Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 323
  • Total: 323

ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ..ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΠΑΤΕΝΤΕΣ.

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 26, 2005, 10:29:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Σκεφτηκα οτι καλο ειναι να εχουμε θέμα και να ανταλασουμε διαφορες δικες μας αποψεις για διαφορα μαστορεματα και εργασιες του σπιτιου κλπ.
Θα παρακαλουσα οι ερωτησεις και η λυσεις να ειναι με δικα σας λογια απο το δικο σας μερακι.Υπαρχουν βεβαια και σε site αποψεις για μαστορεματα,αλλα εγω θελω την δικια σας γνωμη.
Καγκελα Βαψιμο

Το σαββατο καθομουν και εβαφα τα καγκελα του φραχτη και εβλεπα οτι δεν στρωνετε σωστα το χρωμα.
Το περασα στην αρχη με μινιο-ασταρι για τις σκουριες και ολα οκ.Μετα απο ωρες παρασα το κανονικο χρωμα(ουτε τον μισο φραχτη δεν εβαψα)και αυτο επιδει κατι γινετε με τα πινελα.Τι πινελα σε ρολλο πηρα,τι μεγαλα,τι μικρα....ε στο τελος απελπιστικα και τα παρατησα.Μηπως φταιει το ασπρο χρωμα;Φταιει η μαρκα;Φταιει το διαλυτικο;Αν βαλω στο ενα κιλο χρωμα ποσο πρεπει να βαλω διαλυτικο;Ασε που αφηνει και φουσκαλες οταν το περναω με το ρολο!

tolisjovi

file mou  kale mou file papi   :lol:  :lol:  :lol: den ftene oyte ta pinela oyte ta astaria apla xreiazete se aytin tin douleia megalh ypomonh tipota parapano ....kai an den tin exeis sou protino na pareis kanena pistoli me aera na to bapseis i to allo pouy 8a ekana ego plirose enan epagelmatia na se kanei ayti tin douleia eksalou kleftes 8a ginoun aytoi ??    :?  :?  :?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

papi

εχω και πιστολι με αερα...οτι θες εχω..υπομονη δεν εχω...μαλλον δεν τα πιανω με σειρα τα πραγματα..αστα..πικρα...τριαλαρομ...τριαλαριμ.....κατι πρεπει να κανω....θα βγαλω του διπλανου τα καγκελα που ειναι ιδια με τα δικα μου...ειναι και αυτο μια λυση.....

gbyzf1000

κανονική σειρά..

-ξύσιμο με χοντρό γυαλόχαρτο και μετά με ψηλό
-αστάρι
-χρώμα 1ο χέρι
περνάνε...24 ώρες..
-Χρώμα 2ο χέρι
-φωτογραφείες.
 :wink:

*Αν μιλάμε για σίδερα πάς για λαδομπογία*
*Αν μιλάμε για ξύλο πας για βερνίκι*

Γκουντ λάκ!!

riaghul

εγω παπακι μου λεω¨:

απο γελιο πας καλα...απο δουλειες και μαστορεματα....αστα :wink:

και τα πινελλα ...δραμα :P

οσο για του γειτονα τα καγκελα...
παντα το ξενο ειναι πιο καλο.....
 :D  :D  :D

papi

γμτ στην δουλεια εχουμε ρομποτ και τα κανουν ολα...λες να παρω και στο σπιτι?(το σκεφτομαι... :roll: )

Zen

Βάλανε πλακάκια, όλα καλά και ωραία. Όμως αλείψανε τα πλακάκια (όλη η επιφάνεια) με στόκο, που έχει ξεραθεί και δεν φεύγει με τίποτα. Πλακάκι- πλακάκι με σπάτουλα και υπομονή φεύγει. Ναι, αλλά με αυτό το ρυθμό όλη η επιφάνεια θα έχει καθαρίσει σε 2 χρόνια. Υπάρχει κάποιο διαλυτικό ή προϊόν (που να μην διαλύει ούτε τα πλακάκια ούτε τον στόκο στον αρμό) που θα μπορούσε να επιταχύνει την διαδικασία ?  :?  :?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  :)

cuba

Παράθεση από: "Zen"Βάλανε πλακάκια, όλα καλά και ωραία. Όμως αλείψανε τα πλακάκια (όλη η επιφάνεια) με στόκο, που έχει ξεραθεί και δεν φεύγει με τίποτα. Πλακάκι- πλακάκι με σπάτουλα και υπομονή φεύγει. Ναι, αλλά με αυτό το ρυθμό όλη η επιφάνεια θα έχει καθαρίσει σε 2 χρόνια. Υπάρχει κάποιο διαλυτικό ή προϊόν (που να μην διαλύει ούτε τα πλακάκια ούτε τον στόκο στον αρμό) που θα μπορούσε να επιταχύνει την διαδικασία ?  :?  :?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  :)

dystixos epeses se polu kako mastora. otan stronoyn plakakia kai ta pernane stoko me ta apo merikes apo dyo ores to poly to triboyn me sirma katsarola kai skoypizoyn osa exoyn meinei. an stegnosei omos o stokos pano sta plakakia xoris na skoypistei asta na pane. dokimase sirmatoboyrtsa. dokimase spatoyla. kapio xhmiko den exo gnorizo  na sou proteino.

cuba

adiase to domatio kai jekina na tribei me spatoyla. rotise kapion poy gnorizei na se boh8isei.

Zen

Παράθεση από: "cuba"adiase to domatio kai jekina na tribei me spatoyla. rotise kapion poy gnorizei na se boh8isei.

ok Cuba thanks anyway  :)
με σπάτουλα φεύγει αλλά θα κάνω 2 χρόνια να καθαρίσουν  :roll:

323 Επισκέπτες, 0 Χρήστες