Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 173
  • Total: 173

Η Εποχη μας και τα παραξενα της

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 20, 2005, 01:36:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

αγαπητο papi κ δραχμες να ειχαμε παλι οι 200 000 θα ηταν ενα τιποτα με τα σημερινα δεδομενα. φταει το οτι οι μισθοι ειναι στα ορια της ανεχειας.... παντως αν ηταν να καταλογισω κατι στο ευρω θα ηταν το οτι οι περισσοτεροι, επιτηδιοι η μη, ετρεξαν να επωφεληθουν απο τις στρογγυλοποιησεις των τιμων... ενδεικτικο αυτο το απλο παραδειγμα που ανεφερες για το κουρεμα.

papi

αλλο να περνεις τα λεφτα σε χιλιαρικα και αλλο σε ευρω!Καποτε γεμιζες το πορτοφολι με χαρτια!Τωρα με κερματα!

eye_

Παράθεση από: "papi"ρωτησατε ομως ποτε εναν αγροτη πως ζουσε τα χρονια που περασε?Σιγουρα τα λεφτα που περνει ο αγροτης απο την συνταξη του ΟΓΑ δεν επαρκουν.Αλλα πως ζουσε ολα τα χρονια πριν παρει την συνταξη?Εδω ειναι το μεγαλο ερωτημα.
Εγω που εζησα πιο πολυ Ωρωπο παρα Αθηνα,εχω πολλους φιλους αγροτες απο τα γυρω χωρια.Αυτο που ειδα και βλεπω,ειναι οτι ειναι μες στην χλιδα.Πολυτελες αυτοκινητα,μηχανες,σπιτια(οχι σπιτακια).Βεβαια η δουλεια του αγροτη ειναι μια πολυ δυσκολη εργασια,οπου πρεπει να εισαι μερα νυχτα στο περιβολη συν να τρεχεις στις λαίκες.
Θυμαστε τι επιδοματα εδεινε η ευρωπαικη ενωση στην Ελλαδα για τους αγροτες μας?Ειχαν λεμε 10 ελαιοδεντρα και δηλωνανε 100!Αυτα ομως κοπηκανε.(Τους πιασανε στα πρασα!)..

logw douleias file mou papi (gewponos) agrotis mesa sti xlida einai sa na les poliki arkouda sto zair..

papi

αλλο γεωπονος και αλλο αγροτης.Ο γεωπονος εχει τελειωσει σχολη ενω ο αγροτης τιποτα.Μπορει να κανω και λαθος.

eye_

Παράθεση από: "papi"αλλο γεωπονος και αλλο αγροτης.Ο γεωπονος εχει τελειωσει σχολη ενω ο αγροτης τιποτα.Μπορει να κανω και λαθος.

kai egw gia tous agrotes milaw.. logw douleias sinanastrefomai mazi tous

gon

Καλησπέρα  η απάντηση βρίσκεται ?

http://homepages.pathfinder.gr/aeraki/

http://www.joy.gr/community/members/jentry.sx?jid=165657

τον έξυπνο φίλο !
Νασαι καλά  papi

papi

Παράθεση από: "gon"Καλησπέρα  η απάντηση βρίσκεται ?

http://homepages.pathfinder.gr/aeraki/

http://www.joy.gr/community/members/jentry.sx?jid=165657

τον έξυπνο φίλο !
Νασαι καλά  papi

Ναι αλλα εγω απο εκει που το πηρα δεν ειχε απαγορευτικο απο κατω οπως εσενα και επισεις απανταω στο δικο μου ερωτημα με δικα μου λογια.
Ενω εσυ περνεις λεξεις απο διαφορα sites και τα κολας εδω σαν παζλ.

Βαζεις ερωτηση στο δικο σου ποστ Υπάρχει η ψυχή;

Στην αρχαία ελληνική τέχνη, η ψυχή απεικονίζεται ως μια όμορφη νεαρή γυναίκα με φτερά

και σε ρωταω Για πεσμας βρε gon εσυ που τα ξερεις καλυτερα,υπαρχει?Αναλυσε το ολο θεμα τις ψυχης σε παρακαλω.

και μου δινεις απαντηση Ψευτικη!αυτα που εγραψε το περιοδικο!Αν ειναι Δυνατον!

