Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 528
  • Total: 529
  • Leon

Το site του Bousoulitsa ειναι εδω!!!

Ξεκίνησε από bousoulitsas, Σεπτεμβρίου 24, 2005, 03:54:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

χαχαχαχ Ρομεο, τον τσιμπάς και μάλιστα με μεγάλη ευχαρίστηση ]

bousoulitsas

Καλα Γωγουλα τα εχω παιξει στην δουλεια γιατι την Δευτερα ειχε ενα προβλημα το συστημα και ηρθαν ολοι μαζι Τριτη και Τεταρτη αστα. Κατα τα αλλα ολα καλα εσυ??? :24: :24: :24: :24:

Anonymous

Καλά μάτια μου...να μη μιλήσω για την δουλειά γιατί εκεί έχω καθημερινό πήξιμο ]

bousoulitsas

Καλησπερα παιδια βλεπω χαθηκαμε ρε γαμωτο γιατι δεν μπορω να μπαινω σχνα ειμαι και μικροσ και δεν το πληρωνω εγω οποτε με καταλαβαινετε ετσι?

papi

ελα εδω ειμαι...εσυ που εισαι?με βλεπεις? :twisted:

selene

Γεια σας παιδάκια!!!Καιρό έχω να μπω για να παίξουμε!!!!!!Τι κάνετε;

papi

αντε που ειστε να παιξουμε κανα κρυφτο!μικρεεεεε που εισαι??

bousoulitsas

Προς selene

Μια χαρα θα ημουν αν δεν ετεχα με τα δοντια μου φαινεται εφαγα πολλα γλυκα γμτ...

Προς παπι

Αντε μετρα να κρυφτουμε lllllllllolllllll

selene

Αχουυυυυυυυύ κακόμοιλε μπουσουλίτσααααααα!!!!!Τι σου μελέ να πάθεις!!!!!Τελικά την έφαγες την ενεσούλα, αλλά όσι στον ποπουδάκο!!Πελαστικούλια σου αγοράκι!!Για να σου πελάσει ο πόνος, έλα να παίτσουμε κλιφτό όπως είπε κ ο πάπος!!!!Άλχισε να μετλάς!!!!!Εγώ κλίβομαι............

bousoulitsas

Παράθεση από: "selene"Αχουυυυυυυυύ κακόμοιλε μπουσουλίτσααααααα!!!!!Τι σου μελέ να πάθεις!!!!!Τελικά την έφαγες την ενεσούλα, αλλά όσι στον ποπουδάκο!!Πελαστικούλια σου αγοράκι!!Για να σου πελάσει ο πόνος, έλα να παίτσουμε κλιφτό όπως είπε κ ο πάπος!!!!Άλχισε να μετλάς!!!!!Εγώ κλίβομαι............

Ασε οχι 1 αλλα 7 ενεσεις εχω φαει μεχρι στιγμης μη τα συζητας...
Αν και ο παπιος φιλαει θα μετρησω αντε κρυφτειτε 1 2 3 4.....100 φτου και βγαινωωωω....

Anonymous

Αποστολάκο μου,
είδες τι παθαίνεις να μην θέλεις να σου κάνω εγώ ενεσούλα που έχω απαλό χεράκι ]

papi

ελα που ειστε?ειχα κρυφτει στην αριστερη πανω γωνια τις οθονης :lol:  :P

Anonymous

Παπί φαίνεται η ουρά σου !!!! ]

bousoulitsas

Φτου ενα παπι χαχαχαχαχα

Ειδες τι τραβαω ο κακομοιρος για ενα προσωπο στην κενωνια???

papi

φτου γμτ με ειδε!!!

κατσε να διευθεινω την ορχηστρα.......ταααραααααμ παααααααρααααααμ ντανταααααααανταααααααααμ

:oops:

528 Επισκέπτες, 1 Χρήστης