Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 665
  • Total: 666
  • Leon

Oι μεσήλικοι

Ξεκίνησε από aiollus, Σεπτεμβρίου 13, 2005, 02:55:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Argiro

Και υπερήλικας να γίνεις, έτσι θα είσαι πάλι.

olive

..minoraki..ελα ντε... τι σημαινει "μεσηλικας"  αντε να μας απαντησει αυτος που ειχε την φαεινη ιδεα να το βαλει topic..... :roll:  :roll:

Argiro

Αυτός που το έβαλε, δεν είναι ακόμη μεσήλιξ...

minoraki

olive! καλα λες.....λοιπον φιλτατε αιολε.....περιμενουμε μια απαντηση! :evil:  :evil:  :evil:

minoraki

Παράθεση από: "Αργυρώ"Αυτός που το έβαλε, δεν είναι ακόμη μεσήλιξ...
να γινει  :evil:  :evil: ! για να μαθει να βαζει τετοια θεματα! θυμωσα τωρα!!!! ουφ ουφ! :evil:

apol

νομιζω οτι πρεπει να κανουμε αποχη απο το θεμα ...........

minoraki

σωστοτατα απόλ....οποτε την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια.....αντε γειααααααααα!!!!!!!!!!

olive

..εγω λεω..να το αντιμετωπισουμε.......δεν ειναι κακο...και δεν ποναει...χαχχαχαχαχα λοιπον επανω του.....ακου ..."μεσηλικες"    :evil:  :evil:  :evil:

minoraki

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x

apol

ακου μεσηλικες   τι ρατσισμος ειναι αυτος.....................

riaghul

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Αργυρώ"Αυτός που το έβαλε, δεν είναι ακόμη μεσήλιξ...
να γινει  :evil:  :evil: ! για να μαθει να βαζει τετοια θεματα! θυμωσα τωρα!!!! ουφ ουφ! :evil:

χαχαχα..για ρωτηστε και τα παιδια.. :)

Ξερετε ποιους θεωρουν μεσηλικες...??

χμ!! απο τα 30...35...καπου εκει..(μου λενε) :(

(μετα απο αυτο δεν τα ξαναρωτησα..χιχιχι)σημασια εχει οτι εμενα δεν με θεωρουν μεσηλικα... :D )
καθε φορα ομως που εχω τα γενεθλια μου..περιμενουν γλυκο που μου το εχουν παραγγειλει να τους το φτιαξω.. :) 2-3 μερες πριν βεβαιως..
([size=9]που το θυμουνται τα σκασμενα??)[/size]
και η περυσινη ατακα...που ειπα την ηλικια μου σε κανα δυο..
" Η γριασυνη κυρια σε σας ..δεν φαινεται"

:D  :D  :D  :D  :D
εκτοτε..παραμενω....ανηλικας...
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Argiro

Κοίταξε να δεις, κι εγώ όταν ήμουν δεκαοκτώ, όσους ήταν τριάντα τους έλεγα γέρους. Φυσικό είναι αυτό, τα παιδιά πάντα σκέφτονται υπερβολικά, άσπρο και μαύρο χωρίς ενδιάμεσες αποχρώσεις. Το θέμα δεν είναι ποιους λένε τα παιδιά μεσήλικες, σίγουρα πάντως κάποιος που είναι 35 δεν είναι ακόμη.

Πέρα από αυτούς τους χαρακτηρισμούς, γεγονός είναι πως ο άνθρωπος είναι αυτό που αισθάνεται και που πιστεύει για τον εαυτό του. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους, δηλαδή γιατί άλλοι γερνάνε από τα 30 και άλλοι πάνε 80 και δεν αποφασίζουν να γεράσουν. Αυτό που ξέρω είναι πως δεν υπάρχει κανόνας για το πότε γερνάει κάποιος, εξαρτάται πάντα από τον ίδιο και τον τρόπο που σκέφτεται. Βασικά ο τρόπος που σκέφτεται κανείς καθορίζει και την κατάσταση της υγείας και τη διαδικασία γήρανσης του οργανισμού και ο τρόπος που ζει έρχεται μετά. Όμως, ακόμη και ο τρόπος που ζει κανείς εξαρτάται από τον τρόπο που σκέφτεται, άρα όλα είναι θέμα τρόπου σκέψης κατά την άποψή μου.

