Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 348
  • Total: 349
  • Leon

Κάτι για τον Σάκη ?

Ξεκίνησε από gon, Σεπτεμβρίου 23, 2005, 07:27:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pingo

thanks girls....που εμπλούτισα την συλλογή μου με φωτό του Σάκη.... :lol:  :lol:

gon

pingo εγραψε

thanks girls....που εμπλούτισα την συλλογή μου με φωτό του Σάκη....  

Βαλε και εσύ  καμία  φωτό του Σάκη....

tristana

Να σας πω... εμένα που δεν μου άρεσε ποτέ ο εν λόγω -ωραιότερο βρίσκω τον Χάρυ Κλυν, ας πούμε με τον οποίο μοιάζει πολύ ο σαραντάρης γκέι
τσαχπίνης- θα με πείτε περίεργη τώρα; Το θεωρώ διαστρέβλωση γούστου αυτό, παιδιά. Ξεχάσαμε πώς είναι τα αρσενικά; Και μάλιστα τα ωραία;
Ε, δεν μπορώ πια να ακούω ότι είναι έμορφος ο εν λόγω!
(Ανησυχώ διότι μόνο εγώ και η φίλη μου η Λένα είμαστε εκτός του συρμού;
Περιμένω εκδηλώσεις συμπαράστασης σε λάθος θέμα χχεχεχχχεχεχεχε!
Και μην με κοπανάτε όλες μαζί λέμε. Φράτζαϊλ χίαρ!)

riaghul

Εγω το μονο που θελω να πω για το παραπανω κυριο
ειναι οτι Το Σαββατο θα ειναι στη πολη μου.. :twisted:

Μην φανταστειτε οτι θα τρεξω να τον ακουσω ή να τον δω..
γιατι κατά τ' άλλα συμφωνω με τα οσα ως ανω ειπε η τριστανα..

minoraki

μπορει εμας να μην μας αρεσει.....αλλά νομιζω οτι ο ρουβας αδιαμφησβητητα εχει τραβηξει το ενδιαφερον μεγαλου γυναικειου πληθυσμου....και επισης νομιζω οτι τιποτα δεν εγινε τυχαια.....οσον αφορα τωρα το εαν ειναι γκει ή οχι, αυτο καμμια σημασια δεν εχει με την καριερα του ή το ταλεντο του.....τοσοι και τοσοι αλλοι καλλιτεχνες διεθνους κυρους οπως ηταν ο ροκ χατσον ή ο νουρεγιεφ και γκει ηταν και κανενας ποτε δεν ενδιαφερθηκε για τις σεξουαλικες προτιμησεις τους.....
 :D  :D  :D με το συμπαθιο στις πιο πανω φιλες μου που και τις εκτιμω και τις αγαπω παρα πολυ!

Anonymous

Εγω θα σας πω το εξής]

Και για να μην ξεχνιόμαστεεεεε...

[size=18]Σάαααααααααααααααααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη η καρδιά μου χτυπά μόνο για σέναααααααααααααααα!!!!!!!!! llllooooolllllll [/size]

tristana

Να κάνω μια διευκρίνηση Ρουβίτσες μου...

'Ολοι οι φίλοι μου είναι γκέι και σαφώς και η αναφορά στην σεξουαλική του προτίμηση δεν ήταν μομφή. Απορία ήταν...

Και τώρα συνεχίζουμε...

Σ ΑΚ Η ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΜΠΟΥΛΑΣ! :lol:

gon

Θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα η κούκλα  ΣΑΚΗΣ  ΡΟΥΒΑΣ .

spellbound

Κουκλα ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ???   :shock:

χε χε..... καιιιιιιι   σε τι μεγεθος παρακαλω???   :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

minoraki

εκει θα κολλησουμε βρε μπουμπουκα μου τωρα? στο μεγεθος? μικρο-μεγαλο παστρευει(οπως ελεγε και η γιαγια μου)!

fmas

Πάντως περνώντας έξω από ένα μαγαζί στις Σέρρες είδα σεντόνια και μαξιλάρια Σάκης Ρουβάς...........

spellbound

Ουφ, Φμασακο..... ειμαι και γρια γυναικα και εξιταρομαι  :P  :P  :P  :P

τωρα αν δεν ειναι το ρηαλ θινγκ, τουτεστιν το κρεατινο, τι σεντονια, τι κουκλες... ολα ειναι απλως οδοντοκρεμες  :P

(α καλα, τα παιξα τελειως μου φαινεται!)

gon

προς  spellbound

Το γράφο έτσι οπός ακριβός το βρήκα.

O ΣΑΚΗΣ  ΡΟΥΒΑΣ  κουκλα σε βιτρινα
Στις 22 οκτωβριου θα κυκλοφορησει στα καταστηματα η κουκλα ΣΑΚΗΣ  ΡΟΥΒΑΣ , Προκειται για μια κουκλα 30 εκατοστων, η οποια θα κυκλοφορησει σε τεσσερισ διαφορετικες εκδοχες και μονο για ενε ετος. Καθε κουκλα θα συνοδευεται απο διαφορετικο ειδικο συλεκτικο DVD.

Bijoux

Παράθεση από: "gon"Θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα η κούκλα  ΣΑΚΗΣ  ΡΟΥΒΑΣ .

επίσης κυκλοφορεί σε μαξιλάρια και σεντόνια

apol

σε παντοφλες θελω εχει.........

348 Επισκέπτες, 1 Χρήστης