Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 443
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 438
  • Total: 438

Τελικα τι μορφη εχει η αγαπη??

Ξεκίνησε από various, Σεπτεμβρίου 22, 2005, 06:56:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

δε θα μπορουσε να εχει ασχημη μορφη

various

Παράθεση από: "apol"δε θα μπορουσε να εχει ασχημη μορφη

γιατι apol; αν ειναι ολα τοσο ωραια και τοσο ιδανικα γιατι πονας μετα;
γιατι φτανεις στο σημειο να μισεις;

apol

εγω μιλαω για την μορφη της αγαπης οταν υπαρχει.........και αυτο σε πολυ μεγαλο βαθμο εξαρταται απο εμας..........
εσυ βαζεις ενα αλλο θεμα τι γινεται οταν δεν υπαρχει η οταν επαψε να υπαρχει...........
οπως και ναχει οσο περισσοτερη αγαπη δινεις τοσο πλουσιοτερος γινεσαι........

Valia

Παράθεση από: "various"
Παράθεση από: "apol"δε θα μπορουσε να εχει ασχημη μορφη

γιατι apol; αν ειναι ολα τοσο ωραια και τοσο ιδανικα γιατι πονας μετα;
γιατι φτανεις στο σημειο να μισεις;

Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά όταν μιλάμε για αγάπη δεν εννοούμε τον έρωτα η αγάπη είναι ανιδειοτελής δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις, η αγάπη περιέχει πόνο ακριβώς γιατί περιμένουμε λανθασμένα να εισπράξουμε κι εμείς κάτι αυτό στην πραγματικότητα δεν λέγεται αγάπη. Για αυτό και πιστεύω ότι πολλοί λίγοι ανθρωποι έχουν αγαπήσει πραγματικά και φυσικά μέσα σ'αυτούς είμαι κι εγώ

Deykalion

Δεν θα πώ τιποτα.Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Labrokratis

Deykalion

Όχι φίλε. Δεν ειναι ούτε x box ουτε playstation ουτε κατι άλλο/.

Εϊναι κάτι πραγματικό και αλαηθινό και η φότο είναι απο την νάσα και σου παραθετω ποιο κάτω τα στοιχεία που έχει μαζί της για να καταλάβεις τη ειναι.

Explanation: Why is the image of Cassiopeia A changing? Two images of the nearby supernova remnant taken a year apart in infrared light appear to show outward motions at tremendous speeds. This was unexpected since the supernova that created the picturesque nebula was seen 325 years ago. The reason is likely light echoes. Light from the supernova heated up distant ambient dust that is just beginning to show its glow. As time goes by, more distant dust lights up, giving the appearance of outward motion. The above image is a composite of X-ray, optical, and infrared light exposures that have been digitally combined. The infrared light image was taken by the orbiting Spitzer Space Telescope and was used in the discovery of the light echo. The portion of Cassiopeia A shown spans about 15 light years and lies 10,000 light years away toward the constellation of Cassiopeia.

i garsona tou SoTi

Den exei pisteuw, apla thn niw8eis. ] :wink:

junkie

Μπήκαν μωρέ μπηκάν τα γίδια   ]       :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:   :24::24::24::24::24:

Palomar

Παράθεση από: "Xristinaki20""Η ελευθερια υπαρχει μονο οταν ειναι παρων ο ερωτας.Οποιος παραδινεται απολυτα , οποιος νιωθει ελευθερος..αγαπα στο μεγιστο βαθμο.Κι οποιος αγαπαει στο μεγιστο βαθμο,νιωθει ελευθερος.Η αληθινη εμπειρια της ελευθεριας ειναι να εχεις το σημαντικοτερο πραγμα στο κοσμο χωρις να ειναι κτημα σου." Η αγαπη ειναι ελευθερια. :evil:

Η αγάπη μπορεί να είναι ελευθερία
Ο μέγιστος βαθμός όμως είναι σίγουρα ουτοπία

jcdenton

Όλα είναι έννοιες, που ο καθένας ορίζει σε άλλο μέτρο. Οπότε μην συγκρίνετε τα συναισθήματά σας.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

η αγαπη ειναι πολυμορφικη για να προσαρμοζεται στις εκαστοτε αναγκες μας...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Τραβα και κατσε σ'ενα κοτρονι και πες ΗΜΑΡΤΟΝ στην αγαπη!

"Ημαρτον που ζηλεψα κι εκλεισα τα ματια...."

Ετσι πες της  !

"Τωρα τ'ανοιγω και σε καλω"  πες της .....

"Ειμαι ετοιμος για τη φωτια και τη τρελα σου!"    

"Ειμαι ετοιμος για την απογνωση ......

Και για ολα          .....................

και για ολα        .....                 "

Anonymous

τι μορφή έχει η αγάπη?

καλή ερώτηση

η αγάπη έχει τα πιο όμορφα χρώματα του ουράνιου τόξου
η αληθινή αγάπη δεν έχει ατέλειες

και αν την χάσεις και πονέσεις δεν έχει σημασία
σημασία έχει ότι την έζησες!!!

438 Επισκέπτες, 0 Χρήστες