Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 479
  • Total: 479

Τελικα τι μορφη εχει η αγαπη??

Ξεκίνησε από various, Σεπτεμβρίου 22, 2005, 06:56:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

various

Πως βλεπεις την αγαπη;
Εχει την μορφη που θελεις;
Τι ρολο παιζει η εμφανιση;
Θα αφηνες καποιον γιατι δεν ταιριαζει στα στανταρ που εχεις (ακομα και αν τον αγαπας);
Ποσο επηρρεαζει την ζωη σου η γνωμη του κοσμου;

Labrokratis

H αγάπη έχει μια αιθερική μορφή, που αρχίζεις ελάχιστα να διακρύνεις μετά από 3 - 4 χρόνια σχέσης...

Anonymous

Αν τον αγαπούσα πολύ δεν θα κοιτούσα την εμφάνιση..συνήθως δεν την κοιτάω, όσο το μυαλό, πιο πολύ θα με εντυπωσιάσει ο τρόπος που σκέφτεται και μιλάει παρά η εμφάνιση..
Η αγάπη για μένα είναι σαν νεράιδα... βγάζει το ραβδάκι της και απλώνεται παντού...

junkie

Η αγάπη για μένα??????   Ο Φώτης μου...

Για μένα δεν παίζει μεγάλο ρόλο η εμφάνιση αν ο άλλος έχει χαρακτήρα όπως μου αρέσει και μου ταιριάζει τότε το τελευταίο που θα κοιτάξω είναι η εμφάνιση..και στο κάτω κάτω η εξωτερική ομορφιά με τα χρόνια χάνεται ενώ η ομορφιά της ψυχής μας είναι αυτή που μένει μια ζωή!!!!!!
Αν αγαπάω κάποιον ξεχνάω και στα standar μου ,ξεχνάω και τους εγωισμούς μου και πολλές κακιές συνήθειες...
Η γνώμη του κόσμου????WHAT????Μπα δεν θα το λεγα επειδή εγώ δεν κοιτάζω τι κάνει ο κόσμος στην οικογένεια του είτε στα προσωπικά του έτσι δεν επιτρέπω να "εισβάλουν" ξένοι στην ζωή μου και να πράττω όπως αρέσει σε εκείνους για να μην με συζητάνε ....ΟΧΙ σε καμία περίτπωση ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του και όχι του άλλου!!!!!!!

selene

Η αγάπη κατά την άποψή μου είναι κάτι δυσνόητο κ ταυτόχρονα πολύ όμορφο!! Δεν την έχω νιώσει ακόμα (την ερωτική αγάπη εννοώ), αλλά άμα τη νιώσω θα σας το πω!!

Xristinaki20

"Η ελευθερια υπαρχει μονο οταν ειναι παρων ο ερωτας.Οποιος παραδινεται απολυτα , οποιος νιωθει ελευθερος..αγαπα στο μεγιστο βαθμο.Κι οποιος αγαπαει στο μεγιστο βαθμο,νιωθει ελευθερος.Η αληθινη εμπειρια της ελευθεριας ειναι να εχεις το σημαντικοτερο πραγμα στο κοσμο χωρις να ειναι κτημα σου." Η αγαπη ειναι ελευθερια. :evil:

riaghul

Παράθεση από: "various"Πως βλεπεις την αγαπη; ΕΙναι αορατη και αϋλη
Εχει την μορφη που θελεις;  αμορφη..
Τι ρολο παιζει η εμφανιση; κανενα
Θα αφηνες καποιον γιατι δεν ταιριαζει στα στανταρ που εχεις (ακομα και αν τον αγαπας?) δεν υπαρχουν στανταρ πουθενα
Ποσο επηρρεαζει την ζωη σου η γνωμη του κοσμου; καθολου

Kassandra

Η αγάπη είναι μια αρρώστια του μυαλού
Δίνει αφή στις παραισθήσεις
Κάνει τα κορμιά να αναριγούν
Κάνει τα όνειρα να αιμορραγούν
Τη μοναξιά να τρίζει τις σκάλες τα μεσάνυχτα
και να τρομοκρατεί

minoraki

Παράθεση από: "various"Τι ρολο παιζει η εμφανιση;
Ποσο επηρρεαζει την ζωη σου η γνωμη του κοσμου;
για μενα ουδεμια σχεση εχει η εμφανιση....καποια στιγμη στη ζωη μου ειχα ερωτευθει εναν κυριο κοντουλη, χοντρουλη, με γυαλακια γιατι με ειχε συνεπαρει ο τροπος που συμπεριφεροταν....ο τροπος που μιλουσε, που γελουσε, η γαλλικη προφορα του που μπερδευοταν με τα ελληνικα....η γαλλικη φινετσα του....και οσο για την γνωμη του κοσμου, εμαθα πλεον να την γραφω εις τα παλαια μου τα υποδηματα! θα ηθελα να ηξερα τι θα εκανε ο κοσμος εαν μαθαινε την δικη μου γνωμη γι αυτον!

ROMEO

Η  αγάπη  αγάπη  αγάπη    έχει
Μορφή την  μορφή  του  πόνου  η  αγάπη  έχει  πόνο  και  είναι  πόλη  τυχερός  
Αυτός  που  αγαπάει  και  δεν  πονάει
 :hug2:  :hug2:  :hug2:  :velo:  :velo:

apol

εχει την ωραιοτερη μορφη

olive

....οταν (και αν...) την νοιωσω τοτε 8α ξερω να πω...με σιγουρια...!!!!
Βεβαια εννοουμε παντα την .... αγαπη για τον ερωτικο συντροφο... ετσι??
 :lol:  :lol:

Valia

Την αγάπη δεν μπορείς να την καταλάβεις απο την αρχή.. Όταν περάσει το πάθος και ο έρωτας τότε μόνο καταλαβαίνεις ότι αγαπάς.. Η αγάπη έχει την μορφή του ήλιου ακόμη κι όταν μπαίνουν τα σύννεφα μπροστά του αυτός συνεχίζει να υπάρχει...

TetiQ

Love Song

whenever i'm alone with you
you make me feel like i am whole again
you make me feel like i am whole again

you make me feel like i am young again
you make me feel like i am fun again

however far away
i will always love you
however long i stay
i will always love
whatever words i say
i will always love you
i will always love you

you make me feel like i am free again
you make me feel like i am clean again

however far away
i will always love you
however long i stay
i will always love
whatever words i say
i will always love you
i will always love you

Auto mou bgainei san apopsh lof LoVe twras...... :roll:

avra

H αγάπη......τόσο όμορφη λέξη. Η αγάπη δεν έχει πόνο μα, μόνο χαρά.
Δεν έχει μορφή, δεν σε νοιάζει τίποτε....μόνο να δίνεις......μόνο να ονειρεύεσε στην αγκαλιά του....

479 Επισκέπτες, 0 Χρήστες