Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 489
  • Total: 489

ΕΚΠΛΗΞΗ..........

Ξεκίνησε από Evitaki, Σεπτεμβρίου 19, 2005, 10:18:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛ...............ΕΡΧΟΜΑΙ
ΝΑ ΣΕ ΔΩ 5 ΛΕΠΤΑ Κ ΦΕΥΓΩ

ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 ΧΛΜ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ Κ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ?ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩΣΑΣΤΑΝ?ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΤΕ????? :wink:  :wink:  :wink:

Anonymous

Αν ήταν κάποιο άτομο που αγαπώ πολύ και που θα είχα πολύ καιρό,
η πράξη του αυτή θα με έκανε πολύ ευτυχισμένη που θα μου έδινε την ευκαιρία να τον δω έστω και για 5 λέπτα.
Θα σκεφτόμουν πως ημαίνω αρκετά γι' αυτόν και πως η επιθυμία να βρεθούμε έστω και για λίγο σίγουρα ήταν και από τους δυο. ]

See_Me

Απλά θα μου έδινε τη μεγαλύτερη απόδειξη στο τι είμαι στη ζωή του, στο πόσο με υπολογίζει σαν άνθρωπο πάνω από όλα, στο αν αξίζει να ασχοληθώ πραγματικά μαζί του....Αν στο έκανε, είσαι τυχερή...δώσε μια ευκαιρία παραπάνω στις σκέψεις σου ]

Sotis

μαλον ειναι καπσουρης  εβιτακι.....για  αυτο  ηρθε..... :sonstige:  :bball:  :bowdown:  :bricks:  :habbyb:

Anonymous

an enas anthropos ekane 500 xlm gia mena , de tha touu edina mono 5 lepta , alla perisotera
an antistoixa kapoia mou elege na kano 500 xlm gia na thn do 5 lepta oute ayto tha to ekana , nomizo oti apo thn mia meria einai poly adiko kai aparadekto
zoume sthn xora ths filoxenias na parei.....
den xero an egina antilhptos

Eley8eros

Τα πάντα έχουν να κάνουν σε σχέση με τις συνθήκες που συνέβει. Θα συμφωνήσω με το Summerako οτι έπρεπε να του δοθεί περισότερος χρόνος ...  με το χιλιόμετρο να το πάρεις δηλαδή...

Θεωρώ ότι ήταν μια εκδήλωση ενδιαφέροντος. Το τι προυπήρχε και προκάλεσε αυτή την έκπληξη το ξέρεις καλυτερα εσύ απο μας... που προσπαθούμε να μαντέψουμε.

kap

θα είμουν περίεργος να δω το θα γίνει.
Εβιτάκι μου γλυκό
σίγουρα δεν είμουν γω.

αντε μπρε και όταν θα ξαναανέβω θα κανωνίσω να μείνω βόλο.

minoraki

εαν δεν προυπηρχε τιποτα...τοτε νομιζω οτι αυτο το ξαφνικο ενδιαφερον αποδεικνυει μια επισης ξαφνικη αλλαγη συναισθηματων....
εαν ομως προυπηρχε.....τοτε πολυ θα ηθελα να ημουν στη θεση σου....οπως και ολοι πιστευω οτι θα θελαμε....δυστυχως στην εποχη που ζουμε οι ανθρωποι ειναι επιφυλακτικοι....δεν ανοιγονται....δισταζουν να εξωτερικευσουν τα συναισθηματα τους....φοβουνται μηπως πληγωθουν....οποτε αυτη η απροσμενη εκπληξη....αυτο το ενδιαφερον κατι θελει να πει....LUCKY YOU!

pingo

Οι εκπλήξεις αυτές είναι πολύ γλυκές, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι κάτι παραπάνω...

Evitaki

Παράθεση από: "See_Me"Απλά θα μου έδινε τη μεγαλύτερη απόδειξη στο τι είμαι στη ζωή του, στο πόσο με υπολογίζει σαν άνθρωπο πάνω από όλα, στο αν αξίζει να ασχοληθώ πραγματικά μαζί του....Αν στο έκανε, είσαι τυχερή...δώσε μια ευκαιρία παραπάνω στις σκέψεις σου ]

αυτη την ευκαιρια μετα απο αυτο σιγουρα την εχει.......
δεν ηταν κ λιγο

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"μαλον ειναι καπσουρης  εβιτακι.....για  αυτο  ηρθε..... :sonstige:  :bball:  :bowdown:  :bricks:  :habbyb:

εσυ τι αλλο θα ελεγες? :P  :P  :P

Evitaki

Παράθεση από: "summer_time"an enas anthropos ekane 500 xlm gia mena , de tha touu edina mono 5 lepta , alla perisotera
an antistoixa kapoia mou elege na kano 500 xlm gia na thn do 5 lepta oute ayto tha to ekana , nomizo oti apo thn mia meria einai poly adiko kai aparadekto
zoume sthn xora ths filoxenias na parei.....
den xero an egina antilhptos

σαμερακο εγινες απολυτα αντιληπτος κ σιγουρα ειμαστε απο τους πιο φιλοξενους λαους αλλα παντα δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα κ πιστεψε με αν ειχα την δυνατοτητα στον συγκεκριμενο ανθρωπο δεν θα του εδινα 5 λεπτα αλλα οσο χρονο ηθελε :wink:  :wink:  :wink:

Evitaki

Παράθεση από: "Eley8eros"Τα πάντα έχουν να κάνουν σε σχέση με τις συνθήκες που συνέβει. Θα συμφωνήσω με το Summerako οτι έπρεπε να του δοθεί περισότερος χρόνος ...  με το χιλιόμετρο να το πάρεις δηλαδή...

Θεωρώ ότι ήταν μια εκδήλωση ενδιαφέροντος. Το τι προυπήρχε και προκάλεσε αυτή την έκπληξη το ξέρεις καλυτερα εσύ απο μας... που προσπαθούμε να μαντέψουμε.

κ αν κ ακομα αυτα τα 5 λεπτα ηταν κατορθωμα στελλακο?οι συνθηκες δεν ειναι ευννοικες παντα

Evitaki

Παράθεση από: "kap"θα είμουν περίεργος να δω το θα γίνει.
Εβιτάκι μου γλυκό
σίγουρα δεν είμουν γω.

αντε μπρε και όταν θα ξαναανέβω θα κανωνίσω να μείνω βόλο.

αν κ σενα δεν επρεπε να σου μιλαω αλλα τελος παντων..........
ενα ολοκληρο καλοκαιρι διπλα στο βολο κ ουτε ενα τηλ :cry:  :cry:  :cry:

Evitaki

Παράθεση από: "minoraki"εαν δεν προυπηρχε τιποτα...τοτε νομιζω οτι αυτο το ξαφνικο ενδιαφερον αποδεικνυει μια επισης ξαφνικη αλλαγη συναισθηματων....
εαν ομως προυπηρχε.....τοτε πολυ θα ηθελα να ημουν στη θεση σου....οπως και ολοι πιστευω οτι θα θελαμε....δυστυχως στην εποχη που ζουμε οι ανθρωποι ειναι επιφυλακτικοι....δεν ανοιγονται....δισταζουν να εξωτερικευσουν τα συναισθηματα τους....φοβουνται μηπως πληγωθουν....οποτε αυτη η απροσμενη εκπληξη....αυτο το ενδιαφερον κατι θελει να πει....LUCKY YOU!

οπως παντα θα συμφωνησω μαζι σου.....τι περιεργο

489 Επισκέπτες, 0 Χρήστες