Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 397
  • Total: 397

NEA Βαθμολόγιση (Point)

Ξεκίνησε από Leon, Σεπτεμβρίου 16, 2005, 07:26:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Ρεπορτάζ από Θεσσαλονίκη:

Μαζικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν στον Σύνδεσμο Μελών Α33 Βορείου Ελλάδος για τις περικοπές στους πόντους. Τα μέλη σκοπεύουν να δώσουν διάγγελμα στο υπεύθυνο του Βορρά (ονόματα δεν λέμε) και να του τα ψάλλουν εκκλησιαστικά για να επαναφερθεί το παλαιό σύστημα (αν όχι καλύτερο).
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

purple

egw den prokeitai na psalw me tipota.ksexaste to.Breie kanena allo tropo

tristana

Για τους πόντους αδιαφορώ παγερά και με εκφράζει η συντρόφισσα (στα παιχνίδια μην τρελαθούμε κιόλας!) 'Ενια...

Αλλά... το καυτό αίτημα είναι ΛΕΞΟΜΑΧΙΕΣ!!!

Δεν ξέρω αν το ανέφερα πάνω από 5.675 φορές, αλλά ΝΑΙ!

ΛΕΞΟΜΑΧΙΕΣ. ΤΩΡΑ! Ελληνιστί... ΝΑΟΥ! Και Νιάρρρρρρρρρρρρ!

Ballader

Προσυπογράφω !

Θέλουμε λεξομαχίες! (ελληνιστί γουί γουόντ σκράμπλ)

Εδώ και τώρα!

apol

επιτρεψτε μου να θεσω τον εξης προβληματισμο
επειδη καποιοι καλως η κακως  πιθανον να ενδιαφερονται για ποντους με αποτελεσμα να γεμιζουμε με παρα πολλα  νεα θεματα που μερικες φορες αποδεικνυεται οτι δεν ενδιαφερουν ουτε το συγγραφεα τους  μηπως ειναι σκοπιμο το νεο θεμα να μη παιρνει βαθμους η να παιρνει το ιδιο που παιρνει μια απλη εγγραφη ?

Argiro

Μήπως θα ήταν καλύτερα να καταργηθούν τελείως οι πόντοι; Απ' ό,τι βλέπω, οι πόντοι βάζουν κάποιους σε μια διαδικασία ανταγωνισμού, που δεν χρειάζεται ούτε είναι απαραίτητο να γίνεται. Πιο ωραία δεν είναι να είμαστε χαλαροί;

jcdenton

Συμφωνώ με τους 2 τελευταίους. Αλλά θα το έθετα εξής: α) πιο δίκαιο σύστημα βαθμολόγησης (που προσωπικά πιστεύω δεν υπάρχει προς το παρών), β) κατάργηση βαθμολογίας (χωρίς άλλα σχόλια), γ) διατήρηση παλαιού συστήματος.

Με την παραπάνω σειρά.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

tristana

Ξέχασα να αναφέρω ότι με κάθε 50 (πενήντα) βαθμούς που παίρνω
ο Κωστής μου κάνει δώρο ένα ταξίδι αλέ-ρετούρ στο Παρίσι, στη Μαγιόρκα
και στην Μανίλα. Ως τώρα λέμε. Εσάς σας έχει ρίξει απ'ότι κατάλαβα.
Ούτε κουπόνια για το σούπερ-μαρσέ, έτσι; ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕ!
 :twisted:  :lol:  :P

tristana

Νά'ταν η ζήλια ψώρα λέμε... ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!!!
Μόλις έμαθα ότι κέρδισα ταξιδάκι στο Πεκίνο! Προσφέρουμε ξίδι να σας περάσει -δωρεάν!!!- ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ!

naiada05

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΕ ΤΡΙΣ ΘΕΣ ΠΡΙΒΕ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ?ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΠΑΠΙΑ ΠΕΚΙΝΟΥ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΑΜΑΡΙ Μ ΝΑ ΤΡΩΣ.......ΜΙΑΣ ΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΗ ΠΕΡΙ ΒΑΘΜΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ???????
ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥ.....ΑΧ ΩΧ ΒΑΧ
ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΣΚΟΡ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ.............ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΠ Ο ΣΚΟΥ ΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ............ΓΙΑΝΤΑ ΒΡΕ ΣΚΟΥ ΝΑ ΣΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ???????ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Ο ΣΚΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΙ ΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΟ ΚΟΡΑΣΙΟΝ............ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΛΑΨ ΑΧ ΒΑΧ :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :(  :(  :(  :(  :(

tristana

Ναϊάδα, επειδή με βρίσκεις σε μια στιγμή δημοκρατικής αναλαμπής
λέω να έρθεις -ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ, ΒΡΕ! ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ 3 (ΤΡΕΙΣ) ΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Οπότε, φύγαμε... :lol:  :P  :twisted:

tristana

Υ.Γ: Στο θέμα Σκου Μου και πρωτιάς αδυνατώ να παρέμβω, διότι πώς να το κάνωμεν... είναι ΠΡΩΤΟΣ! Και όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στα ΠΑΙΓΝΙΑ. ΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

*Ναϊάδα, εμπρός μαζί στο Σινικό να κάνουμε το ανάκτορο θερινό*

naiada05

ΜΕΡΑ ΚΙ ΩΡΑ ΤΡΙΣ.....................ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ........ :lol:  :lol:

sonia

san kainourgia mia erwthsh exw..... :oops:
kerdizoume kati me ta points???

naiada05

Παράθεση από: "tristana"Υ.Γ: Στο θέμα Σκου Μου και πρωτιάς αδυνατώ να παρέμβω, διότι πώς να το κάνωμεν... είναι ΠΡΩΤΟΣ! Και όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στα ΠΑΙΓΝΙΑ. ΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

I KNOW MY DEAR TRIS I KNOW LLLLLOOOOOLLLLLLLL :D  :D  :D  :lol:  :lol:
ΔΕΝ ΜΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΏΣΩ ΣΚΟΡ ..........ΑΡΕ ΣΚΟΥ ΑΡΕ ΣΚΟΥ......... :P  :P  :P  :P

397 Επισκέπτες, 0 Χρήστες