Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 218
  • Total: 218

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ?

Ξεκίνησε από Jezebell, Σεπτεμβρίου 21, 2005, 12:56:01 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά δεν λετε τι επάγγελμα κάνει ο καθένας. Όποτε είναι δύσκολο να αντιληφτώ τι αρέσει και τι δεν αρέσει στην κάθε δουλεία.

Επιπρόσθετα αυτό θα έδινε και βήμα διάλογου στο θέμα διότι γενικά μ αρέσει το δικό μου δεν μα αρέσει και θέλω να γίνω αφεντικό κολλάει σχεδόν παντού

Άποψη μου φυσικά

pingo

Όταν καταφέρω να το εξασκήσω επιτέλους...θα σας πω...

kitty!

Λοιπόν.....Είμαι υπάλληλος τουριστικού γραφείου, αλλά τρέχω πιο πολύ με τις εκδρομές από τα κρουαζιερόπλοια....Και το αγαπάω το επάγγελμα μου κ το μισώ...Ενώ μ'αρέσει το όλο σκηνικό που έχω να κάνω με οδηγούς, ξεναγούς κλπ, δεν μ'αρεσει το κλίμα πια στο γραφείο...Με λίγα λόγια...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ... ]

papi

Εμενα δεν μου αρεσει το επαγγελμα μου!ουφ βαρεμαρα :twisted:

fmas

Αυτό που σπουδάζω δεν με ξετρελένει κι όλας...... Θα ήθελα κάτι σχετικό με τους Η/Υ......

vasilis

Ειμαι σκουπιδιαρης και αγαπαω την δουλεια που κανω

sedini

ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ...ΠΩΣ" ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ"...............

ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ    ]

kathreftis

mou  aresei  poly   o  tomeas  ston  opio  ergazome  alla  den  mou  
aresoun  kapies  sin8ikes  oi  opies  yparxoun  apo  kaki  diaxirisi  kai  
ili8io  egoismo  ( idion  tis  faras  mas )

an  eprepe  na  to  dw  se  pososta  8a  elega  

70%  nai
30%  oxi

spellbound

Το επαγγελμα μου.....

Ασχετο τελειως με αυτο που ηθελα να κανω.
Επεσα τελειως τυχαια στο χωρο της ναυτιλιας σε καποια φαση της ζωης μου που χρειαζομουν κατεπειγοντως δουλεια.  Και φυσικα ως γνωστο ζουζουνι, ειπα αφου εισαι αναγκασμενη να δουλεψεις εδω, τουλαχιστον αναρριχησου. Και το εκανα με πολυ διαβασμα,  σκληρη δουλεια και ατσαλενια νευρα.

Μετα απο 15 χρονια, εαν μου δινοταν η ευκαιρια να παω στις ξενοδοχειακες επιχειρησεις που ηταν και η επιθυμια μου, αλλα να εχω τις ιδιες απολαβες (κακα τα ψεμματα, no money no honey) θα το εκανα ασυζητητι.

Οχι, δεν μου αρεσει η δουλεια μου, αλλα εμαθα να τη σεβομαι και να την εκτιμω.

Anonymous

Εμένα μου αρέσει.
Είμαι πωλήτρια σε ένα κατάστημα αλλά δεν μπορώ την εργοδότριά μου πλέον,
Ήταν η πρώτη μου δουλειά, είμαι εκεί 9 χρόνια, έχω μάθει πολλά πράγματα απο κει αλλά... αλλά...
:roll:  :roll:

i garsona tou SoTi

Sotis

εμενα   παρα  πολυ...παντος... :wink:

218 Επισκέπτες, 0 Χρήστες