Εξυπνος ειμαι.
Φιλος σου δεν ειμαι.

papi

kai egw gia tous agrotes milaw.. logw douleias sinanastrefomai mazi tous[/quote]

Εσενα φιλε θα σε χρειαστω να μου πεις καποια πραγματα σε pm για τα κηπευτικα μου.Θα μου χρησιμευαν παρα πολυ οι γνωσεις σου(αν θες φυσικα).

energizer

...φιλε ματι...
επειδη εχω κανει & εγω επαρχια(λογω δουλειας),χωρις να ειμαι απολυτος, 1 χαρα τα λεει ο papi....
...επαιρναν επιδοτησεις για ανυπαρκτα στρεμματα,ζωντανα & τονους προιοντων(π.χ βαμβακι)& γεμιζαν τα κωλομπαρα!
...δεν λεω δυσκολη η ζωη & το επαγγελμα τους αλλα η πολιτεια σταθηκε μονο κατ'επιφαση διπλα τους...εδωσε αεριτζιδικα λεφτα σε "ημετερους" & εγινε ΜΗΔΕΝ αναπτυξη!& συνεχιζεται το εργο!
...οσο για τα αυτοκινητα πηγαινε επαρχια να δεις...τα πιο κωλοφτιαγμενα στις πλατειες σουλατσαρουν μερα νυχτα!
TO ZHTOYMENO EINAI ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΝΟΜΙΜΟΜΗΤΑ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ!

freak

εnergiser θα συμφωνησω με αυτα που λες. απλα θα ηθελα να τονισω οτι αυτες οι καταστασεις (απο οσο εχω δει εγω) που περιγραφεις ισχυουν η για τους μεγαλοκτηματιες η για τους κομματικα καρεκλοκενταυρους αγροτες κ οχι για ολους... οι υπολοιποι ζουν απο δανεια στην αγροτικη τραπεζα κ αργοπεθαινουν στις αποπληρωμες κ στα πανωτοκια της, δεν πληρωνονται τις επιδοτησεις της Ευρωπαικης ενωσης γιατι παει στον συνετερισμο κ απο εκει στους του κομματος η στους προυχοντες, το κρατος δεν τους αποζημιωνει για τις φυσικες καταστροφες, οι εμποροι τους περνουν τα προιοντα σε εξευτελιστικες τιμες κ τα μοσχοπουλουν η τα εισαγουν απο τριτες χωρες...ασε δε που δεν δινουν κανενα κινητρο σε κανενα να ασχοληθει με την γη.... αυτα....

υγ. απο προσωπικη εμπειρια μιλαω, μιας κ εχω πολλους συγγενεις αγροτες.

eye_

apantwntas stous proigoumenous, papi, freak kai energiser ]

energizer

...& μολις εθεσες ζητημα...
τι σημαινει αγροτικη αναπτυξη κατα την πολιτεια,τον αγροτη,τον χ εμπλεκομενο(εταιρια,καταναλωτη...)
...πειναει ο φτωχος αγροτης αλλα δεν νομιζω οταν επαιρνε την επιδοτηση η το δανειο απο την αγροτικη να ζοριστηκε!..ουτε οταν το διεθεσε καπου αλλου... 1 διαμερισματακι για τους γονους,καινουριο αυτοκινητο κτλ...
& θα καταληξουμε θεαματικα στην ελλειψη ουσιαστικου σχεδιασμου & οχι εμπνευσμενων δρασεων "κοινωνικου" χαρακτηρα...στην ελλειψη ουσιαστικης παιδειας & οχι ψευτοπτυχιων...

to be continued...
 :twisted:

eye_

Παράθεση από: "energizer"...& μολις εθεσες ζητημα...
τι σημαινει αγροτικη αναπτυξη κατα την πολιτεια,τον αγροτη,τον χ εμπλεκομενο(εταιρια,καταναλωτη...)
...πειναει ο φτωχος αγροτης αλλα δεν νομιζω οταν επαιρνε την επιδοτηση η το δανειο απο την αγροτικη να ζοριστηκε!..ουτε οταν το διεθεσε καπου αλλου... 1 διαμερισματακι για τους γονους,καινουριο αυτοκινητο κτλ...
& θα καταληξουμε θεαματικα στην ελλειψη ουσιαστικου σχεδιασμου & οχι εμπνευσμενων δρασεων "κοινωνικου" χαρακτηρα...στην ελλειψη ουσιαστικης παιδειας & οχι ψευτοπτυχιων...

to be continued...
 :twisted:

de 8a elega autokinito, diamerisma kai ta loipa(ali8eia pou ta eides ola auta?? oi epoxes tou 80 perasane), alla 8a elega lipasmata, ergates, eisfora oga, amoivi geopwnou, paravola gia ta xartia tous, k.p.l.

Nikos28

Τι σχέση έχει η Λερναία Ύδρα με το Κέρας της Αμάλθειας; :roll:

tristana

Ωραία ερώτηση, Νίκο. Εν αναμονή της απάντησης. (Εκτός του ότι και τα δύο είναι μυθεύματα, έτσι;)

173 Επισκέπτες, 0 Χρήστες