Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 767
  • Total: 768
  • Leon

Ποιες έχουν όμορφα πόδια???

Ξεκίνησε από gbyzf1000, Σεπτεμβρίου 16, 2005, 07:02:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

Argiro

Πρόκειται για κάποιο διαγωνισμό, ή απαντάμε έτσι γενικώς;

gbyzf1000

Παράθεση από: "Αργυρώ"Πρόκειται για κάποιο διαγωνισμό, ή απαντάμε έτσι γενικώς;

τωρα...τι να σου απαντήσω?? :roll:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ :P

πες εσύ και να δούμε πως θα καταλήξει :wink:

Argiro

Όχι, λέω... Αν πρόκειται για διαγωνισμό και τι βραβείο υπάρχει για τα ωραιότερα πόδια...

KiSSeS

mallon kamia enudatikh krema 'h kamia gova....  :tongue:

paizei kai kana ksurafaki......  :D

as to dieukrinhsoume prwta kai meta apantame...... (mpas kai kerdisoume kai to katitis mas.......  xixiixixixixixixiixi)

papi

Ναι θα κερδισετε ενα veetΑ33 με μεταξι,ξυραφακια παραγωγης Α33,mules,santals,thong santals,και εναν σκλαβο στα ποδια σας για μια εβδομαδα! :lol:  :lol:

vicky_lav

εεεε τότε... δεν χρειάζετε να κρυφτώ άλλο... το ομολογώ... έχω τα ωραιότερα πόδια...

papi

ΑΑααααα ολα κι ολα!Θελουμε φωτο!!!! :twisted:

vicky_lav

παπι που... δεν πιστευείς τα ίδια σου τα μάτια;;;;    :ΡΡΡΡΡΡ

papi

εεεεεεεεε σε πιστευω βρε αφου σε εχω δει :wink:

KiSSeS

Παράθεση από: "papi"Ναι θα κερδισετε ενα veetΑ33 με μεταξι,ξυραφακια παραγωγης Α33,mules,santals,thong santals,και εναν σκλαβο στα ποδια σας για μια εβδομαδα! :lol:  :lol:

τι εγινε σας πιασαν οι τσιγγουνιες???? ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ????????

Τι μας περασατε? ΕΕΕΕ??? πιφφφ...

Τουλαχιστον για 1 χρονο τον σκλαβο, με προυπηρεσια σε χαλαρωτικο μασαζ, belly-oriental-exotic-strip-dance, σφουγγαρισμα, μαγειρεμα, πλυσιμο (ρουχων και πιατων), μουγκος, ψηλος, γεροδεμενος, τρυφερος, να ξερει απο μαστορεματα, υδραυλικα και ηλεκτρικα.... Ξεχασα τιποτα??? Αμα μου ρθει κανα αλλο θα σας ενημερωσω.... Για αρχη ψαξτε για καποιον με αυτα τα χαρισματα... ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!!! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!

P.S.: Να ειναι και οικονομικος οκ??? Δεν ειναι καιροι για εξοδα τωρα.....

Ευχαριστω!!!!

:D  :D  :D  :D  :tongue:

minoraki

.....και ο,τι σκεπτομουν να ασφαλισω τα ποδια μου....οπως εκανε η πρωτη διδαξασα η μεγαλη αντζυ ντικινσον....καθυστερω λιγο γιατι δεν μπορω να αποφασισω το ποσο μεγαλο θα ειναι το ποσον των ευρω σε χιλιαδες για τα ασφαλιστρα...... :roll:  8)  :roll:  8)

olive

εεεεε...διορ8ωστε πια αυτο το "πίες" ...βγαζει ματι..!!!! Ποιές η ποίες.... διαλεξτε!!!!! :shock:  :roll:

papi

πιες,καταπιες..μπλεξαμε!Το θεμα ειναι ΠΟΙΕΣ εχουν ωραια ποδια;

Επισεις εναν γεροδεμενο σκλαβο τι να τον κανεις;Δεν θα χωραει μεσα στο σπιτι!Ασε που θα στο γκρεμισει λογο του φουσκοματος.(Σκλαβος και γεροδεμενος!αχαχαχαχαχαχα ανεκδοτο!) :lol:

gbyzf1000

καλά.....

ΠΟΙΕΣ?????

αλλα μάλλον δεν το πίασατε-καντε...μεταφραση το αγγλικο κειμενο.....να καταλαβαιτε τι ροταω!!!

767 Επισκέπτες, 1 Χρήστης