Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 227
  • Total: 227

Αν κερδιζατε πολλα λεφτα τι θα τα κανατε?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 21, 2005, 02:31:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Αν σας δινοταν η ευκαιρια να κερδισετε πολλα λεφτα τι θα τα κανατε?
Θα αλλαζατε τροπο ζωης?
Θα κανατε γνωριμιες υψηλου επιπεδου?
Θα αποριπτατε τις παλιες συνηθειες και τους παλιους σας φιλους?
Θα τα δινατε για φιλανθρωπικους σκοπους?
Θα τα δινατε στην ομαδα σας να παρει καλυτερους παιχτες?

[Για να δω τι αλλο θα σκεφτο παλι] :twisted:

Sotis

εγω  το  μονο που  θα  εκανα  θα  ηθελα  καθε  μερα  να   ειμαι γηναικες  να   περναω καλα..........και  δε  θα  αλαζα  τροπο  ζωης...... :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :bball:  :bball:

paidi-gia-spiti

πρωτα θα κανονιζα τις υποχρεωσεις μου και μετα θα βοηθουσα αυτους που ειχαν πραγματικα αναγκη απο βοηθεια

jezbeat

Xmmmm na skeftw
1 tha epairna ena spiti gia mena ena gia tin mana mou kai ena gia ton aderfo mo
2 tha anoiga diko mou frodistirio
3 tha pswniza mehri na mou fugei to ahti
4 tha edina lefta se filous kollitous pou tha eihan anagki
5 tha uiothetousa ena paidi apo ton 3 kosmo
6 tha epairna metohes kapoiou kanaliou
7 tha evlepa gia parakatw...

pingo

1.Θα τακτοποιούσα τις υποχρεώσεις μου
2.Θα αγόραζα σπίτι και θα πήγαινα να μείνω μόνη μου
3.Θα αγόραζα δικό μου αυτοκίνητο
4.θα έκανα μία δικιά μου δουλειά για να μην έχω ανάγκη κανέναν π....η

olive

...ουτοπικο..!!!

Ας τα κερδισω πρωτα και μετα 8α σας....πωωωωωω!!!!! :roll:

selene

1. Θα αγόραζα μια σπιταρόνα στη Σύρο για να πάω να μέινω όταν τελείωσω τις σπουδές μου!!
2. Θα έφτιαχνα το σπίτι που έχει η μαμά μου ήδη στη Σύρο για να πάει να μείνει στα γεράματά της!!
3. Θα αγόραζα 2 πολυκατοικίες στην Αθήνα κ θα έπαιρνα τα νοίκια!!
4. Θα βοήθαγα κ θα έπαιρνα δώρα στους φίλους μου κ σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη!
5. Θα υιοθετούσα 2 μωράκια!
6. Θα αγόραζα τα 2 πιο αγαπημένα μου αυτοκίνητα]

minoraki

πως να κερδισω λεφτα αφου ουτε λαχειο παιρνω, ουτε τζοκερ κλπ κλπ παιζω, ουτε προπο γραφω.... :?:  :roll:

Labrokratis

Θα μετακόμιζα στην Μολδαβία! Θέλει ερώτημα; Που τον είδατε τον Λαμπροκράτη!

Εκει, θα έχτιζα μια σπιταρώνα όπως την θέλω, σε τουριστικό μέρος με κίνηση πολλούς μήνες όλο το χρονο και θα ειμουν ένας ευτυχής εισοδηματιας, με θέα την Μαύρη θάλασσα (με τις πολλές ξανθιές να κάνουν μπάνιο, ψηλές, αδύνατες και νεαράς σαφώς σαφώς!)

various

Παράθεση από: "Labrokratis"Θα μετακόμιζα στην Μολδαβία! Θέλει ερώτημα; Που τον είδατε τον Λαμπροκράτη!

Εκει, θα έχτιζα μια σπιταρώνα όπως την θέλω, σε τουριστικό μέρος με κίνηση πολλούς μήνες όλο το χρονο και θα ειμουν ένας ευτυχής εισοδηματιας, με θέα την Μαύρη θάλασσα (με τις πολλές ξανθιές να κάνουν μπάνιο, ψηλές, αδύνατες και νεαράς σαφώς σαφώς!)

Με απογοητευσες, και εγω που νομιζα οτι θα οπλιζες μια ομαδα μανιακων για να πυροβολουν ατομα με τατοο και piercing!!!!!
xaxaxaxaaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxxa

xhmeia

[size=24]xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa[/size]

kalooooooo gianni epiteloys tha  glitoname apo oloys toys axristoys aytoy toy kosmoy

xhmeia

χμμμμμ
αν κερδιζα πολλα λεφτα?????
σιγουρα θα εφτιαχνα ενα σπιτι κοντα σε θαλασσα
ενα σπιτι μικρο ,ζεστο ,να χωραει εμενα ,την αγαπη μου κ καλους φιλους
ενα σπιτι απο ξυλο κ κεραμιδια, με κηπο .
ε κ ενα μικρο "τουτου"
ε καποια ταξιδια
τα υπολοιπα ??
στα παιδια μου με συνεση ομως (οχι λεφτα στο χερι, αλλα επενδυσεις που θα καλυτερευαν την ζωη τους)
κ στα 5 ανηψια μου σιγουρα και σ  αυτα ,θα τους εκανα καποιο δωρο χρησιμο για ολη τη ζωη τους (θελει σκεψη)
και σιγουρα καποια σε ατομα που πραγματικα θα ειχαν αναγκη

ολα αυτα θελουν πολλα λεφτα

ποσα πολλα λεφτα ???????μεχρι εδω μου φτανουν κ περισσευουν τα υπολοιπα δεν θα ηξερα τι να τα κανω
δεν θελω τοσα που να μην ξερω τι να τα κανω

papi

Θα τελειωνα το σπιτι στον Ωρωπο.
:arrow:  Θα επερνα αλλο σπιτι στην Αθηνα(να γλυτωσω απο τον στοκο απο πανω μου)και υποψη...να εχει στρωμα νερου για να κανω τις ταρζανιες μου πιο ευκολα!χαχαχα :lol:
:arrow: Αυτοκινητο δεν θελω(καλο ειναι και το κουβαδακι).
:arrow: Θα εφτιαχνα δικη μου επιχειρηση και θα εβαζα μεσα δικους μου φιλους,με βασικο μισθο πανω απο 10,000 ευρω το μηνα.
:arrow: Θα κοιτουσα την προσωπικη μου ζωη στο να περασω εγω και η γυναικα μου οσο πιο καλυτερα γινεται.
:arrow:Θα εκανα shopping καθε μερα.
:arrow: Θα κοιτουσα τι αναγκες εχουν τα δικα μου στενα προσωπα και να τους κανω την ζωη πιο ευκολη και ανετη χωρις να εχουν ανγχος απο τα γυρω προβληματα.
:arrow: Θα εδεινα λεφτα στον Α33 να βαλει chat με camera και voice ωστε να βλεπουμε τους φιλους απο την επαρχια.

:!: Για οτι αλλο θελετε στειλτε μου email! :lol:

selene

[size=24]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[/size]

Various ή Γιάννη, ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :hah:  :hah:  :hah:  :hah:

Evitaki

αν κερδιζα λεφτα αν λεω ποτε....
το μονο που μου ερχεται στο κεφαλι αυτη την στιγμη ειναι οτι θα
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΟΥΝ κ με γρηγορα πηδηματακια

227 Επισκέπτες, 0 Χρήστες