energizer

...φιλτατοι συνομιλητες ολα ειναι θεμα γονιδιων!
DNA,χρωμ(ατ)οσωματα,γονοτυπος...ειναι η απαρχη!!!
...στην πορεια παρεμβαινουν εξωτερικοι(περιβαλλοντικοι)παραγοντες!
(παιδεια,ικανοτητες,τυχαια περιστατικα,κοινωνικος περιγυρος..ουκ εστιν τελος!)
...αρα το συνοθυλευμα ολων δινει την συνισταμενη υγεια!
..τιθενται τωρα ερωτηματικα πλεον...
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ(Ε) ΥΓΕΙΑ & ΤΙ ΝΕΟΤΗΤΑ;
..."υγεια" (επαναλαμβανομαι!) αποτελει την απουσια προβληματων-δυσλειτουργιων(ΕΔΩ & ΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!) σε επιπεδο σωματικο/βιολογικο , ψυχικο/συναισθηματικο , πνευματικο/διανοητικο!!!
..."νεοτητα"(οπως το αντιλαμβανομαι) αποτελει την βιολογικη δυναμη/ευεξια
,συνδοιασμενη με την βιολογικη (ιστικη) αναπτυξη να προωθει την διανοητικη "ρωμη" καθως & την συναισθηματικη "ενταση"...
...προκυπτει το αποτελεσμα...
1 ανθρωπος με ρωμη(γενικως) εχει (αυτο)εκπαιδευτει σε δραση(εις)....
...αρα & απουσης της βιολογικης ρωμης πιθανοτατα(στατιστικη αναλυση!) διατηρει την ρωμαλοτητα πνευματος-διαθεσης...
(!) επιγραμματικα μπορουμε να νιωθουμε νεοι αιωνια (μετα θανατον μονο μνημονευομενοι!!) αλλα βιολογικα νεοτητα ζουμε μεσα σε στενα γονιδιακα ελεγχομενο περιβαλλον το πολυ μεχρι τα 35-40!
...αιτιες αυτη η ρημαδα η χημικη αντιδραση...ΟΞΕΙΔΩΣΗ!
 :salut:

...ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ & ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...
(& το Ο2 κατατασεται εδω μαζι με πολλα αλλα...)
 :twisted:

Argiro

Δηλαδή, σύμφωνα με αυτά που λες, μετά τα σαράντα κάτι συμβαίνει που δεν συνέβαινε πριν στον οργανισμό και αλλάζει. Μήπως μπορείς να μας πεις τι ακριβώς είναι αυτό, γιατί εγώ προσωπικά δεν βλέπω να έχει αλλάξει τίποτα σε εμένα οργανικά. Εντελώς πληροφοριακά ρωτάω, γιατί πραγματικά δεν βλέπω καμία διαφορά από τον καιρό που ήμουν τριάντα, για παράδειγμα, όσον αφορά σε οργανικά θέματα, θέματα υγείας κ.λπ. Έχω να πάω στο γιατρό από δεκαοκτώ ετών, τότε που έπαθα αμυγδαλικό απόστημα και πήγα μια βδομάδα στο νοσοκομείο, επειδή έκανα μπάνιο στη θάλασσα Ιανουάριο μήνα με χιόνι. Και δεν συμβαίνει αυτό μόνο σε εμένα, έχω πολλά παραδείγματα ανθρώπων και πιο μεγάλων από εμένα, όπως, αντίθετα, ανθρώπων τριάντα χρόνων που τρέχουν συνέχεια στους γιατρούς.

energizer

...συμβανει το απλοτατο...
ο ρυθμος αποκαταστασης των ιστων(του σωματος,καθε οργανου η αλλης κυτταρικης η & μικροτερης υποδιαιρεσης...) ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΤΑΙ...
...δλδ γυρναω το ποδι μου(διαστρεμμα) στα 18...την επομενη μερα ποναω αλλα μπορω να περπατησω η & να τρεξω!
...ιδιο ατυχημα στα 40 (π.χ!) μετα δυσκολιας βαδιζω την επομενη & θα ποναω για τις επομενες 2-3 εβδομαδες...
*θεωρω δεδομενη & σταθερη  την σοβαροτητα του ατυχηματος!
...συνδοιασε τωρα τον ΠΟΝΟ(-ΗΔΟΝΗ) με την διαθεση-ορεξη-δυναμη για ΖΩΗ (δρασεις)...
...προεκτεινε τον πονο στο χρονο & το αθροιστικο του ζητηματος...
ΒΙΝGO!
=ΓΗΡΑΤΕΙΑ
 :twisted:

665 Επισκέπτες, 1 Χρήστης