Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 256
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 232
  • Total: 232

Κάτι ευχάριστο από την θητεία σας

Ξεκίνησε από gon, Σεπτεμβρίου 18, 2005, 05:40:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

freak

οτι δεν εχω παει αλλα κ πως δεν θελω να παω ποτε.

συντροφικα.

Sotis

θα  ηθελα  να  ξανα  παω....περασα  πολυ καλα.... :wink:  :wink:

Eley8eros

Πέρασα καλά αλλά όχι και να ξαναπάω... Εμπειρίες...

Ramos

perasa kai egw kala
alla thymamai mono ligo thn hmera poy phra to apolythrio,
kai ligotero thn hmera pou efeyga me metathesh gia athina.

vicky_lav

εγώ είδα στον ύπνο μου οτι έκανα φανταρίνα με τον Γλέτζο... πιάνεται;;;;  

:ΡΡΡΡ

freak

Παράθεση από: "vicky_lav" εγώ είδα στον ύπνο μου οτι έκανα φανταρίνα με τον Γλέτζο... πιάνεται;;;;  

τωρα εξαρταται.... αναφερεσαι στον Αποστολο Γκλετσο (που προσωπικα δεν τον εχω κ σε πολυ εκτιμιση) η στον Μανωλη Γλεζο του ΚΚΕ? αυτο το Γλε - Τ - ζο πολυ με μπερδευει...

vicky_lav

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "vicky_lav" εγώ είδα στον ύπνο μου οτι έκανα φανταρίνα με τον Γλέτζο... πιάνεται;;;;  

τωρα εξαρταται.... αναφερεσαι στον Αποστολο Γκλετσο (που προσωπικα δεν τον εχω κ σε πολυ εκτιμιση) η στον Μανωλη Γλεζο του ΚΚΕ? αυτο το Γλε - Τ - ζο πολυ με μπερδευει...

Καλάααα  :-( ένα κ έφαγα....

freak

Παράθεση από: "vicky_lav"
Παράθεση από: "freak"

Καλάααα  :-( ένα κ έφαγα....

ενα Κ εφαγες, ενα Ζ προσεθεσες (η δαιμων της ορθογραφιας παρακαλω να μου πει αν το Προσθετω περνει εσωτερικη αυξηση), ενα Σ καπου αφησες.... τον Γκλετσο λες παντως....

Bijoux

Παράθεση από: "freak"οτι δεν εχω παει αλλα κ πως δεν θελω να παω ποτε.

συντροφικα.

χαχαχαχαχα
θα σε στειλω στο σουφλι :P  :P

Anonymous

Βασουλίνο ο αδερφός μου ήταν εκεί μέχρι πριν 4 μέρες, τώρα πήρε μετάθεση και είναι στημ Εθνική Άμυνα..!!!! Από όσο μου είπε δεν ήταν και το καλύτερό του! :roll:  :roll:

freak

ατμουλα 8ες να σου πω που θα σε στειλω εγω καρδια μου? οταν ειναι η ωρα να παρουσιαστω θα φυγω απο την χωρα......

συντροφικα.

Bijoux

Παράθεση από: "freak"ατμουλα 8ες να σου πω που θα σε στειλω εγω καρδια μου? οταν ειναι η ωρα να παρουσιαστω θα φυγω απο την χωρα......

συντροφικα.

πεςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

σαν υπουργο αμυνας που με εκανε η λιλα

και θα σε βαλω να κανεις παρεα την καλιοπη :P

Bijoux

Παράθεση από: "gavrina"Βασουλίνο ο αδερφός μου ήταν εκεί μέχρι πριν 4 μέρες, τώρα πήρε μετάθεση και είναι στημ Εθνική Άμυνα..!!!! Από όσο μου είπε δεν ήταν και το καλύτερό του! ]

εκει ειναι δυσκολα λογο τουρκιας
ή καλύτερα των συνόρων..
όπως και τα ακριτικά νησιά

cat

232 Επισκέπτες, 0 Χρήστες