πολύ καλά, δεν έχω πρόβλημα να δηλώσω και φασίστας. Το προτιμώ από "σοσιαλιστης", "αριστερός" και "νεοφιλελευθερος".  Ιδιαίτερα στην σημερινή Ελλάδα, το αισχρό αυτό δημιούργημα της γενιάς της Πολυτεχνείου.

Οσο για το ποιοι κάνουν Tatoo, είμαι κάθετος και απόλυτος σε αυτό που λέω, γιατί ξέρω πολύ καλά ποιοι κάνουν Tatoo. Με εξαίρεση κάτι ελαφρόμυαλους που παρασυρθηκαν από την μοδα των 90s, έχουμε κυρίως:
- νεαρούς /ες χασικλήδες (τουλάχιστον)
- ευκαιριακούς που ζούνε απολύτως για το σήμερα
- γυναίκες ελευθέρων ηθών (άλλωστε το τατουάζ στο πίσω μέρος της πλατης, κρύβει άριστα τις ραγάδες που συνηθίζονται εκει...)
- Μειονότητες (ομοφυλόφιλους και αλλοδαπούς κυρίως)
- Γυναίκες μεγάλης ηλικίας (άνω των 35), συνήθως χωρισμένες, που θέλουν να το παίξουν νεανίζουσες.

@papi: Δεν το γνωρίζεις καλά το θέμα τον Τατουάζ αγαπητέ μου. Άντε να ρωτήσεις κανένα γιατρό. Η παραπληροφόριση και η Αμπελοφιλοσοφία σε αυτό το θέμα, πάει σύννεφο... (και να ήταν το μόνο.. Το ίδιο κάνουνε κάποια σενάρια και για τα ναρκωτικά αλλα και την ομοφυλοφιλία)

Όσο για την ζωή, όχι δεν ειναι σύντομη: Οι δικές μας γενιες, αναμένονται να ζήσουν μέσο όρο 100 χρονια στον δυτικό κόσμο: Σκέψου μόνο ότι οι παπούδες μας ζήσανε δύο παγκόσμιους πολέμους, πεινα και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε επίσημα ακόμα και ζούν κατά μέσο όρο σήμερα 76 χρονια....

Η ζωή είναι σύντομη μόνο αν κάνεις καταχρήσεις, δεν την υπολογίζεις και την προκαλείς!

vasilis

Aγαπητε Labrokratis εγω εχω τατουαζ και δεν ειδα να απαντησες σε εμενα στην ερωτηση που σου εκανα ειμαι αχρηστος εγω που ειμαι δωρητης οργανωνς και θελω να γινω και δωρητης μυελου των οστων οσο για το αιμα θα εδινα αν δεν το απαγορευαν οι γιατροι οχι λογο τατουαζ αλλα λογο οτι εχω ελκος και οπως θα ξερεις οσοι εχουν ελκος δεν τους παιρνουν αιμα για τον φοβο της γαστροραγιας

papi

Labrokratis,Ιστοριες για αγριους.Μην τα πεις αυτα εξω,γιατι θα σε κυνηγανε.Μηπως απο το πολυ ξυλο που σου εχουν ριξει εχεις αποθυμενα?Πηγαινε το βραδυ στην Ομονοια και φωναξε ειστε ολοι πρεζακιδες και χασικληδες!Ουτε η Λουκα δεν τα λεει αυτα που ειναι ακραν συντηρητικη!Βλεπω οτι δεν απαντας στα ερωτηματα που σου κανουν,παρα μονο να περασει το δικο σου.

θα ηθελα πολυ να καναμε μια συναντιση να παμε για καφε.Να ειμαστε εμεις οι αχρηστοι που εχουμε τατουαζ σκουλαρικια και χιλια προβληματα και εσυ ο χρησιμος και να τα λεμε απο κοντα.Αλλο face toy face και αλλο μπλα μπλα απο εδω.Μην νομιζεις οτι σε απειλο με την συναντηση.Απλα θελω να σε γνωρισουμε με τις τοσες γνωσεις που εχεις στα διαφορα θεματα.
Λοιπον τι λες?Εισαι μεσα?Αν ειναι να το κανω ποστ "Συναντηση για καφε με τον Φιλτατο Labrokrati".

freak

μην εχοντας κανενα προβλημα να δηλωσεις κ φασιστας επιβεβαιωνεις κ το γνωστο το συνθημα.... πως μεσα στο κεφαλι σας εχετε ... ακαθαρσιες..

αρκετη δημοσιοτητα νομιζω πηρες.
την αλλοδαπη εκτιμιση μου.

LaStDrIvE

mipws prepei na apantisw gia to thema ean mu aresoune ta piercings 'h oxi? aaxxaxaxaax:PPPPPPPP

Argiro

ΠαράθεσηO Lambrokratis είπε:

Εγώ Αργυρώ μου ειμαι υπερσυντηριτικός.... Δικαιωμά μου στην τελική.
Και όπως γνωρίζεις πολύ καλά, δεν έχω πρόβλημα να δηλώσω και φασίστας. Το προτιμώ από "σοσιαλιστης", "αριστερός" και "νεοφιλελευθερος". Ιδιαίτερα στην σημερινή Ελλάδα, το αισχρό αυτό δημιούργημα της γενιάς της Πολυτεχνείου.

Ναι, βέβαια... Γνωρίζω πολύ καλά πως δεν είσαι φασίστας ούτε όπως θέλεις να εμφανίζεσαι σε αυτούς που δεν σε έχουν δει ποτέ. Εκείνο που δεν γνωρίζω -μια μικρή ιδέα έχω μόνο- είναι γιατί προσπαθείς να δείχνεις έτσι. Το πάρε δώσε με τους άλλους ανθρώπους δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι μια μάχη... Όσο για τη γενιά του Πολυτεχνείου, δεν ξέρω τι ψυχολογικά προβλήματα σου έχει δημιουργήσει και μιλάς έτσι γι αυτήν, σίγουρα πάντως δεν είναι υπεύθυνη όλη ανεξαιρέτως η γενιά γι αυτά, φαντάζομαι το ξέρεις, δεν χρειάζεται να σου το πω.

762 Επισκέπτες, 0 Χρήστες